Dodaj do ulubionych

prawo pracy-prawnik poszukiwany

19.04.04, 11:59
Czy ktoś z Was mógłby polecić prawnika z Warszawy, specjalizującego się w
prawie pracy?
Preoszę o info na priva.
Magdasmile)
Obserwuj wątek
    • wiki112 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 22.04.04, 09:15
      ponawiam moją prośbę
    • lidiaolaf Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 21.08.24, 15:08
      Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego.
      Bardzo mi pomógł. Pełne zaangażowanie w sprawę, zorientowany, zdecydowany, a przede wszystkim walczący o sprawę swojego klienta! Czułam, że nie jestem sama ze swoim problemem, bardzo dobry kontakt telefoniczny, mailowy oraz osobisty. Podaje różne sposoby załatwienia sprawy, daje wybor, pomaga w podjęciu decyzji.
      Bardzo bardzo dziękuję za pomoc i za to że cały czas czułam że Pan Mecenas walczył o moją sprawę. I wygrała. Tutaj telefon +48 666 609 065 i spójrz sobie jak dobrze go oceniają ludzie www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-wawrzyniec-chroscielewski/
    • matylda1990_1 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 28.11.24, 12:30
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • pepi234 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 13.01.25, 12:45
      Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę.
      Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze
      www.skuteczny-adwokat.com/prawo-pracy/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • oktavka25 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 26.06.25, 13:41
      Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć – mecenas Chróścielewski to prawdziwy profesjonalista. Jego zaangażowanie i mądre podejście dają poczucie bezpieczeństwa. Nie dziwi mnie, że tyle osób go poleca – ja również dołączam do tego grona. Telefon bezpośredni do niego 666 609 065
    • kkobieta_40 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 01.09.25, 12:18
      Chciałabym od serca polecić pana mecenasa Chróścielewskiego za wsparcie w mojej sprawie. To była dla mnie bardzo stresująca sytuacja, a jego profesjonalizm, spokój i wiara w sukces dawały mi siłę. Każdą rozmowa podtrzymywała mnie na duchu i wyjaśniała mi wszystkie zawiłości. Bez jego zaangażowania i eksperckiej wiedzy ten pozytywny wynik na pewno nie byłby możliwy. Jestem mu ogromnie wdzięczna, nie tylko za wygraną, ale także za ludzkie podejście. Zostawiam do niego namiar 666609065
    • edyta_jamrozinska Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 22.09.25, 14:14
      Mogę powiedzieć, że adwokat Magdalena Chróścielewska to absolutnie najlepsza i najbardziej skuteczna prawniczka, z jaką miałam przyjemność współpracować. Jej zaangażowanie, wiedza, determinacja i pełen profesjonalizm przewyższają wszelkie oczekiwania, jakie można mieć wobec adwokata. Trafiłam do Pani Mecenas w jednym z najtrudniejszych momentów mojego życia , sprawa była skomplikowana, emocjonalnie wyczerpująca i, jak się wydawało, niemal przegrana. Pani Magdalena nie tylko przyjęła mnie z ogromną empatią, ale od pierwszego spotkania dała mi poczucie bezpieczeństwa i siły. To osoba, która nie boi się trudnych spraw, walczy do końca i nie odpuszcza żadnego szczegółu. Podczas całej współpracy byłam informowana o każdym kroku, wszystkie działania były wcześniej przemyślane i uzgadniane. Pani Mecenas posiada niesamowity dar przewidywania ruchów przeciwnika , jej strategie są konkretne, przemyślane i co najważniejsze , skuteczne. Sprawę, którą inni oceniali jako: bez szans wygrała w całości. Jej kompetencje, doświadczenie i sposób prowadzenia spraw są po prostu nie do podważenia. Działa szybko, stanowczo, a jednocześnie z wielką klasą. Dla Pani Magdaleny każda sprawa to misja , czuje się, że los klienta naprawdę ją obchodzi. Nie traktuje nikogo szablonowo , indywidualne podejście, zrozumienie i pełne zaangażowanie to standard. Jeśli ktoś szuka adwokata, który: naprawdę walczy o swojego klienta, zna prawo jak mało kto, jest skuteczny i zawsze przygotowany, i co najważniejsze : zapewnia realne zwycięstwo, to bez najmniejszego wahania polecam właśnie Adwokat Magdalenę Chróścielewską. Warta absolutnie każdej złotówki, bo w sprawach, które decydują o naszym życiu, liczy się tylko wygrana, a z nią jest ona pewna.
      Tu macie telefon +48 666 600 773
    • maria_ski39 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 04.11.25, 15:32
      Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna.
      W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat.
      Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna.
      Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne.
      Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność.
      Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów.
      Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać.
      Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam.
      Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • olechkasia43 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 28.11.25, 13:06
      Z całego serca i głębi duszy mogę powiedzieć, że pani adwokat Magdalena Chróścielewska jest najlepsza. Trafiłam do niej jako kobieta po wielu trudnych życiowych przejściach – byłam wystraszona, zagubiona i kompletnie przytłoczona swoją sytuacją. Pani mecenas od pierwszej rozmowy spokojnie mnie wysłuchała, niczego nie oceniała i jasno wytłumaczyła, jakie mamy możliwości działania. Przez całą sprawę czułam, że mam obok siebie kogoś, kto naprawdę stoi po mojej stronie – świetnego prawnika i empatycznego człowieka. Dzięki jej zaangażowaniu i determinacji udało się osiągnąć bardzo korzystny dla mnie efekt i zamknąć trudny etap w życiu. Z pełnym przekonaniem polecam panią Magdalenę Chróścielewską każdej osobie, która potrzebuje konkretnej, skutecznej i ludzkiej pomocy prawnej. Gdyby ktoś miał takie problemy, jak ja zostawiam telefonik do niej 666609065
    • nowezycie26 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 15.01.26, 14:17
      Jeśli szukasz kancelarii, w której od pierwszej rozmowy czujesz, że ktoś naprawdę trzyma Twoją sprawę w ryzach — to Kancelaria Adwokacka Magdaleny Chróścielewskiej. To podejście bardzo konkretne: jasne tłumaczenie sytuacji bez prawniczego „dymu”, realna ocena ryzyka i szans, a do tego świetna organizacja prowadzenia sprawy. Masz poczucie, że nie jesteś „jednym z wielu klientów”, tylko że ktoś faktycznie analizuje dokumenty, planuje strategię i pilnuje terminów. W trudnych momentach daje spokój i pewność, bo wiesz, co jest kolejnym krokiem i dlaczego. Jeżeli zależy Ci na profesjonalizmie, rzeczowej komunikacji i tym, żeby kancelaria działała szybko, konkretnie i z klasą — to jest bardzo dobry adres.
    • kotpatis Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 23.01.26, 13:03
      Polecam Kancelarię Adwokacką Magdaleny Chróścielewskiej. Rzeczowe podejście, jasna komunikacja i realne prowadzenie sprawy od A do Z. Bez przeciągania, bez obietnic bez pokrycia — za to z planem, terminami i pełną kontrolą nad sytuacją. Pozostawiam numer dla wymagających 666 609 065
    • pietryna7999 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 17.02.26, 11:46
      Pani adwokat Magdalena Chróścielewska jest bardzo skuteczna i konkretna. Widać duże doświadczenie i pełne zaangażowanie w sprawę oraz świetny kontakt z klientem na każdym etapie sprawy.. Wszystko jasno wyjaśnione, szybkie reakcje i realne wsparcie na każdym etapie sprawy. Warto wydać każde pieniądze pełen profesjonalizm i realne efekty. Zdecydowanie polecam.
      Tu podaję komórkę +48 666 600 773.
      Poczytajcie sobie opinie jakby co:
      www.oferteo.pl/kancelaria-adwokacka-adw-magdalena-chroscielewska/firma/3479467
    • akotkidwa Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 02.03.26, 12:47
      Z całego serca polecam panią mecenas Magdalenę Chróścielewską. Jako kobieta przechodząca przez bardzo trudny i emocjonalny rozwód, szukałam kogoś, kto nie tylko będzie świetnym prawnikiem, ale też zrozumie moją sytuację i walkę o dobro moich dzieci. Pani Magdalena okazała się strzałem w dziesiątkę.
      To niezwykle silna, charyzmatyczna i pewna siebie kobieta, która na sali sądowej staje się prawdziwą opoką dla swojego klienta. Czułam, że mam obok siebie profesjonalistkę, która nie pozwoli mnie skrzywdzić i która przewiduje każdy ruch strony przeciwnej. Jej determinacja i 'pazur' w walce o moje prawa dały mi siłę, której sama w tamtym momencie nie miałam.
      Mimo ogromnej wiedzy i konkretnego podejścia, pani mecenas ma w sobie dużo empatii i kobiecej intuicji. Potrafiła mnie uspokoić w chwilach największego stresu i zawsze znajdowała czas na wyjaśnienie mi kolejnych kroków. Dzięki niej przez cały proces przeszłam z podniesioną głową, a wyrok sądu w pełni mnie usatysfakcjonował.
      Jeśli szukasz adwokata, który potraktuje Twoją sprawę priorytetowo i zawalczy o Ciebie jak o własną rodzinę, to mecenas Chróścielewska jest najlepszym wyborem. Dziękuję za odzyskanie wolności i spokoju! A tu numer do Pani Mecenas 666 600 773
    • kaja_new1 Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 16.03.26, 11:59
      Szczerze i z całego serca polecam panią mecenas Magdalenę Chróścielewską. Trafiłam do niej w jednym z trudniejszych momentów w moim życiu – miałam sprawę i zupełnie nie wiedziałam, od czego zacząć. Od pierwszej rozmowy poczułam, że jestem w dobrych rękach.
      Pani Mecenas słucha, nie ocenia i od razu wie, co robić. Żadnego owijania w bawełnę, żadnego niepotrzebnego straszenia – za to konkret, spokój i pełne zaangażowanie w moją sprawę. Miałam wrażenie, że zależy jej tak samo jak mnie.
      Szczególnie doceniłam to, że zawsze była dostępna, odpowiadała szybko i potrafiła wytłumaczyć wszystko w sposób zrozumiały dla zwykłego człowieka – bez zbędnego prawniczego żargonu. Dzięki temu przez cały czas wiedziałam, na czym stoję i co się dzieje z moją sprawą.
      Jeśli szukasz kogoś, kto naprawdę walczy po Twojej stronie – nie zastanawiaj się. Numer telefonu: 666 609 065.
      Nikomu nie życzę trudnych spraw, ale jeśli już taka się trafi – niech ma przy sobie panią mecenas Chróścielewską.
    • kowimis Re: prawo pracy-prawnik poszukiwany 30.03.26, 13:15
      Czy zdarzyło Wam się stać przed problemem prawnym i nie wiedzieć, od czego zacząć? 🤔

Mnie tak. I właśnie wtedy trafiłam do kancelarii Magdaleny Chróścielewskiej – i naprawdę nie żałuję tej decyzji.

Od pierwszego spotkania poczułam, że ktoś mnie słucha. Nie byłam kolejnym numerem w teczce – Pani Mecenas poświęciła czas, żeby naprawdę zrozumieć moją sytuację i wyjaśniła wszystko w sposób, który mogłam zrozumieć. Bez żargonu, bez pośpiechu.

Co mnie urzekło najbardziej? Dostępność i spokój, z jakim podchodzi do każdej sprawy. Nawet kiedy ja byłam zestresowana, wiedziałam, że moja sprawa jest w dobrych rękach. ❤️

Jeśli potrzebujecie kogoś, komu możecie zaufać – szczerze i z całego serca polecam kancelarię Magdaleny Chróścielewskiej. Warto się odezwać, zanim problem urośnie. 👇666 609 065

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka