Dodaj do ulubionych

CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE SIĘ!

23.01.04, 16:30
Obserwuj wątek
    • ryza_malpa1 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 23.01.04, 19:57
      Ja jestem smile)) Dopiero co prawda 11 tydzień - kiedy to sie skończy????
    • a-g-n-i-e-sz-k-a Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 24.01.04, 11:24
      ok 13 - 14 tydzień (musiałabym policzyć dokładnie) i na imieniny kazałam sobie
      życzyć "żadnych ciążowych przygód więcej" smile
    • katiuszka78 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 24.01.04, 12:42
      Ja jestem, bardzo mi miło, 21 tydzień, pozdrawiam
    • niania77 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 24.01.04, 12:47
      CZEŚĆ,
      U mnie już koniec 29 tygodnia.Czuję się coraz bardziej ociężała i już z
      niecierpliwością odliczam dnido Wielkanocy.Myślę że nasza Dzidzia pospieszy się
      troszeczkę i święta będą w domu.Mam zamiar rodzić na Jaczewskiego,a wy?
      Pozdrawiamy cieplutko.
      Ania i 29 tyg. Dzidzia
      • ryza_malpa1 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 24.01.04, 15:23
        Też zamiaruje rodzic na jaczewskiego ale to dopiero w sierpniu sad(((
        Po wszystkim opowiesz jak tam było? I do jakiego lekarza chodzisz????
        • aniutekm Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 24.01.04, 16:45
          Hej hej, to ja chyba będę pierwsza - 37 tydz i lekarze twierdzą, że do terminu
          nie wytrzymamy. Zobaczymy - to juz i tak niedługo. A rodzę na Stzaszica..
          Pozdrawiam. Ania
      • katiuszka78 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 25.01.04, 13:28
        Ja będę rodzić na Staszica, moja ginka jest ze Staszica, poszłam tam z ulicy na
        wycieczkę zapytać o szkołę rodzenia, położne mnie zaprosiły na oddział, był
        bardzo miłe, miały dla mnie czas, pokazały mi cały oddział, łącznie z salami do
        poródów z nowoczesnymi łóżkami, piłkami, workami sako itp. salami dla mam z
        dziećmi i wyszłam zachwycona, bo wiem że będę rodzić w takiej sali a nie
        oddzielona jakimś parawanem od innej kobiety, a moje małe potem bedzie ze mną
        przy moim łóżku, i dostanie wszystko ze szpitala. Pozdrawiam
    • hankab1 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 24.01.04, 17:18
      ja jestem sierpniowa, 11 tydzien na szczeście się kończy.planuje rodzić na
      Staszica. Na razie jestem na zwolenieniu lekarskim-podtrzymanie.Pozdrawiam i
      trzymajcie się
    • nanachr Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 24.01.04, 18:53
      Ja też z Lublina. Termin mam na 15.02. Rodzić będę na Jaczewskiego. Może
      znacie dobrą położną z tego szpitala?
      • niania77 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 24.01.04, 22:35
        Z tego co się orientowałam opieka na porodówce na Jaczewskiego jest ok.Położne
        są profesjonalistkami.Słyszałam że nie praktykuje się tam opłacania
        położnej,żeby przyjeżdżała do porodu,tylko odbiera ta poród która ma akurat
        dyżur.Napewno wszystko będzie ok.Czego życzę wam wszystkim.
        Ania i ...
    • ann-ak Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 25.01.04, 12:24
      Witam ja tez jestem z Lublina..........
      jestem w 7 tyg.termin mamy na 04.09.ciesze sie ze was znalazlam,moje drogie
      Lubelskie Mamy!!!!!! Jakoś do tej pory kozystalam z innego forum dla grubasow,a
      tam jestesmy tylko we trzy z Lublina. Tamte strony wydają mi sie przyjemniejsze
      i sa tylko dla Mamusiek smile!!!!! Jakby co to zapraszam www.noworodek.pl ,do
      poklikania i pozdrawiam wasze brzuszki!!!!!
      • aniutekm Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 26.01.04, 08:33
        To czy forum jest przyjemne, to chyba zalezy od samych uczestniczek - prawda??
        To one tworza atmosferę..
        A co do położnej na Jaczewskiego, to obiło mi się o uszy nazwisko Ani
        Chrzanowskiej.. Proponuje wpisać w wyszukiwarce hasło "jaczewskiego". Na
        jesieni była dyskusja o tym szpitalu (zresztą też o innych) na forum "szpitale"
        Pozdrawiam. A.
        • rybka_zw_wanda Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 28.01.04, 09:54
          To ja też się zgłaszam. I też planuję poród na Jaczewskiego. Mam blisko bo
          przez ulicę i łączkęsmile a poza tym wiem, że mają najlepszą opiekę nad
          noworodkiem w Lublinie. Pozdrawiam serdecznie. Ula i 23-tyg. maluch.
          • kasiako2 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 30.01.04, 12:21
            Cieszę się,że znalazłam "swoich" Ja chyba jako jedyna z tego grona będę rodzić
            na Kraśnickiej.To już 34tydz. więc do końca nie daleko.Słyszałam różne opinie
            na temat szpitali i Jaczewskiego ma chyba najbardziej pozytywną.
            • aniaw27 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 10.02.04, 17:24
              cześć
              też zamierzam rodzić na Kraśnicich (termin 19.03); istnieje szansa że będziemy
              tam jednocześnie, mam trochę stracha,..
              • izabelam78 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 11.02.04, 08:42
                Hello ja też na kraśnickich będę rodziła, ale jestem dopiero na początku 16
                tygodnia. Ciążę prowadzi mi wspaniała dr Gulanowska- Gędek smile))
                POzdraviamy cieplutko
              • kasiako2 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 11.02.04, 14:29
                Ja mam termin na 6 marca ale chyba mój Maluszek pojawi się wcześniej.W
                przyszłym tygodniu mam zgłosić się na porodówkę więc raczej się nie spotkamy.Ja
                też mam stracha i z jednej strony chcę żeby było już po wszystkim,a z drugiej
                wolałabym żeby zaczęło się niespodziewanie,a nie tak,że zgłaszam się i tego
                dnia rodzę.Ta świadomość mnie dołuje.Pozdrawiam.
    • joannapa Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 31.01.04, 20:52
      No to cześć. Ja, jak wszystko sie dobrze ułoży, zostanę mamą pod koniec
      sierpnia. Mam pytanie - czy któraś z Was słyszała jakies opinie o dr Andrzeju
      Semczuku? Byłabym wdzięczna za jakieś informację. Chodzę do niego do Luxmedu.
      Pozdrawiam i życzę miłego "podwójnego" weekendu
    • monilublin Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 02.02.04, 12:04
      Czesc
      Ja tez jestem z Lublina,Jestem juz w 30 tygodniu ciąży-więc już mi mało zostało.
      Ja zamierzam rodzic na Lubartowskiej,ale widze ze większość na Staszica i
      zastanawiam się czy dobrze robie?
      A jakie są wasze opinie na temat szpitala na Lubartowskiej?
      Termin mam na 13.04-pozdrawiam
    • monilublin Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 02.02.04, 12:07
      Moj nr gg to-6053206-
    • maruda13 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 10.02.04, 17:54
      Ja jestem z okolic Lublina (Świdnik). Termin porodu mam na koniec czerwca. pzdr
    • iwszonek Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 10.02.04, 19:03
      Witam mamy z Lublina,
      Ja jestem w 13 tyg. i zamierzam rodzić na Jaczewskiego. Termin wg usg.-
      16.08.2004.
      • ryza_malpa1 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 10.02.04, 23:28
        Witaj, może sie spotkamy. Ja mam termin na 19.08 i tez wybioeram sie rodzic na
        Jaczewskiego smile
    • doroy1 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 10.02.04, 21:15
      Czesc przyszłe mamuski!!
      ja co prawda jestem mamusia od 8 miesięcy ale poczytałam wasze wynurzenia i
      tak..
      ja rodziłam na jaczewskiego, PANI ANIA CHRZANOWSKA jest osoba aniołem,
      własciwie lekarz nie był potrzebny pzry moim porodzie ona dałaby radę sama,
      jest super
      dr. Semczuk, z tego co slyszałam jest dobrym lekarzem z ginekologi operacyjnej
      ale przy porodach też
      aha! jesli jest jakas przyła mama ktora chciałaby kupic wózek na pompowanych
      kołach, granatowo-poamranczowy, z wkładka dla noworodka i innymi bajerami,
      producentem jest firma z Turki k/Lublina to posiadam takowy za 350 zł do
      uzgodnienia gratis torba i materac
      Pozdrawiam wszystkie brzuszki
      Dorota
      • anja3333 15 tydz.-01.08.2004 11.02.04, 12:07
        hej dziewczyny ja sobie urodzę na Jaczewskiego, moze nam się uda jakoś spotkać
        pozdrawiam. a do jakich lekarzy chodzicie?
        • ryza_malpa1 Re: 15 tydz.-01.08.2004 11.02.04, 12:21
          Do p. Michalak :] do Lux Medu
        • niania77 Re: 15 tydz.-01.08.2004 11.02.04, 16:09
          CZEŚĆ!Jestem coraz bliżej finiszu(32 tydzień)i też zamierzam rodzić na
          Jaczewskiego.Od początku ciąży chodzę do dr.Bogusiewicza-super lekarz.Prowadzi
          mnie od początku i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.Jak trzeba każe"dmuchać
          na zimne",bo wszystko może się zdarzyć i nikt nie może niczego przewidzieć.
          Jak mam problem zawse mogę na niego liczyć-przyjmuje w Poliklinice.
          Jeżeli chodzi o mnie i moje samopoczucie to z tygodnia na tydzień czuję się
          coraz bardziej ospała i ruszam się jak "mucha w mazi".Stwierdzam,że ciąża
          powinna trwać chociaż miesiąc krócej.Dzidzia ma się dobrze.Właściwie całymi
          dniami dokazuje,rusza się i miewa średnio 5 czkawek dziennie,a w nocy to już
          zupełnie sobie dobrze radzi-rozpycha się tak że mam wrażenie ,że za chwilę
          skóra mi trzaśnie.
          Ale to nic.Widocznie klimat tam jej sprzyja,tylko szkoda,że do kwietnia jeszcze
          trochę...POZDRAWIAMY.
          Ania i ...
    • izabelam78 Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 11.02.04, 08:30
      Hello!!
      Ja też jestem z lublinasmile)))))))
      15/16 tydzień smile))
      POzdraviam
    • lapaz Re: CZY SĄ TU PRZYSZŁE MAMY Z LUBLINA?-ODEZWIJCIE 20.02.04, 11:53
      Hej! Jak miło znaleźć się wśród "swoich"!
      Jestem z Lublina, w brzuchu 32tyg brzdąc, termin na 26 kwietnia i dylemat -
      gdzie rodzić? Prowadzi mnie lekarz z Jaczewskiego, ale rozważam także Kraśnicką.

Mam pytanie dla wtajemniczonych: czy z panią Anią Chrzanowską (z Jaczewskiego)
      można się jakoś umówić? Czy po prostu trzeba miec fuksa i trafić na jej
      dyżur?????
      Serdecznie pozdrawiam lubelskie przyszłe mamy i trzymajmy się razem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka