czarna.perla 21.07.09, 23:13 czego używac przeciw tym owadom? w ostatnich dniach sa naprawdę wszędzie a nocami jedzą nas żywcem kiedy smacznie śpimy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beira75 Re: co przeciw komarom???????????????? 21.07.09, 23:17 u mnie też plaga, kupiłam tydzień temu RAID DO KONTAKTU DAYS AND NIGHT. I naprawdę działa!!!!!! Jestem zadowolona))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 00:44 zanza no u mnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mezos Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 00:58 Machnij sobie opaskę przeciw komarom www.sprytnysklep.pl/Produkt/298/opaska_przeciw_komarom ...tylko to nie w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 08:30 w domu Raid do kontaktu, na zewnątrz Off alb Ziaja Anybzzz (dla dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 11:14 W domu Rajd, siatki w oknach. Na dworze olejek waniliowy, ew. Off dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 15:40 a czy rajd musi byc w kazdym pomieszczeniu, czy na całe mieszkanie wystarczy jeden? czy tam trzeba zmieniać jakieś wkłady, jeśli tak to jak czesto? Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 16:00 ja mam jeden na całe mieszkanie. działa. mam taki, który jest i na wkłady i na płyn. kupuje róznie - co znajdę w sklepach, bo teraz ciezko ze wszelkimi środkami na komary Odpowiedz Link Zgłoś
mam.dwa.skarby Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 19:21 ja mam również Raid w płynie. rewelacja. jeden na całe mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiulenka Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 21:24 A czy można stosować Raid w mieszkaniu gdzie jest kilkumiesięczne niemowlę? My zawsze stosowaliśmy raid lub bodajże baygon, a teraz trochę się boję ze względu na córcię. A z tego co piszą forumki wynika, że produkty chicco zanzano się nie sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 21:52 zosiulenka napisała: > A czy można stosować Raid w mieszkaniu gdzie jest kilkumiesięczne niemowlę? My > zawsze stosowaliśmy raid lub bodajże baygon, a teraz trochę się boję ze względu > na córcię. ja bym nie zaryzykowala to chemia jednak... nie wiadomo, jaki tak naprawde ma wplyw na czlowieka (dorosłego, o dziecku nie wspominając) jesli juz to takie cos, o czym pisze Pia ja ze wzgledu na dziecko (3-letnie juz, ale jednak dziecko) nie uzywam w domu raida przymierzam sie do zamontowania moskitier, bo komary dotarły i do nas (po raz pierwszy od 6 lat!) Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: co przeciw komarom???????????????? 22.07.09, 23:27 janka39 napisała: > zosiulenka napisała: > > > A czy można stosować Raid w mieszkaniu gdzie jest kilkumiesięczne > niemowlę? My > > zawsze stosowaliśmy raid lub bodajże baygon, a teraz trochę się > boję ze względu > > na córcię. > > ja bym nie zaryzykowala > to chemia jednak... nie wiadomo, jaki tak naprawde ma wplyw na > czlowieka (dorosłego, o dziecku nie wspominając) > jesli juz to takie cos, o czym pisze Pia > > ja ze wzgledu na dziecko (3-letnie juz, ale jednak dziecko) nie > uzywam w domu raida > przymierzam sie do zamontowania moskitier, bo komary dotarły i do > nas (po raz pierwszy od 6 lat!) ja mam moskitiery, ale tak naprawde nie ma szans, zeby tylko one wystarczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Wtyczka do kontaktu Tchibo? 22.07.09, 21:30 Znalazłam tę wtyczkę w aktualnym (papierowym) katalogu. Napisano, ze działa bez chemii, na prąd. Ma ktoś moze to urządzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Wtyczka do kontaktu Tchibo? 22.07.09, 23:19 U nas też masakra! Nigdy nie było takiej komarowej armii, podstępne bestie! Też się przymierzam do walki, ale ze względu na dzieci właśnie mam wątpliwości. Czy Raid można przy maluszkach stosować? Mają 3 lata i roczek. A te opaski są dla małych czy tylko dla dorosłych? W opisie jest, że działają przez 48h, czyli zdejmuje się je i chowa? To chyba raczej na długo nie starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
bierewka123 Re: Wtyczka do kontaktu Tchibo? 23.07.09, 06:48 u nas rewelacyjnie sprawdzają się( w tamtym roku też) plasterki na komary MOSBITO, tylko teraz ciężko z nimi, bo nie ma ich w hurtowniach, więc w aptekach też nie. Ale są np. na allegro. Jeden plasterek nawet na całą dobę wystarcza, ma delikatny zapach i nadaje się nawet dla małych dzieci. My przyklejamy je np. na czapkę, bluzę, spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś