Dodaj do ulubionych

ciąża bez objaw?

16.05.12, 09:08
Od trzech dni nie mam okresu, dwa testy pozytywne, beta hcg 306.81, i tu zaczynam się martwić bo nie mam żadnych innych objawów. Czekam na te wymioty i nic, czuję się supeeer, pelna energi nawet cera ładniejsza. Boję się bo ostatnią ciąża skończyłam w 7 tygodniu- poroniłam. pragne wymiotów bo to ciąża prawidłowa.
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 09:19
      Nie miałam wymiotów, mdłości tylko przez 2 dni a ciąża jak najbardziej była prawidłowa.
    • arya82 Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 09:26
      > pragne wymiotów bo to ciąża prawidłowa.

Normalnie wszystko mi opadło wink

Autorko - nie wiem gdzie się naczytałaś takich bzdur, ale szybko się pozbądź tych źródeł "informacji"!
      • ognista998 Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 09:43
        gratulujęwink

u jak wyże nie cz\ytaj bzdur. każda ciążą jest inna w jednej się wymiotuje w drugiej wcale nie musi
        • tabakierka2 Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 11:12
          W pierwszej ciąży ani dnia nie miałam mdłości i nie wymiotowałam.
          W drugiej ciąży mdłości miałam kilka pierwszych tygodni, głównie wieczorem, nie wymiotowałam ani razuwink

Będzie dobrze! Bądź dobrej myśli!
    • magdalenna1986 Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 11:52
      U mnie owe objawy, czyli nudności, powiększenie piersi, pojawiły się później. A też się martwiłam, bo pierwszą bhcg miałam 300, ale po tygodniu było ponad 2000 smile
    • ichi51e2 Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 13:10
      "ciaza bez objaw" LOL

u mnie zero wymiotow, nawet nudnosci nie bylo. Ciaza prawidlowa.
      • katharin Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 13:19
        U mnie nadal nie ma mdłości. To maż zauważył że jestem w ciąży,ja uważałam że to tylko opóźnienie. Po zrobieniu testu dopiero uwierzyłam a tydzień później zaczął się ból piersi. Za to moge stwierdzić z całą pewnością że ból jajników to miałam jak nigdy,myślałam nawet o badaniu drożności,że może coś się zapchało i tylewinka tu po prostu jajeczko robiło sobie podróżwink)
        • akerel Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 13:39
          Trzy dni po terminie miesiączki to już zaokrąglony brzuch być powinien tongue_out

Dziewczyno, ciesz się ze nic Ci nie dolega i doszukuj się problemów.... Na nudności, bieganie do kibla i inne takie atrakcje masz jeszcze czas.
          • katharin Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 14:00
            Oj z tym lataniem,to ja już mam dość a co dopiero zgaga i inne nieprzyjemne późniejsze objawywink
            • kotkowa Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 14:43
              Ja też nie miałam mdłości, a ciąża prawidłowa. Jednak rozumiem Cię, człowiek chciałby coś poczuć, żeby być pewnym, że jest ok, ja też bym tak wolała smile
            • violcikkkk Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 14:48
              dzięki dziewczyny, czyli wszystko przede mną
              • itobietaksamo Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 15:43
                Podobno wymioty są objawem wysokiego poziomu hormonów podtrzymujących ciążę.

Ja praktycznie od początku biorę duphaston (najpierw 3 razy dziennie a teraz 2 razy dziennie). I wymiotowałam 5 razy w ciągu 12 tygodni. Czasem ni stąd ni z owąd mnie pogoniło po jedzeniu. Żadna z moich koleżanek nie wymiotowała. Tylko wszystkie mówiły, ze im od razu cycki urosły przynajmniej o 1 rozmiar - mi natomiast nic nie urosło, a szkoda sad
    • julita165 Re: ciąża bez objaw? 16.05.12, 16:21
      Ja miałam tak idealny przebieg ciąży, że nawet lekarka się śmiała, że nadaje się na materiał poglądowy dla studentów medycyny a nie miałam żadnych nawet najmniejszych, nawet jednorazowych mdłości ani w ogóle przez całą ciążę żadnych objawów poza brakiem miesiączki i rosnącym bębenkiem także mdłości lub ich brak o niczym nie świadczą
    • ninia_80 Re: ciąża bez objaw? 30.05.12, 21:31
      Jestem w 11. tygodniu. Nie mam mdłości i nie miałam. Jedyne z czym mam problem to bolesne piersi, które w dodatku bardzo się powiększyły. Boleć zaczęły jakiś tydzień po terminie okresu. Natomiast od momentu spodziewanego okresu czułam w brzuchu takie ciągnięcie - myślałam, że okres się zbliża - tylko, że to nie było bolesne. Czułam jakby się w brzuchu coś wciąż działo i to trwało chyba 2 tygodnie. A poza tym ciągłe wzdęcia i zaparcia sad
      Ale takie objawy to żaden problem smile Jak widać, każdy to przechodzi inaczej i nie ma czym się martwić.
    • jugutka Re: ciąża bez objaw? 11.06.12, 11:06
      poza brakiem okresu i powiększającym sie brzuszkiem nie mialam zadnych objawow ciąży smile tylko sie cieszyć smile) tymczasem fika obok mnie 5 miesięczny szkrabik równie bezproblemowy
      jak i cala ciąża wink))
    • zoslo82 Re: ciąża bez objaw? 11.06.12, 11:24
      3 ciaze i w kazdej mdlosci i wymioty pojawily sie u mnie ok 6-7 tyg. masz jeszcze czas !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka