bell5 22.01.08, 21:13 do którego roku życia dziecka przysługuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madtea Re: Urlop wychowawczy... 23.01.08, 10:18 poratuję twoją niezdolność korzystania z wyszukiwarki typu google do 4 roku życia żałosne dość... Odpowiedz Link Zgłoś
bell5 Re: Urlop wychowawczy... 23.01.08, 10:29 Bardzo Ci dziękuję, tylko po co te złośliwości??? Odpowiedz Link Zgłoś
madtea Re: Urlop wychowawczy... 23.01.08, 10:54 żadna złośliwość - szczerość jak chcesz coś wiedzieć, co nie wymaga interpretacji "prawnej" czy innej, to wpisujesz w wyszukiwarkę "urlop wychowawczy" i masz odpowiedź po minucie czytania; bez konieczności podbijania postów i sprawdzania czy ktoś odpisał Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka73 Re: Urlop wychowawczy... 27.01.08, 23:27 Urlop wychowawczy może trwać przez 3 lata, dopóki dziecko nie ukończy 4 roku życia... żabeczka Odpowiedz Link Zgłoś
madzikb81 DO MADTEA 31.01.08, 16:47 czytam już którąś odpowiedź MADTEI i zastanawiam sie co to za złośliwy i wredny człowiek się tutah przyplątał? Dlaczego w taki sposób traktujesz ludzi? Przecież to że ktoś pyta o błahą rzecz nie jest grzechem. Gdybyś była z natury dobrym człowiekim, to na pewno udzieliłabyś odpowiedzi a nie kąsiła swoimi uwagami. Jeśli masz jakieś kłopoty ze sobą, to zgłoś sie do specjalisty- na pewno pomoże. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
madtea do bzetka 31.01.08, 16:58 nie zauważyłaś dobroduszny, zgryźliwy, bezczelny człowieczku, że jej odpowiedziałam jako pierwsza? a to że poszukać samemu to po pierwsze nie boli, po drugie daje odpowiedź po minucie a nie dniach to szczerutka prawda, ale widać w twoim móżdżku się nie mieści i boli i w buraczki idź ze swoimi ocenami, bo guziczek wiesz i już nawet specjalistunia na twoją głupotkę nie pomoże nie pozdrawiam żuczku Odpowiedz Link Zgłoś
madzikb81 Re: DO MADTEA 01.02.08, 15:57 Tak, odpowiedziałaś jako pierwsza, ale za taką miła odpowiedź to dziekuję. Widać, że nie masz sie na kim wyzyć. A ja nie dam się wciągnąć w te zgryźliwe teksty, bo nie chce mi się zniżac do Twojego poziomu. Pamiętaj tylko, że takimi odzywkami sprawiasz ludziom przykrość. Ale na szczęście - los zazwyczaj jest sprawiedliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
madtea do trolla madzikb81 01.02.08, 16:07 nie czytałam twojej ostatniej wypowiedzi do mnie, bo to strata czasu z ciekawości za to sprawdziłam czy byłaś łaskawa kiedykolwiek napisać na tym forum jakiegokolwiek pomocnego dla kogoś posta; i wiesz co? otóż nie - nikomu nic nie poradziłaś - no nie licząc specjalisty dla mnie rotfl - nikomu nie podrzuciłaś istotnego linka; nic; wyszukiwarka milczy na twój temat; zwykły czytacz, który tylko się czepia i zaczyna dym z kimś, kto stara się czasem być przydatnym; w skrócie -jesteś trollem pierwszej wody; i do tego ignorantem - madtea - to po angielsku, więc bądź łaskawa tego nie odmieniać, bo aż przykro sie robi, że "w tych czasach" ludziska nie mają pojęcia o językach obcych Odpowiedz Link Zgłoś
daoliw Re: Urlop wychowawczy... 12.02.08, 23:39 czyli trwa do dnia czwartych urodzin włącznie czy też kończy się w przeddzień 4tych urodzin (zakladając, że urlop wychowawczy nie trwał trzech lat)? pozdrawiam daoliw Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Urlop wychowawczy... 14.02.08, 11:29 A na to pytanie odpowiedź tylko w erze! Ale poważnie, jest kilka interpretacji sądu co do tego (nie chodzi tylko o wych. ale ogólnie o liczenie różnych terminów), właściwie należy działać na wyczucie, ostatnio gdzieś wyczytałam że do dnia przed urodzinami. Odpowiedz Link Zgłoś