rozyczkabezkolcow 05.01.10, 10:05 Kochane Kobiety, Wasze wsparcie jest niezastąpione.Pisałam poprzedni post "ciąża bez objawów".Obiecałam napisac jaka beta wiec pisze. tydz 5/6 tydz beta 5082 No i co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taby Re: c.d ciąży bez objawów 05.01.10, 10:24 Różyczko, ja kompletnie nie rozumiem o co Wam chodzi z tymi betami, po co to robicie, przecież wielkość tej bety nie jest żadną gwarancją. Żeby nie było jednak zupełnie nie na temat, to dodam, że sama też żadnych objawów ciąży nie miałam i nie mam do tej pory, gdyby nie dość spory brzuch (druga ciąża, szybko mi wywaliło), to bym nawet nie czuła, że jestem w ciąży. Żadnego bólu piersi, żadnych mdłości, czy co tam jeszcze być powinno. Śpiąca tylko byłam i dalej jestem, ale to mogę zrzucić na karb mojej obecnie 21-miesiecznej córeczki. Sama na ten temat schizowałam i pytałam na forum Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wanioliowa Re: c.d ciąży bez objawów 05.01.10, 15:18 Nie przejmuj się tak brakiem objawów. Bardzo wiele kobiet ich po prostu nie ma. Zobacz jak było kiedyś - ile kobiet dowiadywało się że jest w ciązy po 3 miesiacach - kiedy juz objawy znikają tak na prawdę Betę masz bardzo dobrą. Powtórz sobie za 3 dni i sprawdz przyrost - to powinno cię uspokoić. Jeśli jestes w 5-6 tyg to wyniki masz w ładnej normie. Pozdrawiam i życzę spokojnej ciązy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: c.d ciąży bez objawów IP: 77.252.169.* 05.01.10, 17:58 przyrost sprawdza sie po 2 dniach a nie 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: c.d ciąży bez objawów IP: 213.134.188.* 05.01.10, 19:14 Dokładnie, zrób betę po 2 dniach, prawidłowy przyrost to minimum 66%. A na tym etapie to ja też żadnych objawów nie miałam z wyjątkiem częstego sikania w nocy i obolałych piersi jak przed okresem. Objawy typu mdłości, wymioty, zmęczenie pojawiły się w 7 tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
moreno68 Re: c.d ciąży bez objawów 05.01.10, 22:40 A ja zaczęłam III trymestr - i poza poczatkowym bólem piersi i teraz brzuchemnie miałam żadnych objawów.Nie robiłam bety, za to w 5 tyg.gin zrobił mi usg, a w 8 tyg.usg pokazało zarodek z bijącym serduszkiem. Nie rozumiem po co te akcje z betą, nie lepiej usg. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-osama Re: c.d ciąży bez objawów 07.01.10, 10:57 ja też ryczałam że nie mam objawów (wcześniejsza bezobjawowa ciąża okazała się martwa, a 2 prawidłowe dawały objawy jeszcze przed terminem miesiączki), więc już w 7 tyg umówiłam się do gina a ten na usg pokazał mi bijące serduszko Objawy pojawiły sie w 9 tyg. Piersi swędzą mnie niesamowici i czuję jakby miały eksplodować, musiałam kupić większy stanik (F!) i ciągle albo jestem głodna albo jest mi niedobrze. Ciesz sie puki nic ci nie jest Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś