thektoska
03.05.13, 21:12
Hej
Moj synek skonczyl dzis 3 tygodnie.
Jeszcze przed " rozpakowaniem" zakupilam dla niego kilka roznych typow wielorazowych pieluch. Wszystkie zostaly zakupione metoda ekonomicznie kombinowana, w zwiazku z tym nie mam zadnych instrukcji obslugi I nasowa mi sie million pytan .
Studiowalam rozne miejsca w sieci, zeby zrozumiec kilka niuansow, ale nie wszystko wydaje mi sie jasne. Niestety moja pociecha niedaje mi zbyt duzo wolnego czasu Na dalsze poszukiwania, a tatus pociechy choc bardzo pomocny I zacny z niego czlowiek jest dosc negatywnie nastawiony do wielorazowych pieluch...
Wiec mam kilka rodzajow otulaczy I pieluch I nie jestem pewna czy poprawnie z nich kozystam.
Moze ktos bardziej doswiadczony znalazlaby 10 min
Zeby pogadac ze mna Na skypie I dac mi
Szanse pokazania moich pieluch I otulaczy przez kamere ?
Trudno jest mi opisac wszystkie moje pytania I nie jestem zbyt biegla w pieluchowym zargonie.
Jesli znajdzie sie tu dobroczynca Ktory zechce mi pomoc prosze o kontakt Na gazetowego maila z propozycja terminu pieluchowej video konsultacji.
Z gory dziekuje za zainteresowanie moimi zoltodziobowymi problemami w imieniu swoim I producenta kup, ktore wymagaja pielucjowania ziewajacego Na mojej piersi