rosiee 23.03.04, 21:28 Czesc, oprocz Domaniewskiej gdzie jest strasznie drogo czy na Pl. Powstancow gdzie sa b. odlegle terminy, gdzie jeszcze mozna zrobic to badanie? Bardzo prosze o adresy i kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yousta1 Re: USG 3D w W-wie-gdzie dobre, tanie i szybkie? 23.03.04, 22:11 Wiem, że jest za 200 zł na Grenadierów (w budynku administracji "Osiedla młodych") ale niestety nie mam telefonu. (Niedaleko stacji benzynowej Orlen, po lewej stronie jadąc od Trasy Łazienkowskiej, niebieski, nowoczesny budyneczek) Przyjmują od ręki ,bodajże od godz.16 mam nadzieję, że pomogłam pozdrawiam Justa Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: USG 3D w W-wie-gdzie dobre, tanie i szybkie? 23.03.04, 23:31 A jak nazywa sie ta klinika, moze znajde tel. w ksiazce tel.? Czy robilas tam USG, a jesli tak to u kogo? Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: USG 3D w W-wie-gdzie dobre, tanie i szybkie? 30.03.04, 18:02 Przyjmuje tam dr Ceran, przychodnia nazywa sie CERDENT Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: USG 3D w Pruszkowie 30.03.04, 21:37 Juz zapisalam sie w Pruszkowie. Zastanawiam sie tylko czy wziac ze soba plyte CD czy kasete VHS? A moze sa one wliczone w cene badania i dostaje sie je razem ze zdjeciami i cala reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
k_kasia Re: USG 3D w W-wie-gdzie dobre, tanie i szybkie? 24.03.04, 10:42 Hej, ja przejechałam sie do Pruszkowa (bardzo blisko - na końcu Al. Jerozolimskich). Tam przyjumje w gabinecie Contenta m.in. dr Makowski (specjalista od USG ze Św. Zofii). Koszt - 150 zł, w tym mnóstwo zdjęć oraz film na VHS i CD. Tel. 730 10 28. Naprawde warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: USG 3D w W-wie-gdzie dobre, tanie i szybkie? 27.03.04, 19:59 Dzieki Dziewczyny za info. Moze ktoras jeszcze cos dorzuci? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasa Re: USG 3D w W-wie-gdzie dobre, tanie i szybkie? 30.03.04, 11:12 Witam właśnie wczoraj byłam na usg w Pruszkowie u dr Makowskiego. Było po prostu rewelacyjnie!!! Widzieliśmy całego naszego synka zdrowego i uśmiechniętego. Pan doktor nawet zauważył ( mąż z resztą tez ) że Kuba ma podobny nosek do męża.... Polecam gorąco dr Makowskiego i gabinet Contenta w Pruszkowie. Cena usg to 150 zł w tym nagranie na cd, vhs i mnóstwo zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Dr Zaremba Praga Płd 30.03.04, 21:43 Dr Zaremba, ul. Siennicka 38 m. 24, Praga Płd. USG bez zapisów, tylko trzeba zadzwonić wcześniej i sprawdzić godziny otwarcia, tel. 810 49 15 lub 756 30 52 Kosztuje 60 zł. Korzystałam z tego zawsze, jak mnie naszła ochota zobaczenia dzidzi "natychmiast". Pozdrawiam, Eliza + 34 tc dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś