Dodaj do ulubionych

Di kiedy mdłości?????

30.01.04, 13:41
To już koniec 12 - tego tygodnia a mnie ciągle mdli i rzygam.
Jak długo jeszcze???????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • malika5 Re: Di kiedy mdłości????? 30.01.04, 13:50
      Nie przejmuj się - to może minąć w każdej chwili, mi przeszło jakoś właśnie w
      12 tyg. Pijesz herbatkę imbirową?
      • ryza_malpa1 Re: Di kiedy mdłości????? 30.01.04, 13:57
        Nie pije sad U mnie w sklepie nie ma imbiru sad
        A jak się robi taką herbatkę? Bo w aptece nie wiedzieli , co to jestsad(((
    • kwiatkas Re: Do kiedy mdłości????? 30.01.04, 14:15
      To do kiedy Cię męczą mdłości i wymioty zależy indywidualnie od każdego
      organizmu. Generalnie powinny mijać po 12 tygodniu, tak twierdzi większość. U
      mnie z mniejszą częstotliwością, ale bardzo często powracają, a jestem obecnie
      w 18tc (co też nie oznacza, że coś jest nie w porządku), także nie ma stałej
      zasady.
      • ryza_malpa1 Re: Do kiedy mdłości????? 30.01.04, 14:21
        kwiatkas napisała:

> To do kiedy Cię męczą mdłości i wymioty zależy indywidualnie od każdego
        > organizmu. Generalnie powinny mijać po 12 tygodniu, tak twierdzi większość. U
        > mnie z mniejszą częstotliwością, ale bardzo często powracają, a jestem
        obecnie
        > w 18tc (co też nie oznacza, że coś jest nie w porządku), także nie ma stałej
        > zasady.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • barrtis Re: Do kiedy mdłości????? 30.01.04, 14:46
          Witaj,mi wymioty i inne tego typu, przeszły dopiero w 19,20 tyg.Nie martw się
          u każdej kobiety wygląda to inaczej.Ja strasznie cierpiałam z tego
          powodu,miałam anemię bo nic nie jadłam i nie brałam witamin.Ale niedługo rodzę
          i wreszcie już koniec (teraz też mam dolegliwości typu
          zgaga,ciężkość,zmęczenie,zakwasy-od leżenia).
          pozdrawiam
          • moss7 Re: Do kiedy mdłości????? 30.01.04, 14:56
            Ja chyba tez Cie nie pociesze,no moze troszeczke. Jestem w 16 tygodniu i
            mdlosci jeszcze powracaja,ale nie z taka sila jak do 13 tygodnia. Moje
            pierwsze 13 tygodni bylo okropne,kilka razy dziennie bieglam do toalety by
            wymiotowac,pozniej zaczelo przechodzic a od tygodnia zdarzylo mi sie raz,choc
            czasami jeszcze mnie mdli. Trzymaj sie dzielnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka