Dodaj do ulubionych

Wózki Implast

27.12.03, 10:24
Czy wózki tej firmy są dobre? Mnie spodobał się ich nowy wózek, który jest w
styczniowym Dziecku. W marcu mają wypuścić wersję 4-kołową. Wiem, że nikt mi
nic nie powie konkretnie na temat tych modeli, bo to nowość, ale może ma ktoś
doświadczenia z innymi modelami.
Pozdrawiam
Kasia
Obserwuj wątek
    • kj74 Re: Wózki Implast 29.12.03, 19:40
      Dziewczyny czy nikt nie miał do czynienia z tą firmą?
      • mysia_pysia Re: Wózki Implast 29.12.03, 22:37
        Troche głupio mi pisac bo wlasnie taki sprzedaje ale jesli nikt nie pisze to
        napisze co nieco od siebie...
        Ja go polecam.Mamy model Roy Sport.
        My mamy tradycyjna gondolke bo bardzo mi na tym zalezalo oraz wersje spacerowa.
        Jest lekki i bardzo latwo sie nie jezdzi.
        Gondolka starczyla nam na dlugo.
        Plusy nie spotykane w innych wozkach to : podnozek( jest rewelacyjny i ma
        plynna regulacje),pajak regulowany w kazdym poziomie i latwo odpinany.Mozliwosc
        ustawienia tylem lub przodem do kierunku jazdy, łamana raczka nawet tak ze
        maluch moze prowadzic wozek sam.
        Za te pieniadz( my z dodatkami-bo wszystko trzeba kupic osobno zaplacilismy cos
        ok.1000zł) naprawde warto.Dlugo sie zastanawialismy jaki kupic wozek, uwazam ze
        jest to najlepszy Polski wozek.
        Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru,Mysia
        • kj74 Re: Wózki Implast 30.12.03, 21:43
          Dzięki mysiu pysiu za odpowiedź. Zastanawiamy się między Implastem i Deltimem-
          Fokusem. Też chcemy osobno gondolkę + spacerówkę. Zobaczymy jeszcze.
          Pozdrawiam
          Kasia
          • agni71 Re: Wózki Implast 31.12.03, 12:22
            kj74 napisała:

> Dzięki mysiu pysiu za odpowiedź. Zastanawiamy się między Implastem i Deltimem-
            > Fokusem. Też chcemy osobno gondolkę + spacerówkę. Zobaczymy jeszcze.
            > Pozdrawiam
            > Kasia

ja zastanawialam sie tez nad tymi dwoma. Za mplastem (tez Roy Sport)
            zdecydowalo to, ze jest regulowana wys. raczki (Deltim tego nie ma) oraz ro, ze
            byl bardziej miekki (Deltim wydal mi sie jakis taki sztywny - balam sie ze
            bedzie dzieciaczkiem trzeslo, zamiast bujac).
            Jak bedziesz porownywala wozki zwroc uwage przede w3sztkim na spacerowke, bo
            gondole sa podobne. Siedzisko (i oparcie)powinno byc dosc miekkie,
            wyprofilowane, zeby dziecku wygodnie sie siedzialo - zeby nie latalo na boki i
            nie zjezdzalo w dol. W Implascie nie do konca jestem ze sopacerowki zadowolona,
            a nie pamietam juz jak to wyglada w Deltimie.
            Implast ma jeszcze te zalete, ze choc jest na duzych pomp. kolach, to jest
            stosunkowo lekki (12 czy 13 kg), podczas gdy Bebecary to zdaje sie ok. 18 kg -
            dla mnie nie do uniesienia, a zdrarzaja sie takie sytuacje.

pozdr
            aga
            • kj74 Re: Wózki Implast 02.01.04, 07:50
              Te nowe modele są leciutkie, ważą bez kól 5,7 kg (kompletny 12,5 kg). Implast
              wprowadza nowe bardzo leciutkie kółka, ale mnie podobają się bardziej dmuchane
              (dostałam z Implastu nowy klatalog w wersji elektronicznej). Poza tym mają
              kosztować ok. 1150 + 417 fotelik, Deltim jest dużo tańszy, bo całość 1000 zł,
              ale z drugiej strony chciałabym mieć wózek, który będzie mi się podobał pod
              każdym względeem a nie tylko jego cena smile.
              kj
              • agni71 Re: Wózki Implast 03.01.04, 22:20
                Wiesz, co ja bym zrobila, gdybym miala teraz kupowac wozek? Kupilabym najpierw
                polska gondole, pewnie uzywana, ale na pompowanych kolach (mieszkam poza
                miastem) - i dalabym za nia pewnie nie wiecej jak 200zl. a pozniej
                zdecydowalabym sie na dobra spacerowke, nowa, renomowanej firmy. Np. ostatnio
                widzialam w sklepie internetowym www.wozkidzieciece.pl spacerowke Emmaljunga za
                750zl. A jest wiele innych, rozwniez swietnych i tez w cenie ponizej 1000zl. Ja
                za swojego implasta z torba dalam 960zl, do tego parasolka, oslona na nozki - w
                sumie zdecydowanie powyzej tysiaca. A teraz widze, ze za te pieniadze moglam
                miec uzywana gondole i lepsza spacerowke (a spacerowki uzywa sie dlugo - wazne,
                zeby byla wygodna i dla mamy i dla dziecka).

To tylko takie moje spostrzezenie,

pozdr

aga
              • pinik Re: Wózki Implast 06.01.04, 11:28
                Hej! Czy masz na mysli fotelik samochodowy (za 417 zl), czy siedzonko do
                spacerowki? czy mozna kupic w tej firmie sama spacerowke?

Pinik
                • kj74 do pink 06.01.04, 23:49
                  Fotelik samochodowy oczywiście smile
                  wózek składa się z gondoli, spacerówki, folii przeciwdeszczowej i moskitiery
                  (to wszystko w jednej cenie).
                  Oglądałam te niemiecki wózeczki, śliczne co niektóre (nie pamiętam modeli).
                  CZekam jeszcze na maila z Implastu, bo miałąm do nich kilka pytań. JAk dostanę
                  to Wam prześle.

Buziaki
                  Kasia
    • lemona1 Re: Wózki Implast 03.01.04, 23:53
      Dzisiaj w sklepie powiedziano mi że nowe Implast maja miec design podobny do
      Mutsy, a to są bardzo nowocesne wózki. Pani w sklepie była zafascynowana nowymi
      wózkami Implasu, choć nie miała ich jeszcze w sprzedaży.
      lemona1
      • pinik Re: Wózki Implast 04.01.04, 01:13
        Hej! A gdzie mozna takie obejrzec w internecie??? Do tej pory znalazlam
        zupelnie zwyczajne modele...

Pinik
        • lemona1 Re: Wózki Implast 04.01.04, 01:49
          Niestety nie udało mi się otrzymać takich informacji, to ta sama pani ze sklepu
          z wózkami ABC w Trójmieście z innego wątku. Twierdziłą, ze teraz trzeba
          poczekać, bo będą wchodziły nowości na wiosnę, między innymi szykuje je Implast.
          lemoana1
        • lemona1 Re: Wózki Implast 04.01.04, 02:01
          Jeszcze jedno, wiesz co, ciekawa jestem bardzo swoją drogą co oni wymyślą z tym
          designem wzorowanym na Mutsy, bo to trochę ryzykowne, te holenderskie wózeczki
          mają dość trudną konstrukcję i żeby nie zawiodły, muszą być naprawdę bardzo
          dobrze wykonane. Nie znnam jakości Implastu. Zadzwonię do nich w poniedziałek
          61 830 91 00 napisze też mail z prosbą o zdjęcia nowości implast@implast.com.pl
          Ja myślałam wcześniej jescze o ABC, ale jak znajdę używaną gondolę Mutsy, to
          kupię chyba nową spacerówkę tej firmy, tylko kurcze jest diabelnie droga.
          lemona1
          • pinik Re: Wózki Implast 04.01.04, 13:12
            Hej! Ja tez mam spacerowke mutsy (najtaniej znalazlam ja w W-wie na
            Jagiellonskiej 2).
            Ale nie jestem do konca zachwycona. Wyglad ma jednak niesamowity (i dlatego nie
            moglam sie nie skusic...).

Pinik
            • lemona1 Re: Wózki Implast 04.01.04, 18:50
              Pinik,
              Z czego jesteś niezadowolona w tej spacerówce Mutsy, co im nie wyszło? Czy ten
              sklep w W-wie to sklep jakiejś sieci ogólnopolskiej, czy pojedynczy punkt? A
              może wiesz kto jest dystrybutorem Mutsy na Polskę, gdzie jest serwis, w
              internecie nie znalazłam.
              Pozdrawiam Cię,
              lemona1
              joannano@op.pl
              • pinik Re: Wózki Implast 04.01.04, 23:17
                Hej! Odpowiem Ci zaczynajac nastepny watek "Opinia o Mutsy", bo tutaj to nie
                bardzo na temat, ok?

Pinik
              • pinik Re: Wózki Implast 04.01.04, 23:30
                Dystrybutor na Plske to chyba firma Mico lub Miko w Poznaniu. Wozki Mutsy mozna
                zamowic przez inernet (przesylka przy tej sumie za darmo) za niewiele wiecej
                pieniedzy (sklep w W-wie daje kilka procent znizki przy zakupie gotowka).
                Zajrzyj tu:

www.baby.com.pl/katalog.php?pwd[1]=%2F1%2F100792%2F500434%2F500442&sortuj=&grp=&grupa_p=1&grupa_rek[1]=&aukcja=&start=1

Pinik
    • kj74 Re: Wózki Implast 04.01.04, 14:15
      Dziewczyny mogę Wam przesłać nowości IMPLASTU, bo dostałam od nich, ale to
      2,33MB. Wózeczki są naprawdę śliczne!!! Jak coś to podajcie swojego maila.
      Model4-kołowy (wyglądający jak 3-kołowy) będzie w sprzedaży już w styczniu,
      natomiast 4-kołowe dopiero marzec/kwiecień. Dołączam co dostałam z
      Impastu:Witam Serdecznie,

Dziękujemy za zainteresowanie naszym wózkiem. Reklama wózka jest w wydaniu
      styczniowym i od połowy stycznia wózek będzie dostępny w sklepach detalicznych.
      1. Wózek Driver jest wózkiem czetrokołowym - z tym, że przednie koła są
      połączone - co pozwala na rewelacyjne prowadzenie wózka - nawet jedną ręką bez
      potrzeby podnoszenia przedniej jego części. "Typowa" wersja czterokołowa będzie
      dostępna w II kwartale 2004 - będzie miała przednią oś skrętną oraz superlekkie
      kółka bezdętkowe.
      2. Proszę o przesłanie nazwy miejscowości, w której Pani mieszka - a podamy
      Pani adres najbliższego sklepu na Śląsku
      3. Sugerowana cena detaliczna Drivera to 1150 PLN (wersja głęboka-gondola,
      stelaż, spacerówka, folia przeciwdeszczowa i moskitiera)
      4. Oczywiście istnieje możliwość montażu fotelika samochodowego marki EASYBOB
      (znana i ceniona marka holenderska)- cena 417 PLN za pomocą adapterów (50 PLN)
      5. Konstrukcja wózka jest wykonana z aluminium i waży ok 5,7 kg - kompletny
      wózek waży ok 12,5 kg (ze względu na pompowane koła, które są dość ciężkie)
      6. Czerwony z czarną lamówką, Niebieski z czarną, granatowy z beżową,
      ciemnobeżowy z jasnobeżową oraz czarny z żółtą
      Wózek Driver będzie miał wersję o szerokim rozstawie kółek przednich - 4XL -
      wózek będzie w sprzedaży "

kj
      • sanna99 Re: Wózki Implast 04.01.04, 18:29
        hej - ja bym chciała. Na dniach bedziemy sie decydować na wózek a ja wciąż
        oglądam te najdroższe, chociaz rozsadek podpowiada, ze nie tedy droga smile)
        Moze wiec nowosci Implastu mnie przekonaja.
        Pozdrawiam,
      • lemona1 Re: Wózki Implast 04.01.04, 18:44
        Ja poprosze o przesłanie tej oferty. Moze da się ten załacznik jakoś podzielić?
        Jezeli nie to i tak spróbuj proszę wysłać.
        Pozdrawiam,
        lemona1
        joannano@op.pl
        • wieczna-gosia Re: Wózki Implast 04.01.04, 21:15
          Implast prawie cala swoja produkcje wysylal na zachod. Ilekroc wchodze na ebay
          angielskie- jest cos implasta raz nawet znalazlam Implast za ebayu
          amerykanskim, szedl za 100$ wink)
          Wiec chyba najgorszy nie jest. Ja rozwazalam implasta z tym ze mnie zniecheca
          to ze kolka sa jednak nieduze,a mnie interesuja pompowane i duze wink
      • pinik Re: Wózki Implast 04.01.04, 23:15
        Hej! Czy moglabys mi przeslac ten plik na paulinad@web.de ?

Z gory dziekuje!

Pinik
        • lemona1 Re: Wózki Implast 05.01.04, 11:02
          I co Pinik, jak widzisz ten wózeczek Driver 3??
          • pinik Re: Wózki Implast 06.01.04, 00:45
            Hej! Mnie sie ta przyslana strona nie otwiera... sad((

Pinik
            • lemona1 Re: Wózki Implast 06.01.04, 10:16
              Hej,
              Musisz ja sobie zapisać na przykład na pulpicie i dopiero stąd otworzyć, bo ten
              plik jest duzy i nie chce się otwierać z poczty.
              Musze Ci powiedzieć, że odkryłam nową markę (mi nie znaną) niemiecką Teutonię,
              opinie na jej temat są super, znasz ich?
              Pozdrawiam,
              lemona1
          • pinik Re: Wózki Implast 06.01.04, 10:58
            Hej Lemona!

Ten wozeczek Driver 3 (zreszta wlasciwie wszystkie modele sa naprawde fajne!
            Wybor zalezy od potrzeb...) jest super! Juz mnie korci, aby swoja spora
            kolekcje wozkow o niego powiekszyc smile
            Skretne kolo z przodu to dla mnie podstawa (bez tego nie kupie juz wozka). Ale
            i detale sa swietne. Wozki implasta, to jedyne polskie wozki po ktorych bym sie
            nie domyslila, ze sa polskie. Nie dziwie sie, ze tyle eksportuja.
            Moj maly problem, to to ze mieszkam w Niemczech i nie wiem, jak zaltawic sobie
            taki wozeczek (no ale Mutsy i Atlantico juz sprowadzilam z Polski smile ).
            Czekam az sie oficjalnie okaze. Ciekawa jestem, jaki jest ciezki i jak sie
            sklada. Ja teraz mam tez trojkolowca firmy maxi cosi (model speedi sx) i jestem
            wyjatkowo zadowolona. Lekki, duze siedzisko, da sie zamontowac foteliki maxi
            cosi (adapter jest juz przy wozku), skretny (przednie kolo ruchome), lekki,
            latwo sie sklada i rozklada, super latwo zdejmuje kola itd. Mozna go tu
            zobaczyc (cena: 250 euro):

www.maxi-cosi.nl
            Czy wiesz (a moze inne czytelniczki wiedza), czy w Implascie mozna kupic sama
            spacerowke (tj. bez gondoli)?

Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru!
            (ja bym teraz napewno wybrala tego Drivera 3 lub maxi taxi speedi sx, a nie
            Mutsy, albo ABC design - no ewentualnie tego ze skretnymi kolami z przodu -
            nowy model novusa 3. )#

Pinik
            • lemona1 Re: Wózki Implast 06.01.04, 11:34
              Jak dzwoniłam do Implastu, to powiedziano mi, ze myślą żeby wypuscić samą
              spacerówkę bez gondolki, ale to nie wcześniej niż w marcu, najpierw zaczna
              sprzedaż w komplecie z gondolką od 20 stycznia.
              Hej, co myślisz o Teutonii, Niemki są podobno w niej zakochane?
              Mam przyjaciółkę w Stuttgarcie.
              A z tym sprowadzeniem, smile t pewnie wszystko da się zrobić.
              Zobaczę jeszcze ten Maxi Cosi i wtedy już mi się chyba wszystko pomieszasmile
              Pozdrawiam,
              lemona1
              • pinik Re: Wózki Implast 06.01.04, 11:49
                Hej! Ja tez juz od lat bylam zakochana w Teutoniach! To absolutny nr. 1 w
                Niemczech. Mialam juz wszysktie ich aktualne modele. Super detale, resory,
                jakosc, wielkosc siedzonek i gondoli! Sa tylko troche ciezkie. Najbardziej
                spodobal mi sie model Pixxel 6, w tym roku wycofany z produkcji (czego nie
                rozumiem, bo taki model firmy hartan - racer - sprzedaja sie aktualnie jak
                swieze buleczki! Tez go mam i jest b. fajny. Lzejszy od Pixxela i kola
                bezdetkowe, ale mniejsze siedzisko niz w teutoni). Ciekawy model teutoni to Y2K
                lub Joe (trojkolowce, jeden z podwojnymi kolami z przodu).

Teutonie mozesz poogladac na

www.teutonia.de

Ta firma teraz wypuszcza nowa tansza linie o nazwie Britax by teutonia. Tez
                maja trojkolowca z ruchomym kolkiem (smieszny wyglad) i maja byc znacznie tansi
                od dosc drogiej teutoni.

Pinik
                • lemona1 Re: Wózki Implast 06.01.04, 12:47
                  Ja już wczoraj dzwoniłam do dystrybutota Teutonii, modele Y2K albo lepszy dla
                  niemowlaczka Primus Delta - ceny tych wózków w Polsce to 1500 te na polski
                  rynek (dyskryminacja, nie znoszę ich!) i sprzedawane na niemieckm rynku (mają
                  lepszy design) ale tez do kupienia w Polsce tylko drożej 2000 zł.
                  Ale, ale, pokazałaś mi Maxi Cosi i gdyby był juz dostępny w Polsce (niestety
                  dopiero pod koniec marca) model New Speedi SX taki stalowo-czerwony
                  z siateczką (ok. 2000 tyś z gondolą), to kupiłabym odrazu, dla mnie bomba!
                  Zobaczymy jeszcze co z Implastem.

Pozdrawiam,
                  lemona 1
                  • pinik Re: Wózki Implast 06.01.04, 19:38
                    Hej!

Jesli chcesz, to moge Ci pomoc w zakupie takiego speedi tutaj i przesylce. Ja
                    kupilam pierwszy, ktory przyszedl do sklepu (i to ten kolor, ktory chcialam:
                    caly granatowy. Byl jeszcze brazowy i fioletowy). Moze w miedzyczasie przyszly
                    i inne.
                    Pinik
                    • lemona1 Re: Wózki Implast 06.01.04, 20:18
                      Bardzo Ci dziękuję, może mogłybyśmy się faktycznie jakoś dogadać, chociaż nie
                      chciałabym Cię obciążac. Ja również w razie czego oferuje swoją pomoc, mieszkam
                      w Gdańsku.
                      Mnie zauroczył ten model New Speedi XS z czerwoną siateczką, który jest na ich
                      stronie. Ponieważ to skomplikowana operacja (ciekawe jakie koszty dochodza)
                      narazie jednak poczekajmy, zobaczymy ten Implast. Mam jeszcze troszkę czasu smile
                      Mój syncio jeszcze siedzi w brzuszku, teraz właśnie jadę do położnej, którą mam
                      zamiar wynająć, gdy syncio zdecyduje się pokazać nosek światu, musimy obgadać
                      parę spraw.smile
                      Pozdrawiam,
                      lemona1
                      Moje priva to:
                      joannano@op.pl
                      • kakatom Re: Wózki Implast 06.01.04, 20:24
                        Dziewczyny a gdzie te wózki można kupić w Warszawie i jakie są ceny
                        Pozdrawiam
                        Kaśka
                        • pinik Re: Wózki Implast 06.01.04, 20:32
                          Hej! O ktore wozki Ci chodzi (bo odpowiedzialas na tekst, w ktorym byla mowa o
                          kilku)?

Pinik
                          • kakatom Re: Wózki Implast 06.01.04, 20:56
                            chodzi mi o wózki implast z gondolką dla maleństwa na pierwszy rok.
                            Kaśka
                            • pinik Re: Wózki Implast 06.01.04, 20:59
                              Hej! Tych najnowszych modeli jeszcze nie ma w sklepach. A gdzie wogole mozna
                              dostac wozki implasta w W-wie to nie wiem... smile

Pinik
                            • lemona1 Re: Wózki Implast 06.01.04, 23:36
                              Te nowe fajne wózeczki Implast Driver 3XL (zdjęcie w styczniowym Dziecku)będą w
                              sprzedaży dopiero od 15-20 stycznia, jezeli chcesz ustalić do których sklepów
                              trafią w Warszawie, to możesz skontaktować się z Implastem w Poznaniu pod nr
                              61 830-91-00, albo mailem implast@implast.com.pl
                              Pozdrawiam,
                              lemona1

• mice01 Re: Wózki Implast 29.01.04, 14:28
        Witam,
        Czy mogłabym prosić o podesłanie katalogu Implastu? Pisałam do nich, ale
        niestety czekam już od dwóch tygodni i nikt się nie odezwał sad A strona nadal
        nie działa.
        mój adres: mice01@gazeta.pl

z góry dziekuję i pozdrawiam smile
        Monika
      • bearbel Re: Wózki Implast 08.04.04, 09:04
        KJ prosze prześlij mi te 2,33 MB bardzo chętnie pooglądam-moze będą tam
        interesujące mnie kolory? Do soboty mam wpłacić zaliczkę, a widziałam jedynie
        kolor czerwony (chciałabym chyba jednak niebieski). Proszę poratuj.
        bearbel@poczta.onet.pl
    • kj74 pink, wieczna gosia, lemona1, sanna99 05.01.04, 10:01
      Wysłałam Wam dziewczyny ten katalog. Sanna nie podałaś adresu, więc wysłałam na
      gazetę. Napiszcie czy Wam przeszedł ten mail.
      kj
      • sanna99 Re: pink, wieczna gosia, lemona1, sanna99 05.01.04, 10:27
        do mnie jeszcze nie doszło, ale mówiłaś ze to duze wiec jeszcze poczekam.
        dzieki
        • kj74 do sanna99 05.01.04, 10:57
          niestety wróciło sad Nie masz innego adresu?
      • lemona1 Re: pink, wieczna gosia, lemona1, sanna99 05.01.04, 11:00
        Dziękuję, odpisałam zresztą na Twój mail Kasiu. Cena 1050 (gondolka +spacerówka
        + folia + moskitiera) bardzo ciekawa.
        Ja, jeżeli już kupiłabym Drivera 3, muszę mieć wózeczek do końca lutego.
        Dzwoniłam do nich, około 20.01 szczegóły i sieć dystrybucji.
        Ja szykowałam się na Bebecara albo Mutsy, myślałam tez o ABC... hm...
        lemona1
      • eszulczewska Tez poprosze o plik... 05.01.04, 20:17
        eszulczewska@wp.pl
        • kakatom Re: Tez poprosze o plik... 05.01.04, 22:09
          Ja także poproszę o ten plik. Mój adres kakatom@konto.pl. Z góry dziękuję.
          Kaśka
          • mamusiakubusia Re: Tez poprosze o plik... 06.01.04, 13:12
            Bardzo proszę o plik: justynapieta@interia.pl
          • apolka Re: Tez poprosze o plik... 07.01.04, 14:29
            Byłabym wdzięczna za wysłanie katalogu i do mnie, na adres gazetowy, proszę :o)
    • kj74 odpowiedzi, które dostałam z Implastu 08.01.04, 15:13
      1. Czy cena 1150 zł nie ulegnie obniżeniu w związku z tym, że nie został
      podwyższony podatek Vat (czy zarówno 3XL i 4XL będą w tej samej cenie)?-Jest to
      cena kalkulowana na VAT 7%
      2. Czy można zablokować obrotowe przednie kółka?-TAK
      3. Czy wózki te mają płynną regulację podnóżka i oparcia, a jeśli nie to ilu
      stopniową? -3 stopniowe oparcie, 4- stopniowy podnóżek
      4. Czy w wózku 4XL istnieje możliwość zamontowania spacerówki w obu kierunkach
      czy tylko tyłem do matki? -tak
      5. Czy w wózku 3XL istnieje możliwość zamontowania fotelika w obu kierunkach
      czy tylko tyłem do matki?-TAK
      6. Czy istnieje możliwość zdejmowania i prania obicia? -TAK, częściowo nie
      można wyjąć stelaża z budki i boczków gondolki
      7. Na jak długo udzielają Państwo gwarancji na w/w modele? -12 m-cy
      8. Czy można używać gondoli zamiast fotelik samochodowego?- Nie i nie polecam
      9. Czy wózek można składać jedną ręką?- Nie, ponieważ w wózku jest blokada
      przed samoczynnym złożeniem się wózka - ale jest on bardzo prosty
      10. Kiedy będzie czynna strona? -w najbliższy poniedziałek będzie czynna już
      pierwsza część poświęcona Driverowi 3XL - cała strona będzie funkcjonować w
      połowie lutego
      • lemona1 Re: odpowiedzi, które dostałam z Implastu 09.01.04, 00:25
        KJ,
        nie mogę znaleźć jednej informacji, czy w wersji Driver3XL spacerówkę można
        montować w obu kierunkach?
        Z ostatnich info wynika, że już od 12.01 sklepy mogą u nich zamawiać wózki.
        Implast eksportuje te nowe modele głównie do skandynawii, to dobra informacja,
        wózeczki powinny być O.K.
        Pozdrawiam,
        Lemona1
        • kj74 Re: odpowiedzi, które dostałam z Implastu 09.01.04, 13:48
          powiem Ci szczerze, ze o to nie zapytałam, bo wydaje mi się, że tylko tyłem do
          matki niestety
        • pinik Re: odpowiedzi, które dostałam z Implastu 09.01.04, 19:49
          Hej! W poscie o tytole, ktory widac na gorze ("Odpowuiedzi, ktore...") jest
          napisane, ze mozliwe jest montowanie spacerowki w obu kierunkach!

Pinik
          • kj74 Re: odpowiedzi, które dostałam z Implastu 10.01.04, 10:15
            tak, ale 3XL
            • kj74 Re: odpowiedzi, które dostałam z Implastu 10.01.04, 10:17
              tzn. w 4XL można, ale co z 3xl to nie wiem
    • tomek_i_guska Implast Roy - uwagi 10.01.04, 15:45
    • tomek_i_guska Implast Roy - uwagi 10.01.04, 16:01
      Witam!
      Używamy wózka od paru miesięcy (nasz Pawełek ma 5 miesięcy).

ZALETY:
      Amortyzacja doskonała. Głównie jeździmy po wałach, łąkach, etc.
      Gumowe koła + pasy sprawują się doskonale. Jedyną wadą jest konstrukcja
      hamulca, która po pewnym czasie opada na koła... Po naprawieniu przez serwis
      (miesiąc temu) sprawuje się już dobrze.
      Gondolka jest świetna. Idealnie chroni dziecko przed mrozem i wiatrem.
      Łatwość mocowania gondoli oraz waga wózka to jego największe zalety,
      szczególnie jeśli ktoś musi z nim pokonywać kilka pięter...
      Co do Deltimu, to po rocznym jego użytkowaniu całkowicie padły sprężyny i
      obecnie nie ma już wcale amortyzacji...
      Wybraliśmy zatem IMPLAST.
      W sklepie w Krakowie za nowego Roya zapłaciliśmy 750zł.

WADY:
      Wspomniana wcześniej konstrukcja hamulca.
      Gumowe koła sugeruję wybrać z płytszym bieżnikiem... Myśmy wybrali z głębokim
      no i niestety różne nieczystości głęboko w nie włażą...
      Kiepskiej jakości parasolka... Powiał wiatr i... wymieniono nam na nową.
      Płytki i źle wyprofilowany szmaciany (zapinany na rzepy!) "pojemnik" na
      drobiazgi pod wózkiem.

PODSUMOWANIE
      Generalnie jesteśmy bardzo z niego zadowoleni. Inne wózki są może
      ładniejsze, ale znacznie są cięższe i delikatniejsze.
      • patik2 Re: Implast Roy - uwagi 21.04.04, 09:22
        A w jakim kolorze masz wózek? I co z tą spacerówką bo słyszałam niepochlebne
        opinie o niej.
    • akve Czy mogę prosic o przesłanie katalogu / 12.01.04, 11:01
      • akve Re: Czy mogę prosic o przesłanie katalogu ? 12.01.04, 11:06
        Za szybko się wysłało smile
        Czy któraś z Was może przesłać do mnie nowy katalog Implasta ?Ich strona
        ciągle jest w budowie, a chciałabym zobaczyć co szykują.
        Ewa ewka34@o2.pl
      • kj74 Re: Czy mogę prosic o przesłanie katalogu / 12.01.04, 11:06
        na adres gazety nie przechodzi niestety
        • misialla Re: Czy mogę prosic o przesłanie katalogu / 12.01.04, 15:26
          Witam.

Też proszę o przesłanie katalogu na katarina_p@o2.pl.
          Dziękuję
          Kasia
          • mama_majki Re: Czy mogę prosic o przesłanie katalogu / 12.01.04, 16:51
            Ja tez poprosze pieknie jesli moge o katalog.
            ksica@nnk.art.pl
            z gory dzieki
            kasia
            • elsdorfka Re: Czy mogę prosic o przesłanie katalogu ? 12.01.04, 18:03
              Czy ja także moge poprosić o przesłanie katalogu?
              Jestem bardzo ciekawa tych wózeczkówsmile
              Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję!

• elsdorfka Re: Czy mogę prosic o przesłanie katalogu ? 12.01.04, 18:05
                Ojoj! Zapomniałam o adresiku:
                elsdorfka@wp.pl

• wieczna-gosia A jak tak troche obok tematu- 13.01.04, 09:25
      kj74 nalezy sie rabat!! W zyciu by sie tak goscie nie wypromowali wink))))
      • kj74 Re: A jak tak troche obok tematu- 13.01.04, 11:50
        Dzięki Gosiu smile Muszę Implastowi podsunąć ten pomysł smile
        • misialla Re: A jak tak troche obok tematu- 13.01.04, 14:10
          Wielkie dzięki za przysłanie katalogu. A Implast powinien Ci faktycznie
          wypłacić jakąś prowizję, bo ok. 2 tygodnie temu prosiłam ich o przysłanie
          katalogu i do tej pory nic.
          Kasia
          • kj74 DWA PYT. I ODP. IMPLASTU 13.01.04, 19:07
            1. Czy w Driverze 3XL istnieje możliwość jazdy dziecka przodem do matki
            (spacerówka)?
            TAK
            2. Czy w D. 3XL/4XL można złożyć gondolę na płasko?
            NIE, gondola jest sztywna

Buziaki
            Kasia
            • lemona1 Re: DWA PYT. I ODP. IMPLASTU 13.01.04, 20:30
              Kasiu,
              Jak złożyć gondolę na płasko? Chodzi o budkę? bo nie wiem..
              Ale też dzwoniłam do nich i ucieszyła mnie wiadomość o dwóch kierunkach
              spacerówki.

Pozdrawiam,
              lemona1
              • kj74 Re: DWA PYT. I ODP. IMPLASTU 13.01.04, 21:41
                Kochanie można np. w deltimie-fokusie prawie na płasko złożyc gondolę, co jest
                super moim zdaniem. Wtedy nie zajmuje ona (w samochodzie) dużo miejsca,
                ponieważ ma ok 10 cm wysokości.
                kj
    • kj74 STRONA JEST JUŻ CZĘŚCIOWO CZYNNA 15.01.04, 14:23
      Super, można zobaczyć D3XL w pełnej okazałości i poczytać o nim trochę. Wózek
      obraca się w 3D. Pokazany jest w dwóch kolorach jako gondola, spacerówka i
      fotelik.
      A jak Wam się podoba?
      kj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka