Dodaj do ulubionych

wielkosc biustu

23.07.04, 19:49
dziewczyny!wlasnie musze juz sobie kupic nowy stanik...zaczynam 20 tc...czy moje piersi jeszcze beda rosly do konca ciazy?...jak to jest? czy taki rozmiar
jaki osiagnelam do tej chwii juz powinien sie utrzymac? powiedzcie jak to u was wyglada/wygladalo...smile)))
pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • ithilhin Re: wielkosc biustu 23.07.04, 20:13
      a moze kup stanik dla kobiet w ciazy? bo przeciez z reguly nie zmienia Ci sie rozmiar pod
      biustem tylko sama miseczka, a taki stanik wlasnie sie rozciaga wraz ze wzrostem piersi i
      jeden-dwa numery. no i dodatkowo niektore sa od razu przystosowane do karmienia bo maja
      odpinane miseczki. a powiekszanie piersi to indywidualana sprawa chyba wiec trudnio
      pprorokowac. na pewno sie powieksza znacznie jakies 2-3 dni po porodzie ale nie na stale smile
      (nabor mleka z tego co pamietam)
      • hell1 Re: wielkosc biustu 23.07.04, 21:41
        cześć od początku ciąży wystrzelił mi biust jak na drożdżach, do 20 tc o jakieś
        2 numery, modlę się żeby przestały rosnąć bo gdzie ja takie berety duże kupię.
        pozdrawiam pa
    • tupelo Re: wielkosc biustu 23.07.04, 21:16
      Mnie powiekszyly w ciazy o jeden numer, po porodzie o kolejny numer. W ciazy
      nosilam stanik Triumpha dla kobiet w ciazy Mamabel i bylam bardzo zadowolona.
      • kocianna Re: wielkosc biustu 23.07.04, 22:30
        Ja tez noszę mamabel - musiałam już od 8 tc smile Cena jest w miarę przystępna
        (ok. 60 pln), wyglądu to on w ogóle nie ma - czuję się jak mleczna krowa, ale
        za to jest wygodny, rosnie razem ze mną i doskonale potrzymuje to, co ma
        podtrzymywać, nigdzie nie uwiera (miseczki nie mają szwów) i nie ciągnie, i pod
        biustem też ma sporą regulację, co przydaje się kiedy waga idzie nam nie tylko
        w brzuch. Szybko schnie - a to ważne, bo kupiłam sobie tylko jeden smile
    • catalina1 Re: wielkosc biustu 23.07.04, 23:21
      29 tc i nadal rośnie - na razie z 75C mamy 85C wink
    • maaaluszek Re: wielkosc biustu 24.07.04, 13:29
      dzieki dziewczyny! ja wlasnie z 75B takiego nie za duzego...wczoraj jak
      pomierzylam to mam 80C...i stad to pytanie...jakie szanse na dalszy
      rozwoj...zobaczymy co to bedzie...smile)))
      pozdrawiam
      Magda
      • fenka Re: wielkosc biustu 25.07.04, 17:12
        a ja na samym początku ciąży "skoczyłam" z 70-75 duże C na 75 duze D w porywach
        do E. I myślałam, że już do końca będzie OK, ale coś zaczyna mnie cisnąć... (19
        t.c.). Litości...
        • kolmi Re: wielkosc biustu 25.07.04, 19:59
          Faktycznie piersi rosną jak na drożdżach... ja z 75C do 25 tyg. skoczyłam na 80
          D sad( kupiłam Mamabel bo jest najwygodniejszy w ciąży - rośnie trochę z
          biustem i nie uwiera nigdzie. ale dobra wiadomość - jestem w 32 tyg. i już nie
          rosną!! na razie hihi......
          • catalina1 Re: wielkosc biustu 25.07.04, 21:41
            kolmi napisała:

> kupiłam Mamabel bo jest najwygodniejszy w ciąży - rośnie trochę z
            > biustem i nie uwiera nigdzie.

Jakoś nie moge się przyzwyczaić do biustonoszy bez fiszbin (wlaśnie te powodują
            uwieranie pod biustem) - skutek coraz nowy biustonosz - dla mnie idelalny jest
            aktualnie Triumph Contur i sądze ten model zostanie do końca, tylko że rozmiar
            pewnie będzie następny wink
            • paulajal Re: wielkosc biustu 25.07.04, 22:25
              A u mnie skończone 29 tyg i biust ani drgnął, a juz przed ciążą był ledwo
              zauważalny... ja to mam pechasad
            • maaaluszek Re: wielkosc biustu 26.07.04, 11:05
              hej! no wlasnie...ja jakos nie moge tez sie przyzwyczaic do tego triuph
              mamabell...wydaje mi sie ze slabo podtrzymuje biust bo nie ma fiszbin...czasem
              w nim spie...ostatni moj hit to triuph satin curves...smile))no i wlasnie z 75B
              przerzucam sie na 80C...musze obejrzec ten contur...
              Pozdrawiam
              Magda
              • kolmi Re: wielkosc biustu 26.07.04, 12:13
                To prawda że do mamabel trzeba się przyzwyczaić.. ja tez zawsze nosiłam z
                fiszbinami i potem mi sie wydawało że ten nie podtrzymuje jak nalezy, ale to
                chyba tylko złudzenie. A z takim duzym biustem naprawde trudno znależć coś
                wygodnego sad(
                • catalina1 Re: wielkosc biustu 26.07.04, 13:14
                  kolmi napisała:

> To prawda że do mamabel trzeba się przyzwyczaić.. ja tez zawsze nosiłam z
                  > fiszbinami i potem mi sie wydawało że ten nie podtrzymuje jak nalezy, ale to
                  > chyba tylko złudzenie.

Nie jest złudzeniem jeśli cały czas muszę go poprawiać do góry bo mi się wrzyna
                  pod biustem ;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka