kropkacom 01.09.09, 16:20 Czy tylko ja miałam pecha co do zeszłorocznych? Nam całkowicie przemakały. W tym roku też pewnie będą i z przyjemnością bym kupiła ale już się normalnie boje. Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boziaj Re: Zimowe buty TCHIBO. 01.09.09, 16:39 nam może niecałkowicie, ale jednak przemakały co prawda po włazeniu w kałuze, niemniej jednak ecco z goretexem po podobnej próbie były suche Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Zimowe buty TCHIBO. 01.09.09, 18:19 Mojej córce też przemakały i w tym roku juz nie kupię-eksperyment nieudany w tym roku kupuję Ecco jak wcześniej> Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Zimowe buty TCHIBO. 02.09.09, 00:09 Nam akurat zeszłoroczne spisały się super w przeciwieństwie do Ecco Ecco przemokły, Tchibo nie a przeszly taką samą próbę czyli taplanie sie w rozmokniętym śniegu, w zasadzie w wodzie przez okolo godzinę. No i nadal są jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zimowe buty TCHIBO. 02.09.09, 08:49 > Tchibo nie a przeszly taką samą próbę czyli > taplanie sie w rozmokniętym śniegu, To ja już nic nie kumam. Czemu nam przemokły? Odpowiedz Link Zgłoś
mlemaniak Re: Zimowe buty TCHIBO. 02.09.09, 09:01 My mieliśmy zielone tchibo na zimę, nic nie przemokło, rewelacyjne były Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Zimowe buty TCHIBO. 02.09.09, 10:15 U mojego dziecka spisały sie super, nic nie przemokło. W tym roku tez kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Zimowe buty TCHIBO. 02.09.09, 11:59 pisałam o tym w innym wątku i właśnie znowu to potwierdzacie. Pamiętam jak rok temu mamy pisały że im Tchibo przeciekają, te granatowe. Bo w zeszłym roku sprzedawali zielone (jeszcze sprzed roku) i granatowe (nowa kolekcja). My mieliśmy zielone i noga nie przemokła a zima w zeszłym roku była mocna. Podobno właśnie te granatowe przemakały.... Odpowiedz Link Zgłoś
mag2004 granatowe 02.09.09, 12:14 witam, nasze granatowe super fakt, ze kupione w Wiedniu, ale chyba nie ma to znaczenia, bo pewnie produkcja jest jedna... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: granatowe 02.09.09, 13:56 a nam własnie granatowe (ubiegłoroczna kolekcja) przemokły nie jakos dramatycznie, ale były lekko wilgotne przy palcach Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: Zimowe buty TCHIBO. 02.09.09, 16:52 Nasze przemokły i w marcu oddałam do reklamacji i zwrócili pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: Zimowe buty TCHIBO. 07.09.09, 22:11 a czy ktos widzial modele ktore beda w tym roku? i jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zimowe buty TCHIBO. 08.09.09, 11:11 www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchBrowseCatalog-Start?CategoryName=preview&kw=3809&source=NAVI Odpowiedz Link Zgłoś
jujaro Re: Zimowe buty TCHIBO. 08.09.09, 11:37 Czy na polskiej stronie tchibo jest taka sama informacja ??? Bo jakoś nigdzie nie widzę tej kolekcji? I kiedy ona w ogóle wchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
klara_0204 Ostrobramska 07.09.09, 22:25 Nie kupuję tych butów, ale widziałam takie w sklepie na Ostrobramskiej jakieś 2 tyg. temu. Były granatowawe i takie szarawe (stalowe). Cena to ok 75 zł (niez jakiś groszy) za stalowe i niecałe 80 zł za granatowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cia-cia Re: Ostrobramska 08.09.09, 10:57 A czy może ktoś wie, jaka jest długość wkładki w butach zimowych Tchibo rozmiar 28/29? Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: Ostrobramska 08.09.09, 11:46 Kolekcję dla dzieci można obejrzeć na www.tchibo.de www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchBrowseCatalog-Start;sid=LGLMaGzvS8_MSSZJC0TGDG9kVz5VpT8i- mM=?CategoryName=preview&kw=3809&source=NAVI Chciałam kupić butki dla synka, no ale ja potrzebuję 25, a najmniejsze sa 26/27 Odpowiedz Link Zgłoś