magdale_5 15.07.09, 13:58 Poszukuję wózka dla lalek dla mojej prawie dwuletniej córki. Chciałabym, aby był stabilny, więc leciutkie spacerówki raczej odpadają. Czy macie jakieś typy, które sprawdziły się u waszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 15:17 tak, leciutkie spacerówki się sprawdziły najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 16:45 mnie też sie leciutkie spacerówki najlepiej sprawdziły teraz córeczka ma 4 i pół i wózek mamas i papas - to jest, hmm, taka nieco większa , leciutka spacerówka Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 18:05 też chciałam stabilny wózek wtedy dla 2 latki, znajomi obdarowali spacerówką Baby Born. Na początku mała potykała się.Schowałam na 2-3 miesiące wyciągnęłam na wiosnę.Od tej pory wszędzie jeździmy i niebu dziękuję za spacerówkę bo bestia często ma widzimisię wózek potrafi na spacerze zostawić.Wtedy biorę w rękę albo wkałdam złożoną do kosza pod wózkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 19:17 Tylko i wyłącznie leciutka spacerówka. Mam parasolkę Baby Born i jest super. Tzn paskudna i rozowa, ale swietna w uzytkowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 mama-2latki 15.07.09, 19:42 Moja na roczek dostał○a 2 wóżki : jeden taki 3w1 . Drugą zwykla spacerowke disneya za 19 zł Spacerowka ciagle uzywana - ten 3w1 od czasu do czasu . . Jak miala 1,5 roku dostla spacerówke baby born. I Ona jest najczesciej uzywana wiec jako mama obecnie 2 latki , polecam spaceroke w naszym przypadku baby born jest OK . Odpowiedz Link Zgłoś
ociki Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 20:21 Ja też jako mama 2.5 latki polecam wózek typu laska Baby Born, jest lekki super sie prowadzi, mozna łatwo złozyć, bardzo jest poręczny Drugi mamy taki: allegro.pl/item685403473_fisher_price_rainforest_wozek_dla_lalki_5_funkcji.html tez super, tylko większy i nie ma możliwości złożenia jak spacerówki, ale nam w niczym to nie przeszkadza Polecam z czystym sercem te dwa Pozdrawiam, zycze udanego wyboru dla pani jak i córeczki Odpowiedz Link Zgłoś