jeanny78 06.05.04, 13:42 moze ktoras z was dziewczyny wie czy moge spokojnie zajsc w ciaze gdy mam tachyarytmie, czy ona nie wplynie na zdrowie mojego dziecka, czy podczas porodu moze byc niebezpieczna dla mnie i mojego dzidziusia??? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoran Re: ARYTMIA A CIAZA 06.05.04, 13:49 Ja co prawda nie mam tej dolegliwości, ale leżałam z dziewczyną w szpitalu, która miała. Lezała chyba od połowy 8 miesiąca, była pod stałą opieką kardiologa i ginekologoa. Koniecznie jak sie zdecydujesz wybierz się do kardiologa i niech obaj lekarza mają Ciebie pod stałą opieką. Ta dziewczyna urodziła drugie zdrowe dziecko. Nadmienię że oba porody były naturalne. Nejlepiej porozmawiaj na ten temat z lekarzami. Pozdrawiam, Ania i 34 tygodniowy Bąbelek Odpowiedz Link Zgłoś
jeanny78 Re: ARYTMIA A CIAZA 06.05.04, 13:52 dziekuje za info ja narazie lecze sie tylko u internisty, ale bede musiala sie wybrac do kardiologa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tupelo Re: ARYTMIA A CIAZA 06.05.04, 14:26 Zerknij sobie na watek zalozony przez letniwiatr. Odpowiedz Link Zgłoś