Dodaj do ulubionych

GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE

04.06.04, 06:54
Kobietki napewno robiłyście sobie usg w ciąży. Ja mam skierowanie na to
badanie i mam je zrobić między 15 a 20 czerwca. Poradźcie gdzie w wawie robią
to najlepiej i jakie są ceny. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • agusiasa Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 08:16
      Ja robię wszystkie usg w Pruszkowie w gabinecie contenta, bo jest 3d i całkiem
      niedrogie 150zł.
    • agusiasa Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 08:17
      Zapomniałam dodać że normalne usg kosztuje ok 80zł.
      • betris Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 09:36
        Polecam dr Roszkowskiego...ma bardzo dobry sprzęt do usg i ponoć jest świetnym
        specjalistą w odczytywaniu teg co widzi na tym usg...tel. 022/616-13-87
        ul.Finlandzka 9...co prawda wizyta kosztuje 250,00 ale myślę,że
        warto...pozdrawiam
        • gizmag Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 09:54
          Bardzo dobry jest dr Osóbka-Morawski.Ma swoja prywatną praktyke gdzie wykonuje
          usg .Warszawa ul.Narbutta 41/43 m.6 tel.849-88-37.Cena usg zależy od tygodnia
          ciąży.Dostaniecie zdjecia i można zabrać kasete video bo pan doktor nagrywa na
          nią całą wizyte.POZDRAWIAM
        • aluc Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 12:00
          Roszkowski w czerwcu ma urlop, zapisy dopiero na 6 lipca, ale w tym samym
          gabinecie przyjmuje też dr Garwoliński - miałam u niego 2 usg w piewrszej ciąży
          i teraz też do niego się wybieram
        • magdalenax Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 14:45
          Ja polecam tez dr Kretowicza. Jest bdb i tanszy 150 zl. Przyjmuje tak jak
          Roszkowski na Finlandzkiej. Sporo dobrego czytalam tez o dr Zwolinskim z
          Gromada Medica przy Pl. Powstancow
    • bebewawa Re: Sw.Zofia -dr Makowski 04.06.04, 10:29
      A ja polecam dr Makowskiego i USG (zwykłe) wykonywane w Sw.Zofii, kosztuje
      90zl, ale na badanie trzeba się zapisać jakies 2-3 tygodnie wczesniej. W
      Sw.Zofii maja b.dobry sprzet no i dr Makowski też jest fachowcem, z tego co się
      wcześniej orientowałam, poza tym sama również mam dobre wrażenia, sprawdził
      wszystko co powinien był sprawdzić. Niczego nie zaniedbał.
      • agni71 Re: Sw.Zofia -dr Makowski 04.06.04, 11:58
        bebewawa napisała:

> A ja polecam dr Makowskiego i USG (zwykłe) wykonywane w Sw.Zofii, kosztuje
        > 90zl, ale na badanie trzeba się zapisać jakies 2-3 tygodnie wczesniej.

Ja dodam jeszcze, ze dr Makowski przyjmuje wlasnie we wspomnianej wczesniej
        Contencie w Pruszkowie. Tam zwykle usg kosztuje 80zl, a terminy sa krotsze niz
        w Zofii (przynajmniej tak bylo, kiedy ja sie zapisywalam).

Doktor bardzo dokladny, uprzejmy, wyczerpujaco odpowiada na pytania, poswieca
        duzo czasu (jesli jest potrzeba cos dokladniej sprawdzic).

aga
        • micia Re: Sw.Zofia -dr Makowski 04.06.04, 12:57
          ja też polecam dr Roszkowskiego. Jest drogi, ale jak on powie, że jest ok - to
          jest ok!
          Do niego kierują na usg dziewczyny z różnych części Polski, gdzie istnieje
          podejrzenie jakichś nieprawidłowości.
          Drugim bardzo dobrym specjalistą od usg prenatalnego jest pani prof. Respondek
          z CZMP z Łodzi
          Micia
        • aurelia70 Re: Sw.Zofia -dr Makowski 04.06.04, 13:01
          Polecam dr Ślusarskiego. Przyjmuje w przychodni dr Brankowskiej na Jana Pawła
          II 35/44 tel. 620-39-64. Jest bardzo dobry, kosztuje 80 zł, nagrywa na video i
          drukuje fotki. Rewelacyjny aparat! Zawsze na USG widziałam obraz, który wygląda
          jak zakłócenia TV, a u niego widzę wszystko, nawet stópki, dłonie i paluszki.
          Lubię do niego chodzić, bo długo opowiada i pokazuje. Cieszy się razem ze mną,
          jak maleństwo się wierci. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka