Dodaj do ulubionych

Pytania zoltodzioba

03.05.13, 21:12
Hej
Moj synek skonczyl dzis 3 tygodnie.
Jeszcze przed " rozpakowaniem" zakupilam dla niego kilka roznych typow wielorazowych pieluch. Wszystkie zostaly zakupione metoda ekonomicznie kombinowana, w zwiazku z tym nie mam zadnych instrukcji obslugi I nasowa mi sie million pytan .

Studiowalam rozne miejsca w sieci, zeby zrozumiec kilka niuansow, ale nie wszystko wydaje mi sie jasne. Niestety moja pociecha niedaje mi zbyt duzo wolnego czasu Na dalsze poszukiwania, a tatus pociechy choc bardzo pomocny I zacny z niego czlowiek jest dosc negatywnie nastawiony do wielorazowych pieluch...

Wiec mam kilka rodzajow otulaczy I pieluch I nie jestem pewna czy poprawnie z nich kozystam.
Moze ktos bardziej doswiadczony znalazlaby 10 min
Zeby pogadac ze mna Na skypie I dac mi
Szanse pokazania moich pieluch I otulaczy przez kamere ?
Trudno jest mi opisac wszystkie moje pytania I nie jestem zbyt biegla w pieluchowym zargonie.

Jesli znajdzie sie tu dobroczynca Ktory zechce mi pomoc prosze o kontakt Na gazetowego maila z propozycja terminu pieluchowej video konsultacji.

Z gory dziekuje za zainteresowanie moimi zoltodziobowymi problemami w imieniu swoim I producenta kup, ktore wymagaja pielucjowania ziewajacego Na mojej piersi
Obserwuj wątek
    • chudyw Re: Pytania zoltodzioba 06.05.13, 08:04
      Bardzo fajnie, że zdecydowałaś się na wielorazówki. Polecam stronę bocianiegniazdo24.pl/content/category/6-pieluszki tam są wyjaśnione zasady stosowania pieluszek. A co do jakiejś telekonferencji to chętnie tylko my nie mamy skeypa ale kumpel dzwoni do nas z jakiejś aplikacji gogla. Dowiem się i dam znać na tym wątku
      • thektosia Re: Pytania zoltodzioba 07.05.13, 23:51
        Dzieki za odzew, sproboje postudiowac ta strone jesli uzytkowik wielorazowek pozwoli

Gdyby udalo Ci sie znalezc sposob Na telekonferencje byloby super.

Raz jeszcze dzieki!
        • jarobaczek Re: Pytania zoltodzioba 23.05.13, 21:08
          chętnie porozmawiamy i wymienimy się doświadczeniami, możemy pogadać przez kom lub skype. my używaliśmy pieluch wielorazowych ponad dwa lata i będziemy ich używać przy drugim dziecku. tak bardzo nas to wciągneło , że w swoim sklepie sprzedajemy pieluchy oraz organizujemy warsztaty pieluchowania. a z jakiego jesteś miasta? może zrobimy u ciebie warsztaty. może macie jakiś klub mam w okolicy?
    • syswia Re: Pytania zoltodzioba 24.05.13, 15:14
      nie ma problemu, znajde czas
      zaraz Ci wysle maila (nie uzywam gazetowego)
    • iwa01 Re: Pytania zoltodzioba 02.06.13, 00:33
      jeśli nadal potrzebujesz pomocy, to pieluszkarnia ma youtube kilka filmów instruktażowych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka