olencia 16.07.04, 13:40 od dwoch miesiecy staram sie o dzidziusia, chcialam si dowiedziec czy po 3 dniu po "przytulaniu" moge zrobic test i czy cos wykaze czy mam odczekac te 6 dni? poradzcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesm1 Re: kiedy uzyc testu 16.07.04, 13:44 Ani 3 ani 6 dni po przytulaniu tez raczej nic Ci nie pokaze - tylko 1 kreske... najlepiej poczekac po terminu @, a jesli tak bardzo chcesz wiedziec wczesniej to jakies 10-12 dni po zaplodnieniu zrob w laboratorium badanie z krwi na beta HCG, wtedy powinnas sie dowiedziec co i jak... wczesniej to naprawde raczej z testu Ci nic nie wyjdzie... Agnesm Odpowiedz Link Zgłoś
malizna74 Re: kiedy uzyc testu 16.07.04, 15:50 Ja przy dwójce dzieci (jedno 2 latka drugie 27tyg) robiłam po tygodniu od zapłodnienia (oczywiście według mnie). Było już widać 2 kreseczki, chociaż słabiutko i i tak powtarzałam po kliku dniach Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: kiedy uzyc testu 16.07.04, 16:02 Ja robilam po 8 dniach i byla jedna kreska. Druga zobaczylam po terminie @. Nie warto sie spieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
olencia Re: kiedy uzyc testu 16.07.04, 16:53 ok bede czekac ale juz naprawde nie moge sie doczekac kiedy bede w ciazy pozdrawiam wszystkie obecne i przyszle mamy Odpowiedz Link Zgłoś