mamaemmy 06.08.09, 23:15 www.allegro.pl/item702366564_h_m_nowa_czapeczka_beret_104_116_jesien.html#gallery ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapk Re: ile kosztuje ten beret w h&m? 07.08.09, 06:43 no zesz Danti nie nauczyłaś się jeszcze 10 zł narzutu na All )) Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: ile kosztuje ten beret w h&m? 07.08.09, 08:17 19,90. UWAGA! Wg mnie beret jest w rzeczywistości brzydszy, kolory jakieś takie wyblakłe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ile kosztuje ten beret w h&m? 07.08.09, 10:17 hehe tak własnie myslałam,ze 10zł mniej )) mówicie ze brzydsze?hmm,nie mam kiedy tam wstapic A te szare ze stronki h&m sa moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ile kosztuje ten beret w h&m? 07.08.09, 10:20 pewnie tez 20zł ten szary mi sie tez podoba Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Danti 07.08.09, 10:37 a mnie sie te w paski podobają jest na pewno ładniejszy niz te z zeszłego roku szary tez ładny no i jeszcze sliczny jest taki grubszy- ciemny róz- malina tylko ze najwiekszy w rozmiarze 12-18 miesiecy ale moja Anka ma czapkę jagode w rozm.12-18 miesiecy i pasuje na nią Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Danti 07.08.09, 10:47 ten róż mówisz ze taki ładny?hmm,tez zwrócilam uwage,kurna,przeciez nie kupie jej 3 potzrebuje dobrac do wełnianego brazowego płaszcza Zary-klasycznego do turkusowego płaszczyka next z kolekcji tamtegorocznej i do bezowego,klasycznego trencza next i do kurtki zary zgniłozielonej,z tamtego roku wychodzi mi na to ze musze kupic 3 bosze,ja jestem nienormalna Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Danti 07.08.09, 12:28 wg mnie ten który zalinkowałas bedzie pasował idealnie do wszystkiego on jest delikatnie przetykany błyszczącą nitka dla mnie jest bardzo ładny, ale trzeba troche lubiec styl H&M zeby sie spodobał Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Danti 07.08.09, 12:36 własnie Ale obawiam sie ze kupie jej 3,chyba ze glupioby wygladała w którejsto wtedy 1 odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Danti 07.08.09, 12:35 katka74 napisała: > Brawo za samokrytykę a dziękować,dziękować Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Danti 07.08.09, 14:13 Nie martw się, moje mają więcej nowych dopiero co zamówionych beretów niż planujesz kupić Emmie ten szary jest ładny, amarantowe też. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Danti 07.08.09, 17:36 hehe dzięki,pocieszyłas mnie Ubrania i akcesoria dla Emmy to jedyna rzecz na widok której mąż sie nie uśmiecha kpiąco pytającO CO TO?Bo tak np reaguje na moje kolejne buty czy torebke hehe Ale przyznaje sie-jestem zakupocholiczką Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Danti 08.08.09, 08:03 Mój mąż kiedyś powiedział: " one to jak najlepsze gwiazdy filmowe, nie wypada pokazać się dwa razy w tej samej rzeczy" dużo w tym przesady, ale fakt, moje córki mają znacznie więcej rzeczy niż JA! Ale są moimi dwoma absolutnymi cudami i lubię kupować im słodkie, urocze, piękne ubranka Po traumie, jaką przeszłam w związku z ich wcześniactwem, uważam, że mam prawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Danti 08.08.09, 08:51 anjazzielonego napisała: > Po traumie, jaką przeszłam w związku z ich wcześniactwem, uważam, że mam prawo. > ... no nie? Moge powiedziec to samo,oraz minkapinka-której Zosia ma równiez gro ciuszków ) Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: ile kosztuje ten beret w h&m? 07.08.09, 14:28 a ja jestem rozczarowana tymi berecikami z H&M bardzo podobał mi się ten w kolorowe paseczki, chciałam kupić córce, która ma 2,5 roku, znalazłam najmniejszy rozmiar 1-3lata i co? i jest za duzy! spada jej cały czas na oczy moje dziecko jest w miarę standardowe, nosi teraz rozmiar 2-3 latka, a w ten beret to moze i moja niewielka głowa by weszła, tak się rozciąga Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo gdzie jeszcze znajde ten beret w h&m? 10.09.09, 10:07 dzownilam do wszytskich w trojmiescie i panie po opisie nie widzialy byl jeszcze gdzies w innym miescie moze za pozno? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: gdzie jeszcze znajde ten beret w h&m? 10.09.09, 10:31 Oj te berety wymiotło już w połowie sierpnia ... wątpie że gdzieś jeszcze są , Chyba tylko Allegro ... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie jeszcze znajde ten beret w h&m? 10.09.09, 11:06 oj zdecydowani za poźno, ja tez pytałam w kilku i juz koncem sierpnia nigdzie nie było.widziałam za to na zywo rekawiczki od kompletu i nie są to takie ładne kolorki jak na zdjeciu-wiec moze cie tym pociesze Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: gdzie jeszcze znajde ten beret w h&m? 10.09.09, 11:08 Widziałam je kilka dni temu w Wola Park w W-wie (zadzwoń i sprawdź) 2 sztuki. Rozmiar 3-6 lat : he, he był na mnie dobry (a mam sporą główkę, jakieś 56cm wg. mnie , no i te kolory jakieś smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: gdzie jeszcze znajde ten beret w h&m? 10.09.09, 13:25 w Poznaniu w starym browarze było kilka Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: gdzie jeszcze znajde ten beret w h&m? 10.09.09, 19:35 dzieki dziewczyny a jak dodzwonie sie do np w-wy to stamtad moga przeslac do trojmiasta? w sumie kolor nie musi byc ostry ale zalezy mi na niebieskim wlasciwie turkusowo-niebieskim Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: gdzie jeszcze znajde ten beret w h&m? 23.09.09, 22:50 gdzie w Wawie moge to jeszcze dostac?? Bylam dzis a Arkadii, ale nie znalazlam! Odpowiedz Link Zgłoś