mimisiak 16.08.04, 16:11 Od kilku dni mam suchy, męczący kaszel i podrażnione gardło. Innych symptomów przeziębienia nie ma, żadnej gorączki czy kataru. Poradźcie coś skutecznego na ten kaszel, bo już mnie wszystkie mięśnie bolą (i 18 tyg. dzidzika pewnie też Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia1 Re: koszmarny kaszel :-( 16.08.04, 16:25 Musze przyznac, ze mam podobnie. Tlumacze to sobie siedzeniem w klimatyzacji i gwaltownymi zmianami temperatury - w pracy lodowka, w samochodzie lodowka, na dworze upaly, w domu za goraco - i nic nie robie, bo w sumie nawet nie wiem co by mozna na to poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
mimisiak Re: koszmarny kaszel :-( 16.08.04, 17:02 Obawiam się, że nam się te maluchy "wytrzęsą". W aptece doradzono mi tymianek i podbiał (tabletki), chyba nie zaszkodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
olejek1 Re: koszmarny kaszel :-( 17.08.04, 08:27 tez tak mam plus katar. lekarz mowi, ze to alergia. kazal pic calcium c, herbate z cytryna/malinami, plukac gardlo szalwia lub sola. a do ssania Propolki-tabletki na miodzie. i zapewnial, ze dziecku nic sie nie dzieje zlego nawet gdy nam od kaszlu oczy wychodza zycze zdrowia, Ola Odpowiedz Link Zgłoś