dmdpj 03.09.09, 11:21 Już pojawiają się czapki Maximo w sklepach w Polsce na stronie można obejrzeć już część kolekcji np. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka74 Re: Czapk Maximoi 03.09.09, 13:11 Kupiłam wczoraj czapke w C&A w podobnym wzorze jak na zdjęciach, z polarem w środku za.. 14 zl.. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Czapk Maximoi 03.09.09, 13:18 Tak, C&A to fajna alternatywa, ale maja dziwna rozmiarówkę, przynajmniej ja widziałam wczoraj czapki w r. 128-158, na moja córke będą za duże, a mniejszy rozmiar, do 1222, będzie za mały. W zeszłym roku miałam dla córki dwie czapki maximo i nosiły sie świetnie, ten fason dobrze lezy (czapki w H&M np. te z nausznikami sa za głębokie dla nas), a śladów prania i uzywania nie widać. Fajną alternatywa okazały sie tez czapki z Tchibo (równiez nieporównywalnie tańsze od maximo), ale tu tez trzeba sie wstrzelic w rozmiar. W zeszłym roku były piekne czapki w C&A i bardziej jeszcze podobne do tych z maximo (i lepszej jakości niz w tym roku - wczoraj widziałam wiele zmechaconych i pozaciaganych juz w sklepie), ale tez nie udalo sie nam dopasować rozmiaru (jedne za małe, a nast. rozmiar za duzy) Odpowiedz Link Zgłoś