kwiatkas 15.01.04, 15:32 Nie wiem co się dzieje, ale nie widzę naszego radomskiego tematu "Radomianki- czyzbym była jedna"nie wiem co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imoenka Re: do Dagle i Imonki 15.01.04, 15:37 no a juz myslalam ze u mnie cos nie tak ) niewiem co sie stalo ale zostawiam nr gg odezwij sie - bede wieczorkiem gg 1256907 Wywalili nas za kare??? Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: do Dagle i Imonki 15.01.04, 18:36 Jestem w szoku, ze nie ma naszego wątku!!!!!!! Co masz na mysli, mowiac, ze za kare? to zart, czy naprawde moga? Odpisz, bo jestem tu od niedawna!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: do Dagle i Imonki 16.01.04, 10:51 Nie za kare na sczescie tylko cos pozmieniali w ustawieniach) Nicto zaczniemy jeszcze raz) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: do Dagle i Imonki 15.01.04, 16:33 dobrze to skontaktujemy sie na gg mój numer ( na mojego męża)1714892 Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: do Dagle i Imonki 16.01.04, 10:59 hej kobietki Jak dzis wasze samopoczucie) Ja czuje sie wybornie, wczoraj bylam na kabarecie w resursie i sie splakalam radosnie jak norka Kupilam w aptece glukoze ktora mam wypic na badaniach i juz zaczelam rozpaczac jak to zrobie.Jestem uczulona na zapachy i smaki jak cos mi nie pachnie i nie smakuje to koniec. Nawet jak to jest lekarstwo to nie wypije nie polkne, bo natychmiast mi wraca. A ja ta glukoze mam wypic w gabinecie - no to juz koniec. I mysle jak to bedzie i sie stresuje.Ananicz powiedzial zeby z cytryna ta wypic bo lepiej wchodzi. Zobaczymy. A wy jak? Dagle bylas u lekarza czy nie?? A Kwiatkas jak? lepiej nastawiona do zycia) Piszcie i tzymajcie sie za wasze brzuszki Ania + Zuczek Odpowiedz Link Zgłoś
nitkanitka Re: Radomski Wątek :) 16.01.04, 11:34 Witajcie Dziewczyny, Czuję sie po trosze z Wami zwiazana bo co prawda nie mieszkam już w Radomiu od 3 lat, ale sentyment zostaje . Jestem w 35 tygodniu ciąży i jestem już na "wylocie" . Co do wątku to moderator go przeniósł na "Ciąża i poród" -> "W oczekiwaniu". Ponieważ na forum obowiazują pewne zasady to moderat zastrzega sobie prawo do takich zmian i przeniósł Wasz wątek w bardziej odpowiednie wg niego/niej miejsce! Pozdrawiam Nitka PS. Glukozę da się przeżyć, choć zgadzam sie, że to okrutne paskudztwo ! Odpowiedz Link Zgłoś