roxi_hart 07.04.04, 14:31 Witam Was wlasnie przed chwila dostalam wyniki z laboratorim-bHCG 2210. Ciagle nie moge uwierzyc! W styczniu mialam somoistne poronienie i wierze ze tym razem sie uda. Na chwile ucieklam z forum i oto powracam! A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia9641 Re: wracam na forum!:) 07.04.04, 16:31 Witaj! Też wierzę, że Ci się uda. Ja miałam poronienie w 2001 roku, a teraz mam niecałe 4 tygodnie do rozwiązania! Jestem gruba, jest mi ciężko, ale jestem szczęśliwa! Wszystko będzie dobrze, trzymajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Re: wracam na forum!:) 07.04.04, 18:49 Witaj! Pamiętam Cię! Masz charakterystyczny nick... Bardzo się cieszę, że wróciłaś! Gratuluję z całego serca - teraz będzie już tylko lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
unruzanka Re: wracam na forum!:) 07.04.04, 22:29 Serdeczne gratulacje od świeżoupieczonej mamci )). Urodziłam wprawdzie w styczniu, ale moja córcia jest wcześniaczkiem i półtora miesiąca leżała w inkubatorze w IMiDz, więc w domku mam ją dopiero miesiąc. Trzymam kciuki bardzo mocno aby wszystko było dobrze. Pozdrawiam Ania i Ola (ur.22.01.2004, termin 23.03.2004) Odpowiedz Link Zgłoś