Dodaj do ulubionych

RESOCJALIZACJA CZORTA

02.12.01, 15:47
GWIAZDA JESTEM - kłóca sie o mnie! wychowywac mnie chca! BOSKIE WIDOWISKO !!!
Teraz wydrujuje to przepisane, podumam, choc z mysleniem u mnie krucho, ale
moze cos sie uda, choc to nie jest zyrinowsko-lepperowska taktyka. Moim guru
zas zawsze byl jest i bedzie nieodżalowany pan prezes Nikodem Dyzma (zauwaz, ze
jego nazwisko pisze z wielkiej litery - jego jedynego. Toz to wzor moj!
Dzieki Nikus, dzieki tobie jest b. ciekawie.

minneaplois-lwowianko to miejsce dla ciebie, olgi, wrew'a, aliali - prosze, nie
zawiedzcie mnie!
czort
Obserwuj wątek
    • satyr1 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 15:53
      Kiedyś sie mówiło, żeby Was wychować to: trzy razy dziennie lać, raz dziennie
      jeść dać - ale teraz to "jeść" jest nieaktualne -> może "pieniążki raz
      dziennie dać ?:)))

pozdrawiam
      satyr z duszą anioła
    • pomeranka Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 15:53
      ihihihi... ahahaha... uihihi... heheheee.... hiehiehie....

to na zachętę dla gości watku
      • Gość: samanta1 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA IP: 213.76.59.* 02.12.01, 16:17
        a ja mam to w dupie dopoki maz mi sie nie wyspowiada!
        • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 16:24
          dziewczynki, na czat, ino chybko
    • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 16:16
      No nie, wzieli i umilkli, zawod mi sprawiacie!
      A to milczenie ma byc wlasnie proba pierwsza?
      ok, bede kolo polnocy, to zobacze!
      • Gość: XpLove RESOCJALIZACJA CZORTA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 16:48
        embargo na mnie trwa:)
        • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 17:15
          zapowiadaj!
        • wrew Co z embargiem? 03.12.01, 00:09
          Trwa nadal? Może coś zmieni mój mail do Ciebie? Mogę go wysłać, jeśli dostanę
          Twój prawdziwy adres. Moja skrzynka - jak wiesz - nie jest fikcją...
          • czort Re: Co z embargiem? 03.12.01, 01:01
            do mnie to ma byc? jesli nie to zaluz watek do kogos.
            • wrew Re: Co z embargiem? 03.12.01, 17:25
              czort napisał(a):

> do mnie to ma byc? jesli nie to zaluz watek do kogos.

Nie do Ciebie, lecz do XpLove - wynika to ze struktury podporządkowania wątków.
              Poza tym, to on już to przeczytał i udało nam się skontaktować. Przepraszam za
              nieporozumienie.

wrew
    • wrew Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 16:54
      czort napisał(a):

> GWIAZDA JESTEM - kłóca sie o mnie! wychowywac mnie chca! BOSKIE WIDOWISKO !!!
      > Teraz wydrujuje to przepisane, podumam, choc z mysleniem u mnie krucho, ale
      > moze cos sie uda, choc to nie jest zyrinowsko-lepperowska taktyka. Moim guru
      > zas zawsze byl jest i bedzie nieodżalowany pan prezes Nikodem Dyzma (zauwaz, ze
      >
      > jego nazwisko pisze z wielkiej litery - jego jedynego. Toz to wzor moj!
      > Dzieki Nikus, dzieki tobie jest b. ciekawie.
      >
      > minneaplois-lwowianko to miejsce dla ciebie, olgi, wrew'a, aliali - prosze, nie
      >
      > zawiedzcie mnie!
      > czort

Zaprosiłaś mnie tu, więc nie wypada zawieść ;))) Wpadam jednak tylko raz i na
      małą chwilkę. Chcę Ci powiedzieć, że dla mnie nie jesteś żadną gwiazdą, ani z
      nikim nie kłócę się o Ciebie. Czytaj uważniej, proszę. Resocjalizować też Cię nie
      zamierzam i stąd ten wątek jest dla mnie nieinteresujący. Uciekam więc i do
      ewentualnego spotkania przy innej okazji!

wrew (znany również jako Nick, ale to było nieporozumienie wynikłe z mojej
      naiwności)
      • Gość: leziox Re: RESOCJALIZACJA CZORTA IP: *.addcom.de 02.12.01, 17:59
        A zresocjalizować cholerę.Worek zgrzebny po kartoflach na łeb założyć i niech
        Czorcisko,waląc się batem po plecach,odprawi pokutę za swoje grzechy,idąc na
        kolanach przez całe miasto.Za to,że gada,co myśli,za to że nie jest obłudna,za
        to że życie bierze na gorąco i nawet za to że nie jest gwiazdą.Krążą też
        słuchy,że podobno Czort obraziła proboszcza z miejscowej plebanii,za co już
        stawiają pręgierz pod kościołem,aby parszywca jeszcze przed świętami ukarać.
        Karać normalność,bo się jeszcze nam w narodzie rozplenią degeneraty
        demokratyczne,jaka to klęska byłaby dla kołtunów z ciemnogrodu!
        Jak Czort się zresocjalizuje,będzie mógł wreszcie pisać o kulturze,
        kościele,kwiatkach i pszczółkach,publicznie odetnie się od swojej plugawej
        przeszłości i kto wie,jak będzie grzeczna,umożliwi się jej oddawanie połowy
        wypłaty dla księdza dobrodzieja.No to na pożegnanie-wodą święconą skropić,w łeb
        kadzidłem,co nam się tu panoszyć będzie taki wywrotowy element!
        • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 18:17
          dziekuje, dobry czlowieku, po rozmowie tel. z samanta worek juz zarzucilam,
          jeno na oczy dziury wycielam, coby poznac te piekne kwiatuszki, rybki
          plywajace, drzewka szumiace galazkami, strumyczki cicho szemrzace i inne
          cholerstwa.
          • pomeranka Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 18:34
            włosiennicę, mówiłam, włosiennicę! I do księdza Rydzyka na rekolekcje.
            • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 18:36
              Kobieto, a na chuj mi wlosiennica? Jej, znow chujem zarzucilam i o jakiej
              resocjalizacji tu mowa!
              Zamiast wlosiennicy wezme se co innego, przyjemniejszego, acha!
      • czort wrew 02.12.01, 18:01
        no to nie.
        • Gość: samanta1 czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 18:59
          Tu mezus!A cos sie do mnie przypiela?Dlaczego pokute masz odprawiac po rozmowie
          ze mna? Chyba uroki predzej?:)))))))
    • mario2 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 19:15
      post skopiowany z watku "Przypisane"

juz od dluzszego czasu biadolilem wewnetrznie, ze zniknely mi z pola widzenia
      na Forum nawiedzone istotki, co to poslannictwem ich zycia zaje sie byc naprawa
      swiata, wymiana ludzkosci na podobne sobie bezmozgowe istoty o blond loczkach i
      krowich spojrzeniach, przyprawiane intelektualizmem pomywaczek z Minnesoty.
      Teraz nareszcie znalazlem to czego tak dawno szukalem i czego juz nie
      spodziewalem sie znalezc na tych szanownych lamach. Biedne Istotki pod tytulami
      Alaala, Mineapolis, Olga i inne daly tutaj popis nie tyle indolencji
      intelektualnej, co kobietom jeszcze wybyczyc mozna, ale tez zacietrzewienia,
      nietolerancji i nieumiejetnosci wspolzycia. Czytajac taka Mineapolis i chcac
      jej odpowiedziec nalezy sie najpierw zastanowic o co tej babie chodzi? Pochodzi
      z Lwowa, biadoli nad tym, ze wykorzeniano tam polska kulture i polskosc jako
      taka, a wychwala, chyba jedynie dla swojej umyslowosci odpowiednia prace jako
      pomywaczka w USA. Mineapoli- gdybys byla facetem, to spytalbym,- czy Ty sie
      kurwa z chujem na lby pozamienialas?, a ze jestes kobieta to brak mi na tyle
      wiadomosci anatomicznych, na co Ty sie moglas lbem zamienic. Na pewno nie na
      lechtaczke- bo kazda normalna kobieta ma w niej o wiele wiecej synaps
      nerwowych, niz Ty w swojej glowce. Swoje tyrady schowaj sobie do wykorzystania
      w miejscu pracy- z tym, ze polecam zamiane z Polskiego Radia na Radio
      Maryja.Tam bedziesz uwaznie wysluchana przez grono godnych Twoich slow dewotek.
      Kilka slow jeszcze do Aliali- kolezanko- oswiec mnie co to jest analfabetyzm
      moralny? Wiem, ze sztuka tworzenia neologizmow ma przyszlosc- ale kurwa rob to
      tak- by sie trzymalo kupy i dupy, podczas gdy Twoje wypociny nie trzymaja sie
      niczego i nic nie oznaczaja. Jesli bierzesz sie za obrone polskiego slowa
      pisanego- to zglos przez Lige Rodzin Polskich wniosek do Sejmu o wypierdolenie
      na zbity pysk z kanonu polskiej literatury nazwisk jak: Boy-Zelenski, Hrabia
      Aleksander Fredro, Mikolaj Rey , Jan Kochanowski i wielu innych. Oni tez bowiem
      uzywali, w stopniu o wiele wiekszym niez moje przeswietne przyjaciolki Czort
      Mina czy Samanta slow, ktorych Ty sie tak brzydzisz. Na ich miejsce wprowadz
      pismiennictwo O.O Rydzyka Marii Kolbego, czy gloryfikul pisanine Bialego Papy.
      A tak w ogole- baby czy Was cycki bola?
      Mario

--------------------------------------------------------------------------------

• Gość: samanta1 czort-adres IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 19:23
        Barbara Zwijacz
        Wojdylowka 32
        34-511 Koscielisko
        tel.(018) 2070366
        Spisz bo wiesz ze watki z..jak dunajec.Widzialas ile czasu szukalam:)
        • crimen Re: czort-adres 02.12.01, 19:25
          Witaj z wieczora Samantko;)
      • pomeranka Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 19:33
        Jak to poszło w tej wersji na "Przypisane" to trzeba bedzie jakiś bryk zrobić.
        Jak dobrną do konca to zapomną co było na początku.
        Jak by poszło tylko to o cyckach - wystarczyłoby w zupelności.
        • Gość: Forward Re: RESOCJALIZACJA CZORTA IP: 213.25.166.* 02.12.01, 19:37
          Na początku Czorcie zrobię z ciebie prawdziwą madame netu i nauczę języka
          francuskiego cobyś na salonach umiała się zachować.
          • pomeranka Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 02.12.01, 19:41
            Aż się strach bać, co będzie na koniec:)))))
            • Gość: Forward Re: RESOCJALIZACJA CZORTA IP: 213.25.166.* 02.12.01, 19:47
              Będzie damą co się zowie, i na naleśniki mówić crep a nie gadać jak cep.
              • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA Forward 02.12.01, 19:54
                Dama jestem juz od dawna!!!!!!! A pisz crepes - znakow odpowiednich nie ma coby
                poprawnie napisac. Chopak - a wiesz, ze C'e que famme veut, Dieu le veut.
                Kurde, gdzie te znaki!! tlumacze - czego chce kobieta tego i bog chce!
                Lubie po francusku, wiesz - dama jestem w koncu, nie?
                • .karita Re: RESOCJALIZACJA CZORTA Forward 02.12.01, 19:58
                  hihihihihi chyba go zatkalo
                • Gość: Forward Re: Chapeau bas IP: 213.25.166.* 02.12.01, 19:59
                  Jestem pod wrażeniem, też nie mogę sobie ustawić tych znaków. Czort est
                  formidable!
                  • czort Re: Chapeau bas 02.12.01, 20:01
                    No, narezszcie ktos mnie docenil!
                    A nie pisalam, zem gwiazda!
                    • Gość: Forward Re: Chapeau bas IP: 213.25.166.* 02.12.01, 20:06
                      Jutro Ciebie odpytam z deklinacji czasowników nieregularnych, inaczej będziesz
                      śpiewał Czorcie!
                      • czort Re: Chapeau bas 02.12.01, 20:10
                        No, wzial i zdolowal, ale mam sposob, podrecznik wezma i po ptokach - nie dam
                        sie zagiac. Tak naprawde, to francuskiego nie znam, ale pamiec wzrokowa mam.
                        Widac najwyzszy czas na starosc sie uczyc przyjdzie!
                        czort
                        • Gość: Forward Re: Chapeau bas IP: 213.25.166.* 02.12.01, 20:12
                          Chyba będę miał zajęcie przed świętami, uważaj będę surowym i wymagającym
                          nauczycielem. Idę po dyscyplinę-szpicrutę by utemperować krnąbrnego Czorta.
                          • czort Re: Chapeau bas 02.12.01, 20:17
                            Dobra, dobra, ty mnie szpicruta nie strasz, ogien piekielny mi nie straszny a
                            on ze szpicruta wyjezdza! A ja mam bejsbola, nawet dwa!!!! I co?
                            Najpierw na slub z papuga zaprasza, a potem temperowac chcialby! A fe, a be, a
                            nieladnie!
                            Na wesele nie przyjde!
                            • Gość: Forward Re: Chapeau bas IP: 213.25.166.* 02.12.01, 20:23
                              Wesela nie będzie, bo mi papużka odfrunęła do ciepłych krajów. Kajet Czorcie
                              przygotuj,kajet... nie będzie lekko.A wesele bez Czorta to jak Dynastia bez
                              Alexis.
                              • czort Re: Chapeau bas 02.12.01, 20:26
                                Zadnego kajeta nie bedzie - Kajetan to memu stryjowi. Zawszech myslala, ze za
                                starsza bede, druzke starsza bede, a tu nic z tego - pfrunela!
                                Ale pamietaj - czort dzieci kolysze!
                                • Gość: Czort Re: Basebolista IP: 213.25.166.* 02.12.01, 20:33
                                  Nie przegadam Czorta, bo Czort z piekła rodem.Wspomniałeś o basebolach, czy
                                  jesteś basbolistą?
                                  • czort Re: Basebolista 02.12.01, 20:45
                                    No, tu jestes, podszywaczu Forwardzie, nie jestem bejzbilista (spolszczone) ino
                                    dwa bejzbole mom
                                    • Gość: Forward Re: Wybacz diablico IP: 213.25.166.* 02.12.01, 20:48
                                      Ja w domu trzymam kastet Boxer.
                                      • czort Re: Wybacz diablico 02.12.01, 20:50
                                        Kastet mam tylko jeden, nie wiem jak go zwa, ja mu dalam kastet. A moze tak
                                        diablico z wielkiej litery, co?
                                        czort
                                        • Gość: Forward Re: Wybacz Diablico IP: 213.25.166.* 02.12.01, 20:54
                                          Ma się rozumieć była to tylko pomyłka w pisowni.Proszę o najniższy wymiar
                                          kary...
                                          • czort Re: Wybacz Diablico 02.12.01, 21:11
                                            jam tez prorok, wnosze o najwyzszy!
                                            • Gość: Forward Re: Wybacz Diablico IP: 213.25.166.* 02.12.01, 21:15
                                              Kończę swoje trucie, może trochę moje nudziarstwo uspokoiło wszystkich, nie
                                              wiedziałem że był taki zgrzyt na wątku przepisane.Idę, dobranoc miłego smażenia
                                              duszyczek w piekle madame Czort.
                                              • czort Re: Wybacz Diablico 02.12.01, 21:18
                                                pa,pa malolat, ale sie pokajales i to sie liczy!
    • mario2 Re: Pomeranka 02.12.01, 19:49
      Droga Pomeranko- u kobiet, ktorych zasadnicza cecha jest brak zwojow mozgowych,
      zaznacza sie przerost wlasnie w tej szlachetnej czesci ciala, ktora nazywamy
      cyckami. A zeby tamte yntelektualystki mialy sie nad czym pobiedzic dopisalem
      reszte- bo o bolu w tej czesci ciala u nich, jestem gleboko przekonany :o)))
      • pomeranka Re: Pomeranka 02.12.01, 21:25
        Kiepski z Ciebie rolnik, Mario! Tyś nie haczką a kombajnem na cipolągwy
        poleciał. I teraz i po cyckach, i po reszcie.
      • Gość: XpLove Mario, brnij! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 00:45

Mario, z całym szacunkiem dla babskich cycków, które zapewne nieraz jeszcze i
        Twoim i moim zyciem źle pokierują :) ...

Mimo, że jestem wielbicielem, nieco już znudzonym, South Parku, mimo, że sam
        bluznę nieraz, muszę Ci powiedzieć, że wymienieni przez Ciebie literaci mieli nad
        Tobą dramatyczną przewagę językowego i Yntelektualnego kunsztu.

Mam pytanie, mario
        -spotkałeś kiedyś kobietę tak piękną, (ale w zasięgu Twych sutkowych rządz), że
        nie śmiałeś przy niej zakląć?
        • Gość: XpLove Mario, brnij! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 01:16
          ...
          • czort Re: Mario, brnij! 03.12.01, 01:18
            x-ie ja go lubie, bo dobry chlopak jest!
            • Gość: XpL Re: Mario, brnij! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 01:37
              jezu, to chyba nie jeden z tych 2?
              przecież sama mnie wczoraj uczyłaś czym jest pieszczota!
              • czort Re: Mario, brnij! 03.12.01, 01:53
                z jakich 2, a o pieszczocie tez bylo, alem nabrana byla!
    • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:05
      Juz nowy dzien, nie zresocjalizowali mnie, dalej jestem wasza!
      pozdrawiam.
      czort
      • satyr1 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:07
        czort napisał(a):

> Juz nowy dzien, nie zresocjalizowali mnie, dalej jestem wasza!
        > pozdrawiam.
        > czort

moja też ?:)))))

• czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:08
          nie zaczynaj, nie znamy sie!
          • satyr1 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:10
            czort napisał(a):

> nie zaczynaj, nie znamy sie!

A skąd wiesz, jesteś pewna ?:)))

• czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:12
              Nie, nie jestem pewna, i co z tego?
              • satyr1 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:13
                czort napisał(a):

> Nie, nie jestem pewna, i co z tego?

Ja tez nie jestem pewien, i też: co z tego ?:)
                • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:19
                  Dobrze, ze cytujesz. Nauka w las nie poszla.
                  • satyr1 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:26
                    czort napisał(a):

> Dobrze, ze cytujesz. Nauka w las nie poszla.

Nawet Diabelskie nauki nie idą w las tylko w nas ?:)

• zosia11 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA 03.12.01, 00:27
                    Sorry, ze weszlam bez pukania do dyskusji, ale chcialam tylko powiedziec, ze
                    takich gasieniczek z "gasienicy" to naprawde ze swieca po calym swicie szukac.

Chcialam tylko pozdrowic i juz nie przeszkadzam.

dobranoc wszelkim wariatunciom :)))
                    • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA zosia 03.12.01, 00:30
                      Nie kumam, co przez to rozumiesz? gasieniczki?
                      • zosia11 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA zosia 03.12.01, 00:38
                        czort napisał(a):

> Nie kumam, co przez to rozumiesz? gasieniczki?

Sorki za dygresje. Przeczytalam piekny list J. w innym dziale, w ktorym opisuje
                        spolecznosc forumowa (watek z rakiem), pisze tam o "gasienicy" . Chodzilo mi, o
                        to ze na te duza gasienice skladja sie malutkie gasieniczki indywidualistki. To
                        byl komplement (chyba musze mowic co jest komplementem, bo jak nie zaznacze to
                        zaraz inaczej zostanie odbrane). Pozdrawiam cieplo i juz wychodze z waszego
                        kacika, musze cos gdzies indziej napisac. Dobrej nocy! :)))

• czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA zosia 03.12.01, 00:41
                          dzieks, kobieto, za dobre slowo
                    • satyr1 Re: RESOCJALIZACJA CZORTA-Zosia 03.12.01, 00:32
                      Ja też nie rozumiem ?
                      Czy to pochwała mojego niedawnego adwersarza ?
                      • mina.mina Re: RESOCJALIZACJA CZORTA-Zosia 03.12.01, 00:51
                        cort kuwa to wsysko bez to, cozes ty na gumnie sie juz do kunca
                        zdemorelizowala... woda, murzyny, zoofilia i inne powiewy... zes kuwa... tu juz
                        zadno resocjalizacyjo nie pomoze, jak sie clowiek cortem urodzil a potym te
                        geny jestce srodowiskowo wzmacniol... CHUJ Z RESOCJALIZACJA!!! NIECH ZYJE
                        LIBERTYNIZM!!! NA POHYBEL NAPARWIACZOM SWIATA!!! VIVA MARKIZ!!!
                        • czort Re: RESOCJALIZACJA CZORTA-Zosia 03.12.01, 01:05
                          a o 25 sasiadach nie zapomniala, ja sie dzis naczytala ksiazkow
                          roznych "madrych" coby sie odegrac, a tu nie ma na kim! Pochowali sie!
                          Adwersarze jedne (tez sie naucylam)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka