Dodaj do ulubionych

Poduszka - wałek

16.05.12, 16:10
Dziewczyny, mam pytanie odnoście takiej poduszki allegro.pl/wielofunkcyjna-poduszka-do-karmienia-rogal-190cm-i2309860712.html Na wielu aukcjach sprzedawcy piszą, że jest ona także dobra podczas ciąży, pomaga wygodnie ułożyć się do spania, a po porodzie słuzy jako poduszka do karmienia. Czy któraś z Was ma taka poduszkę i czy faktycznie jest przydatna do spania (w ciąży)?
Obserwuj wątek
    • ichi51e2 Re: Poduszka - wałek 16.05.12, 16:14
      ja mam taka w ksztalcie litery L. Rozmiaru czlowieka. Genialna sprawa. Co do siedzenia tak z dzieckiem jak na zdjeciu to raczej to zabawne jest - wyglada ladnie ale jak super trzeba by miec rozciagniete biodra zeby wytrzymac 10 minut a co dopiero karmienie...
    • red-truskawa Re: Poduszka - wałek 16.05.12, 22:46
      Mam. Do spania się nie nadawała, mi było niewygodnie, bo jest długa i zeby zminic pozycje musisz sie obudzic , odkryć kołdre i przełożyć poduszke (pod koldra przełożenie tego graniczy z cudem). Duzo lepiej sprawdzala mi sie do spania zwykła poduszka wkładana pod nogę. Do karmienia tez nie wykorzystywałam. Jedyne do czego sie przydawała to jako kojec dla dziecka.
    • go-jab Re: Poduszka - wałek 17.05.12, 04:42
      ja mam taka www.boppy.com/catalog/product_info.php/cPath/21/products_id/59...
      pisze ze mam, bo mimo ze najmlodszego odstawilam ponad 8 miesiecy temu to do tej pory uzywam jej do spania... a to pod szyja, a to pod plecami/biodrami, a to miedzy kolanami... wygodna do karmienia, do ukladania dzidziusia np na brzuchu, etc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka