Dodaj do ulubionych

Jaki wózek dla lalek dla dwulatki?

15.07.09, 13:58
Poszukuję wózka dla lalek dla mojej prawie dwuletniej córki. Chciałabym, aby
był stabilny, więc leciutkie spacerówki raczej odpadają. Czy macie jakieś
typy, które sprawdziły się u waszych dzieci?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 15:17
      tak, leciutkie spacerówki się sprawdziły najlepiej.
    • kanna Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 16:45
      mnie też sie leciutkie spacerówki najlepiej sprawdziły smile teraz
      córeczka ma 4 i pół i wózek mamas i papas - to jest, hmm, taka nieco
      większa , leciutka spacerówka smile
      • pasik Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 18:05
        też chciałam stabilny wózek wtedy dla 2 latki, znajomi obdarowali spacerówką Baby Born.
        Na początku mała potykała się.Schowałam na 2-3 miesiące wyciągnęłam na wiosnę.Od tej pory wszędzie jeździmy i niebu dziękuję za spacerówkę bo bestia często ma widzimisię wózek potrafi na spacerze zostawić.Wtedy biorę w rękę albo wkałdam złożoną do kosza pod wózkiem.
        • pitu_finka Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 19:17
          Tylko i wyłącznie leciutka spacerówka. Mam parasolkę Baby Born i jest super. Tzn
          paskudna i rozowa, ale swietna w uzytkowaniuwink
          • mamanatalki87 mama-2latki 15.07.09, 19:42
            Moja na roczek dostał○a 2 wóżki : jeden taki 3w1 . Drugą zwykla spacerowke
            disneya za 19 zł wink Spacerowka ciagle uzywana - ten 3w1 od czasu do czasu . .
            Jak miala 1,5 roku dostla spacerówke baby born. I Ona jest najczesciej uzywana
            smile wiec jako mama obecnie 2 latki , polecam spaceroke smile w naszym przypadku
            baby born jest OK .
    • ociki Re: Jaki wózek dla lalek dla dwulatki? 15.07.09, 20:21
      Ja też jako mama 2.5 latki polecam wózek typu laska Baby Born, jest lekki super sie prowadzi, mozna łatwo złozyć, bardzo jest poręcznysmile Drugi mamy taki:
      allegro.pl/item685403473_fisher_price_rainforest_wozek_dla_lalki_5_funkcji.html
      tez super, tylko większy i nie ma możliwości złożenia jak spacerówki, ale nam w niczym to nie przeszkadzasmile Polecam z czystym sercem te dwasmile
      Pozdrawiam, zycze udanego wyboru dla pani jak i córeczkismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka