03.01.12, 11:04
hej dziewczyny jeszcze niedawno pisalam ze robilam test wyszedl pozytywny .....od 1,5 tygodnia mam plamienie jasnorozowa krwia na papierze jak sie podcieram jest wiecej krwisad nie wiem co mam robic bo mam corcie chora i lekarka kazala mi z nia lezec w domku nie mam jak wybrac sie do lekarza bo maz pracuje calymi dniami sad dodam ze pobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke i przestaly mnie bolec piersi a na poczatku bardzo mialam wrazliwe i przy 1 ciazy zreszta tezsad
Obserwuj wątek
    • kasiek-kd Re: :( 03.01.12, 11:48
      nawet jesli na forum jest forumka-lekarz, to i tak nie zdiagnozuje ciebie....
      szukaj kogos do dziecka na chwile, albo wieczorem, gdy mąz wróci do domu jedz do szpitala;

ja miałam w kazdej donoszonej ciąży nie tylko plamienia, ale i krwawienia;
      jedno z poronien zaczeło sie od razu mocnym krwotokiem, drugie delikatnym plamieniem;

tylko badanie lekarskie i poziom beta hcg w krwi da ci opdpowiedz w jakim jestes stanie

pozdrawiam!
    • m.b.g Re: :( 03.01.12, 11:54
      Plamisz od półtora tygodnia?
      I jedyne, co z tym robisz to post na forum?

...
      • kasiek-kd Re: :( 03.01.12, 11:57
        no własnie.....można sie załamac sad
        • alex_s Re: :( 03.01.12, 11:58
          kasiek-kd napisała:

> no własnie.....można sie załamac sad
          JAZDA DO LEKARZA!!!
          • gosiapatrycja Re: :( 03.01.12, 13:11
            Myślę że to poronienie. A jeśli jeszcze do niego nie doszło to jazda do lekarza po Dufaston. Jak można być tak nieodpowiedzialnym i przy plamieniu krwią siedzieć w domu i nie iść do lekarza. Chyba że ci nie zależy na tej ciąży.
    • kotkowa Re: :( 03.01.12, 13:14
      Leć na IP - przecież trzeba zobaczyć co sie dzieje na USG, może zbadać progesteron, podać Luteinę albo Duphaston? Zostaw z kimś córkę, zorganizuj jakoś dojazd do szpitala albo do lekarza, choćby taksówką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka