jimmyjazz 17.11.05, 13:53 Codziennie ważyć? To chyba jakiś absurd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cixi Re: Nie musisz przytyć 17.11.05, 15:07 Nie musisz ale zapewne przytyjesz. Rzucanie palenia jest wystarczająco stresujące, żeby jednocześnie narzucać sobie dodatkowe ograniczenia. Ja podczas rzucania palenia miałam półroczną chandrę - ryczałam z byle powodu, świat bez papierosów wydawał mi się smutny i nieatrakcyjny, nie mogłam chodzić do pubów bo były zadymione i pić alkoholu, bo wiadomo - podczas picia pali się więcej. Byłam wiecznie głodna i jadłam z taką samą łapczywością jak wcześniej paliłam. Gdybym zamiast jeść musiała gryźć surową marchewkę - to bym chyba wyskoczyła przez okno. Niestety po rzuceniu palenia przez dwa lata nie mogłam patrzeć w lustro. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzewskaewa Re: Nie musisz przytyć 17.11.05, 19:41 Rzucilam palenie 5 lat temu i przytylam ok 10kg. To byl koszmar, nie chciało mi sie właściwie jeść ale ciągle brakowało mi czegoś w ustach. Gryzłam cukierki, żułam gumę, jadłam i tak na zmianę.Dopiero po kilku miesiącach ten nieustanny głód nikotyny minął! Ale opłacało się! Nie palę, schudłam ok. 5 kilogramów i uważam, ze to był mój największy sukces bo rzucałam palenie chyba ze dwadziescia razy!! Odpowiedz Link Zgłoś