qq-ka 30.03.10, 11:18 Witam. Jestem po kolejnym cc. pozostał zwis brzuszny. kiedy i co moge zaczac z tym robic? jakie cwiczenia? a co z blizna? czym ja smarowac i od kiedy? po tamtej cc nic nie robiłam i załuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: cesarka - i co potem? 30.03.10, 12:21 poczytaj trochę tu: forum.gazeta.pl/forum/f,580,Mama_cud.html Odpowiedz Link Zgłoś
qq-ka Re: cesarka - i co potem? 30.03.10, 15:07 b.bujak zajrzałam , ale po cc i naturalnym - to nie to samo jednak co do blizn to widze, ze od lat niezmiennie cepam i contratubex. ale od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
naszaheidi Re: cesarka - i co potem? 31.03.10, 21:42 Jestem po 2 CC,nie mam zwisu,cwicze i cwiczylam wczesniej>Ruch i samozaparcie.Blizne te druga smarowalam takiem kremem la roch-posay na gojenie skory po zabiegach laserowych,nie pamietam nazwy w tej chwili.Mam ladna,malo widoczna kreske,rodzilam prywatnie,ladnie tam szyli,moze to dlatego? Na silownie wprcilam po 3 tyg,zwiekszajac stopniowo cwiczenia i wlaczajac brzuchy,do chwili obecnej mam umiesniony i dosc fajny.Corka ma niecale 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś