ryza_malpa1 30.01.04, 13:41 To już koniec 12 - tego tygodnia a mnie ciągle mdli i rzygam. Jak długo jeszcze??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malika5 Re: Di kiedy mdłości????? 30.01.04, 13:50 Nie przejmuj się - to może minąć w każdej chwili, mi przeszło jakoś właśnie w 12 tyg. Pijesz herbatkę imbirową? Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Di kiedy mdłości????? 30.01.04, 13:57 Nie pije U mnie w sklepie nie ma imbiru A jak się robi taką herbatkę? Bo w aptece nie wiedzieli , co to jest((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: Do kiedy mdłości????? 30.01.04, 14:15 To do kiedy Cię męczą mdłości i wymioty zależy indywidualnie od każdego organizmu. Generalnie powinny mijać po 12 tygodniu, tak twierdzi większość. U mnie z mniejszą częstotliwością, ale bardzo często powracają, a jestem obecnie w 18tc (co też nie oznacza, że coś jest nie w porządku), także nie ma stałej zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Do kiedy mdłości????? 30.01.04, 14:21 kwiatkas napisała: > To do kiedy Cię męczą mdłości i wymioty zależy indywidualnie od każdego > organizmu. Generalnie powinny mijać po 12 tygodniu, tak twierdzi większość. U > mnie z mniejszą częstotliwością, ale bardzo często powracają, a jestem obecnie > w 18tc (co też nie oznacza, że coś jest nie w porządku), także nie ma stałej > zasady. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barrtis Re: Do kiedy mdłości????? 30.01.04, 14:46 Witaj,mi wymioty i inne tego typu, przeszły dopiero w 19,20 tyg.Nie martw się u każdej kobiety wygląda to inaczej.Ja strasznie cierpiałam z tego powodu,miałam anemię bo nic nie jadłam i nie brałam witamin.Ale niedługo rodzę i wreszcie już koniec (teraz też mam dolegliwości typu zgaga,ciężkość,zmęczenie,zakwasy-od leżenia). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moss7 Re: Do kiedy mdłości????? 30.01.04, 14:56 Ja chyba tez Cie nie pociesze,no moze troszeczke. Jestem w 16 tygodniu i mdlosci jeszcze powracaja,ale nie z taka sila jak do 13 tygodnia. Moje pierwsze 13 tygodni bylo okropne,kilka razy dziennie bieglam do toalety by wymiotowac,pozniej zaczelo przechodzic a od tygodnia zdarzylo mi sie raz,choc czasami jeszcze mnie mdli. Trzymaj sie dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś