patrischa 20.01.04, 13:23 jestem tydzień po terminie spodziewanej miesiączki...który to tydzień ciąży? testy wyszy pozytywnie wiec wiem ze to juz... ...kiedy powinnam sie zgloscic do lekarza? juz teraz czy jeszcze poczekac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsk2 Re: który tydzień? 20.01.04, 13:33 Gratulacje! Tygodnie liczysz od ostatniej miesiączki. Do lekarza idź w 6 tyg., wtedy będzie mógł "wybadać" ciążę, no i może już uda się coś zobaczyć na USG. Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: który tydzień? 20.01.04, 13:48 dzieki bardzo za gartulacje...ale od ostatniego dnia ostaniej miesiaczki czy od ostaniego dnia ostaniej miesiaczki...ja juz sie w tym wszystkim pogubilam a to dopiero poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
23aga Re: który tydzień? 20.01.04, 13:51 Ciąże liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: który tydzień? 20.01.04, 13:49 ale pomieszlam mialo byc ostatniego dnia miesiaczki czy pierwszego? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek75 Re: który tydzień? 20.01.04, 16:36 Gratuluję!!!Idź 2 tygodnie od terminu spodziewanej miesiączki, ja poszłam wcześniej i nic nie bylo widać jeszcze na USG, dopiero po tygodniu 6/7 tydzień od ostatniej miesiączki lekarz potwierdził ciąże przez USG dopochwowe, teraz jestem w 11tc.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś