Dodaj do ulubionych

zwolnienie lekarskie

10.02.11, 18:01
czy lekarze ginekolodzy w ramach nfz daja rownie latwo zwolnienia kobietom w ciazy co prywatni?
Obserwuj wątek
    • agniecha_p1984 Re: zwolnienie lekarskie 10.02.11, 18:53
      tak. nie ma znaczenia. jesli tylko kobieta potrzebuje to czy taki czy inny lekarz bez problemu da.
      • lilka69 Re: zwolnienie lekarskie 10.02.11, 20:28
        sadzilam, ze prywatni daja chetniej i po to glownie chodza do nich obiety w ciazy
        • a.b1 Re: zwolnienie lekarskie 10.02.11, 20:35
          do prywatnych chodzi się głównie dlatego, żeby nie czekać na usg po parę miesięcy, zaletą jest również posiadanie telefonu do lekarza i gdy coś się dzieje zawsze można zadzwonić po poradę..... ci z nfz tego nie praktykują
          • zuzann-a Re: zwolnienie lekarskie 12.02.11, 16:29
            a.b1 napisała:

> do prywatnych chodzi się głównie dlatego, żeby nie czekać na usg po parę miesię
            > cy, zaletą jest również posiadanie telefonu do lekarza i gdy coś się dzieje zaw
            > sze można zadzwonić po poradę..... ci z nfz tego nie praktykują

Hmm, to mój lekarz (z NFZ) to pewnie jakiś dziwoląg bo usg miałam robione prawie na każdej wizycie (sprzęt jest w gabinecie) a jeśli chodzi o telefon to miałam nr prywatnej komórki p.doktora z zaleceniem dzwonienia o każdej porze w razie czego. Skorzystałam dwa razy: gdy odeszły mi wody i po porodzie celem pochwalenia się synemsmile
            • anina-1 Re: zwolnienie lekarskie 13.02.11, 12:03
              hmm, rzeczywiście dziwoląg. Ja sie z takim na NFZ nie spotkałam.
      • kasiak37 agniecha_p1984 10.02.11, 20:33
        zapoznaj sie prosze z watkiem na szpilce dot.sygnaturek i ich regulaminowej wielkosci.I zastosuj w praktyce oczywisciewink.Dzieki.
        • lilka69 Re: agniecha_p1984 10.02.11, 21:06
          ojej , przepraszam, zastosuje sie!
        • agniecha_p1984 [...] 11.02.11, 16:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • agniecha_p1984 [...] 11.02.11, 16:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka