iberka 26.12.03, 16:30 wlasnie przegladalam sobie ten wozek w sieci i natrafilam na strone ,na ktorej allegro ma firmowe dodatki w postaci pałąka oraz budki.czy ktoras z was widziala takie dodatki w Polsce? iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joana123 Re: allegro-bebe confort 27.12.03, 11:53 Witaj,to jest model na 2004r.ma być u nas pod koniec stycznia(też się mu przygladam).A tak na marginesie ,to może któras emama ma tą parasolkę,jestem ciekawa jak się sprawuje i ile kosztuje?Poadrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: allegro-bebe confort 27.12.03, 21:30 Hej! Na jakiej stronie mozna te parasolke zobaczyc??? Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: allegro-bebe confort 28.12.03, 10:21 dziewczyny,czt wy nie myslicie wozkow?allegro czyli ta najzwyklejsza parasolka jest caly czas,i do niej normalnie mozna sobie dokupic jakies polskie osprzety ale na hiszpanskiej stronie z zakupami sa oryginalne.a u nas pod koniec stycznia ma byc nowa parasolka ale nie allegro tylko LOOLA i mozna ja zobaczyc na stronie dystrybutora na Polske czyli na www.oster.com.pl iza Odpowiedz Link Zgłoś
joana123 Re: allegro-bebe confort 28.12.03, 10:55 Witajcie,na stronie www.bebeconfort.com wózek ten nazywa się Allegro Plus (posiada oryginalna budkę i pałak).Kilka postów wczesniej była informacja iz jest to model parasolki,który u nas będzie dostępny pod koniec stycznia.pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: allegro-bebe confort 28.12.03, 10:55 Na stronie www.bebeconfort.com jest wózek Allegro Plus z pełną rączką,pałąkiem i budką i o tym dziewczyny pisały, nie znalazłam tam wózka Loola który jest na stronie polskiego dystrybutora Pozdrawiam, wózkomaniaczka Koma Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: allegro-bebe confort 28.12.03, 10:57 Joanno, napisałyśmy to samo w tym samym czasie..... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: allegro-bebe confort 28.12.03, 13:25 a gdzie jest informacja,ze allegro plus bedzie od stycznia w Polsce? iza Odpowiedz Link Zgłoś
napaj Re: allegro-bebe confort 28.12.03, 13:55 no wlasnie a gdzie jest napisane że bedzie od stycznia? a moze któras z Was zna cenę? i czy w wyposazeniu jest spiwór i folia przeciwdeszczowa? Powoli przymierzam się do tego wozeczka i widziałam go na stronie oster w fantastycznej kolorystyce to chyba mowa o tym wózku? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re: allegro-bebe confort 29.12.03, 22:10 informacje o sprzedaży Allegro Plus od stycznia w Polsce wyciągnął mój supermąż od dystrybutora. To ta sama parasolka allegro tylko dodatkowo wyposażona w oryginalną budkę (do tej pory można było dokupić inną za ok 50zl) oraz pałąk. My czekamy na Allegro Plus z niecierpliwościa, mam nadzieję, że czekanie zostanie wynagrodzone...(ha, ha) pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: allegro-bebe confort 29.12.03, 23:43 a jaka bedzie jego cena?mnie bardzo podoba sie loola tez od stycznia bedzie ale ceny jeszvcze nie znali jak dzwonilam...jakis miesiac temu iza Odpowiedz Link Zgłoś
joana123 Re: allegro-bebe confort 28.12.03, 15:55 Witam,informacje o sprzedaży tego modelu od stycznia podała 'mieszko02" w poscie ptjaką spacerówkę-parasolkę kupić? Autor: jolmar kilknaście postów poniżej. pozdrawiami rzeczywiscie ,ale mamy wyczucie czasu-to do koma.edziecko Odpowiedz Link Zgłoś
joana123 Re: allegro-bebe confort 28.12.03, 16:03 witam,podajcie link do polskiego dystrybutora,adres www.oster.com.pl nie chce mi się otworzyc .pozdrawiam joanna Odpowiedz Link Zgłoś
napaj Re: allegro-bebe confort 30.12.03, 23:18 wejdz na www.bebeconfort.pl własnie dostałam katalog z Poznania wózki sa bomba. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: allegro-bebe confort 31.12.03, 08:36 Jaki katalog? Można go jakoś zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś
napaj Re: allegro-bebe confort 31.12.03, 15:30 Katalog był dołączony do paczki z narzutką, sa tam nowości na 2004rok wózki, foteliki, nosidła, kojce,chodziki i inne, mysle że wysyłają takie rzeczy do zainteresowanych przeciez to reklama a na rynku jest konkurencja. Ania mama dwulatka Michałka Odpowiedz Link Zgłoś