mallamysz 06.02.04, 09:57 który pracuje w szpitalu na Inflanckiej to ten słynny dr. Roszkowski od USG?? Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fionna Re: czy dr. Roszkowski..... 06.02.04, 10:08 Pracuje w szpitalu im. prof. Orłowskiego na Czerniakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mallamysz Re: czy dr. Roszkowski..... 06.02.04, 10:20 Aha, czyli to inny z klanu Roszkowskich..... Odpowiedz Link Zgłoś
glupiakazia Re: czy dr. Roszkowski..... 06.02.04, 10:27 Na inflanckiej pracuje dr RUszkowski, a ten od usg to ROszkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamamamarty Re: czy dr. Roszkowski..... 09.02.04, 02:32 Na Inflanckiej pracuje RUSZKOWSKI Maciej, w każdym razie polecam, chodziłam do niego przez całą ciążę i "razem" rodziliśmy. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
beatagl Re: czy dr. Roszkowski..... 09.02.04, 10:36 A Ja mam pytanie bo mój lekarz uparł się zebym w 22 tyg ciąży poszła bo on jest najlepszy, ale ile kosztuje takie USG, podobno 200zł czy to prawda? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
anakama Re: czy dr. Roszkowski..... 09.02.04, 17:04 Hej, wiem że USG u dr Roszkowskiego kosztuje faktycznie 200 zł. ale podobno warto sie do niego wybrać. Gdzieś tu na forum było całkiem sporo na jego temat (te dobre i złe opinie), niestety nie moge tych postów znaleźć, a tam był do tego lekarza numer telefonu i adres - może jestes szcześliwą jego posiadaczką i mogłabys się ze mną podzielić? Chciałabym się do niego wybrać. pozdrawiam, Ania. Odpowiedz Link Zgłoś