Dodaj do ulubionych

potrzebny adwokat z Łodzi

04.05.03, 19:03
Jesli ktoś mógłby mi polecić adwokata z Łodzi byłabym wdzięczna. Obecnie
zdecydowałam się na rozwód i nie mam pojęcia o jakiej wysokości alimenty
wystąpić. Dziękuję za pomoc już teraz bo mam nadzieję, że moj post nie
pozostani bez odzewu. Apa
Obserwuj wątek
    • f367392 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 13.05.13, 20:30
      Z Łodzi poleciłbym ci Krasimira Karkoszkę, ma biuro przy ulicy Rzgowskiej 75, telefon 601 25 60 35
      • trusia29 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 27.05.13, 15:36
        hahaha smile pan krasimir we własnej osobie sie odezwał smile lub jego aplikant - tak dla bezpieczeństwa smile po nicku widać
        • ja.yz Re: potrzebny adwokat z Łodzi 27.02.14, 16:37
          Nick widać, że jest losowy i przypadkowy, co w tym złego?
      • hannnosi Re: potrzebny adwokat z Łodzi 14.06.22, 16:42
        Z Łodzi to najlepszym specjalistą do spraw rodzinnych jest adwokat Maciej Organiściak - dane na jego stronie organisciak.pl Prowadził mi rozwód z orzeczeniem winy żony, z uwagi na jej kochanka i poszło jak po maśle. Bardzo go polecam - zresztą sprawdź o nim opinie w rankingach.
    • monia-1976 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 07.06.13, 21:04
      Witam
      Też jestem w trakcie sprawy rozwodowej. Mnie poleconą P. Magdalenę Chruścielewską-Ziębaczewską. Czy jest dobra tego jeszcze nie wiem, choć wg mnie do tanich nie należy. Jakby co to pisz, coś niecos już wiem w tym temacie
      pozdrawiam
    • marcelina353 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 04.09.13, 13:06
      Hej
      ja zdecydowanie polecam mecensa Janusza Gońskiego. kompetentny i bardzo rzeczowy. sprawnie przeprowadził mój rowód i podział majątku.. jeśli widzi możliwość próbuje namówić na ugode co sprawdziło się akurat w moim przypadku.obyło się bez prania brudów i awantur. teraz mam dobry kontakt z byłym męzem..w dużej części dzięki Panu mecenasowi.Zdecydowanie polecam.
    • morelek7 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 16.10.13, 23:25
      Polecam adwokat Agatę Jastrzębską tel. 785-548-776, prowadziła moją sprawę rozwodową. Nie tylko dobry adwokat ale też psycholog, dzięki temu rozwód nie był takim strasznym przeżyciem i poszło po mojej myśli.
    • leszek0070 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 13.11.13, 00:19
      Polecam Krzysztofa Skonieczkę, nie znam osoby, która by była niezadowolona z Jego usług. Ogromny profesjonalista!
    • basiazul Re: potrzebny adwokat z Łodzi 27.11.13, 09:58
      To straszne jak wiele osób się teraz rozwodzi. Tylko wśród najbliższych koleżanek mam trzy rozwódki. Mówią, że są zadowolone że zdecydowały się na rozwód. Wiem, że jedna z nich korzystała z kancelarii Acta vera. Udało się im wywalczyć odpowiednią kwotę alimentów.
    • basiuchna46 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 03.01.14, 14:17
      moja siostra korzystała z usług Małgorzaty Książek www.ksiazek.net.pl/ może nie jest z Łodzi, ale ma znacznie niższe stawki, całkiem nieźle załatwiła mojego byłego szwagra, ale należało mu się
    • interkacha Re: potrzebny adwokat z Łodzi 05.01.14, 22:09
      gorąco polecam adwokat Burską. Ja byłam bardzo zadowolona bo rozwód odbył się na moich warunkach i nie przepłaciłam. jej strona www.annaburska.pl
    • mikomal Re: potrzebny adwokat z Łodzi 25.03.14, 12:17
      Polecam adw. Maję Miłosz Wajszczyk z Pabianic.
      www.adwokacipabianice.pl/onas.html
      Własnie skończyliśmy sprawę w Sądzie Apelacyjnym w Łodzi z wyrokiem korzystynm oczywiście dla nas!
    • iskierka96 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 07.04.14, 09:51
      Witam serdecznie, ja korzystałam z usług Pana mecenasa Marcina Komorowskiego, komentarze na jego temat można przeczytać tutaj: premium.e-prawnik.pl/marcin-komorowski.html , warto się zapoznać z opiniami wink

Pozdrawiam!
      • 1paluch Re: potrzebny adwokat z Łodzi 03.05.14, 13:10
        Jesteś "dobrym" szeptaczem,jak można reklamować adwokata który nie bierze udziału w rozprawach?.Sprawą interesuje się do chwili zainkasowania kasy.A potem na sprawy wysyła tylko aplikantki bez żadnego doświadczenia.W/g mnie jest to najgorszy adwokat wśród całej palestry.Pozytywne komentarze na temat tej kancelarii piszą jego aplikantki
    • morelek7 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 12.04.14, 13:01
      Polecam adwokat Agatę Jastrzębską. Prowadziła moją sprawę - bardzo skutecznie; tel. 785-548-776.
    • amadeo136 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 14.12.14, 16:22
      osobiście polecam kancelarię prawną Grawalex mają siedzibę w centrum Łodzi, na kościuszki 93. są bardzo profesjonalni i od razu przedstawiają wszystkie możliwe opcje. Jeśli chodzi o cenę to korzystni. Ja najpierw miałem iść do mec. Chorościelskiej, ale akurat nie miała wolnego terminu na cito a ja potrzebowałem pilnej konsultacji a na forach mieli same dobre opinie i muszę je potwierdzić a nawet sam ich polecić. Ponieważ to forum ma służyć poleceniu sprawdzonych to ośmielę się zostawić nr dla zainteresowanych 507514444
    • martynas_70 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 12.02.16, 15:22
      Z Łodzi polecam adwokata Adriana Króla. Prowadził mi sprawę o alimenty na dzieci. Wszystko poszło bezproblemowo. Jakby co masz tutaj numer do mecenasa: 604-802-169.
    • arek.zagaj Re: potrzebny adwokat z Łodzi 27.03.16, 15:58
      Z Łodzi mogę polecić Ci mec. Iwaszkiewicza. Kancelaria Wólczańska 157. tel. 883999237 www.iwaszkiewiczipartnerzy.com Miałem podobny problem więc wiem co przeżywasz. Pozdrawiam ciepło.
    • b.nidzicka Re: potrzebny adwokat z Łodzi 27.03.16, 19:18
      Również polecam mec. Iwaszkiewicza uczciwy i rzetelny specjalista od prawa rodzinnego i opiekuńczego. U mnie rozwód, alimenty i podział majątku. Wszystko bez zbędnych komplikacji. Podaje namiary www.iwaszkiewiczipartnerzy.com tel. 883999237
    • lionna1 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 20.07.16, 12:12
      Ja polecam tego: Adwokata z Łodzi bo rzeczywiście nie ma nic gorszego jak wybranie mało zaangażowanego człowieka, sprawa wtedy naprawde daje się we znaki nie wspominając już o tym, że może się ciągnąć w nieskończoność. Najlepiej byłoby nie korzystać z takich usług bo chodzenie po sądach to nić przyjemnego ale jak trzeba to naprawdę warto wybrać sprawdzonych specjalistów
    • dariuszbanasiak Re: potrzebny adwokat z Łodzi 23.03.18, 08:53
      Witam,
      zapraszam na swojego bloga praworodzinne.edu.pl/w celu uzyskania stałych porad prawnych oraz ciekawostek z różnych dziedzin prawa m. in. prawa rodzinnego czy gospodarczego.
      W razie pytań, wątpliwości i problemów prawnych lub też w celu podzielenia się wiedzą zapraszam do wpisów na adres email biuro@praworodzinne.edu.pl
    • hannnosi Re: potrzebny adwokat z Łodzi 06.06.22, 23:31
      Ja polecam mecenasa Organiściaka - wywalczył mi rozwód z winy męża i aliementy na mnie i na dziecko w wysokości 2700 zł. Teraz trwa sprawa o podział majątku i jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
    • justysianna Re: potrzebny adwokat z Łodzi 05.04.24, 13:47
      Ja z mojej strony byłam zadowolona z kancelarii którą prowadzi pani adwokat Chróścielewska. Wszystko perfekt pod linijkę w trakcie sprawy i sukces pierwsza klasa.
    • justysianna Re: potrzebny adwokat z Łodzi 09.04.24, 11:51
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!!
      Tu sobie zobaczcie:
      www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065.
    • mankazloto Re: potrzebny adwokat z Łodzi 20.05.24, 11:21
      Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Wygrana!!!!
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam
      Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • matylda1990_1 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 27.11.24, 11:25
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • pepi234 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 13.01.25, 13:08
      Polecam Panią Adwokat Chróścielewską. OSOBIŚCIE wygrała moją sprawę rodzinną. Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczna.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-rodzinne/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • palinkaa9 Re: potrzebny adwokat z Łodzi 22.05.25, 13:46
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka