Dodaj do ulubionych

Problem z czytaniem z telefonu

12.03.08, 21:46
Donoszę, że nie można wejść na blogi +18 z palfonów (np. HTC TyTN) oraz z symbianów UIQ. Nie da się wcisnąć "ok" przy ostrzeżeniu.
Obserwuj wątek
    • ols Re: Problem z czytaniem z telefonu 12.03.08, 23:03
      W domyślnej przeglądarce czy w Operze Mini?
      • debergerac Re: Problem z czytaniem z telefonu 12.03.08, 23:54
        W domyślnej (czyli, nie bójmy się tego słowa - Internet Explorerze mobile). Też
        zauważyłem że się nie da.
        • Gość: smyrtus Re: Problem z czytaniem z telefonu IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.08, 09:54
          No właśnie mam problem z tym HTC TyTN, a raczej nie tylko ja, bo wszyscy
          posiadacze systemu Windows Mobile 6.0 nie mogą wejść przez Internet Explorer na
          blogi 18+.
          • ols Re: Problem z czytaniem z telefonu 14.03.08, 12:29
            W tym momencie mogę tylko polecić korzystanie z którejś Opery (Mini/Mobile), być może Mozilla Minimo też da radę. Mobilny IE dosyć słabo radzi sobie z nowoczesnymi stronami.
            • debergerac Re: Problem z czytaniem z telefonu 14.03.08, 14:35
              No to wypada poczekać na Operę Mobile 9 smile
              • ols Re: Problem z czytaniem z telefonu 14.03.08, 15:33
                Już jest, i to 9.5. Tylko, że to build określany przez Operę jako pre-alpha (zdaje się, że w nieplanowany sposób wyciekł im do sieci).
                • kominek Re: Problem z czytaniem z telefonu 19.03.08, 01:48
                  ols napisał:

> Już jest, i to 9.5. Tylko, że to build określany przez Operę jako pre-alpha (zdaje się, że w nieplanowany sposób wyciekł im do sieci).

Ja stety niestety używam wbudowanej przeglądarki (na s60 3.1), bo jest lepsza od opery i zauważyłem kolejny problem, tym razem u siebie. Przy wyłączonym pobieraniu zdjęć także jest bardzo utrudnione wejście na bloga.
                  • kominek Re: Problem z czytaniem z telefonu 19.03.08, 02:02
                    I jeszcze jedno.
                    Przez telefon tekst notatki jest ucięty, ale coś mi mówi, że to wina szablonu, a nie świecka tradycja.

kominek.blox.pl/resource/bubabu.JPG

• ols Re: Problem z czytaniem z telefonu 19.03.08, 13:35
                      To coś na zderzeniu szablon <-> przeglądarka. Żadne z nich nie jest doskonałe (zwłaszcza ta ostatnia).
                  • ols Re: Problem z czytaniem z telefonu 19.03.08, 13:34
                    To nasz błąd, brakuje tekstowych opisów guzików. Dodamy.
    • xxx1275 problem z zalogowaniem 15.03.08, 11:51

blagam was pomozcie mi nie moge sie zalogowac na swoim blogu i pisac
      dlaczego? login i haslo napewno dobrze wpisuje pomozcie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka