Dodaj do ulubionych

do Dagle i Imonki

15.01.04, 15:32
Nie wiem co się dzieje, ale nie widzę naszego radomskiego tematu "Radomianki-
czyzbym była jedna"nie wiem co się dzieje?
Obserwuj wątek
    • imoenka Re: do Dagle i Imonki 15.01.04, 15:37
      no a juz myslalam ze u mnie cos nie tak smile) niewiem co sie stalo ale zostawiam
      nr gg odezwij sie - bede wieczorkiem gg 1256907

Wywalili nas za kare???
      • dagle Re: do Dagle i Imonki 15.01.04, 18:36
        Jestem w szoku, ze nie ma naszego wątku!!!!!!! Co masz na mysli, mowiac, ze za
        kare? to zart, czy naprawde moga? Odpisz, bo jestem tu od niedawna!!!!!!!
        • imoenka Re: do Dagle i Imonki 16.01.04, 10:51
          Nie za kare na sczescie tylko cos pozmieniali w ustawieniachsmile) Nicto
          zaczniemy jeszcze razsmile)
    • kwiatkas Re: do Dagle i Imonki 15.01.04, 16:33
      dobrze to skontaktujemy sie na gg mój numer ( na mojego męża)1714892
    • imoenka Re: do Dagle i Imonki 16.01.04, 10:59
      hej kobietki smile Jak dzis wasze samopoczuciesmile) Ja czuje sie wybornie, wczoraj
      bylam na kabarecie w resursie i sie splakalam radosnie jak norka smileKupilam w
      aptece glukoze ktora mam wypic na badaniach i juz zaczelam rozpaczac jak to
      zrobie.Jestem uczulona na zapachy i smaki jak cos mi nie pachnie i nie smakuje
      to koniec. Nawet jak to jest lekarstwo to nie wypije nie polkne, bo natychmiast
      mi wraca. A ja ta glukoze mam wypic w gabinecie - no to juz koniec. I mysle jak
      to bedzie i sie stresuje.Ananicz powiedzial zeby z cytryna ta wypic bo lepiej
      wchodzi. Zobaczymy. A wy jak? Dagle bylas u lekarza czy nie?? A Kwiatkas jak?
      lepiej nastawiona do zyciasmile) Piszcie i tzymajcie sie za wasze brzuszki

Ania + Zuczek
    • nitkanitka Re: Radomski Wątek :) 16.01.04, 11:34
      Witajcie Dziewczyny,

Czuję sie po trosze z Wami zwiazana bo co prawda nie mieszkam już w Radomiu od
      3 lat, ale sentyment zostaje smile.
      Jestem w 35 tygodniu ciąży i jestem już na "wylocie" smile.

Co do wątku to moderator go przeniósł na "Ciąża i poród" -> "W oczekiwaniu".
      Ponieważ na forum obowiazują pewne zasady to moderat zastrzega sobie prawo do
      takich zmian i przeniósł Wasz wątek w bardziej odpowiednie wg niego/niej
      miejsce!

Pozdrawiam
      Nitka

PS. Glukozę da się przeżyć, choć zgadzam sie, że to okrutne paskudztwo smile!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka