iwka901 19.08.04, 18:08 Witam, czy wiecie może, gdzie we Wrocławiu można zrobić test Pappa i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia99 Re: Test PAPPA Wrocław - gdzie? za ile? 19.08.04, 19:43 Cześć,wiem ze taki test mozna zrobic w "Corfamedzie",nie pamietam dokładnie za ile,ale chyba 150zł+ 40zł koszt wizyty,choć mogłam coś pomieszać!najlepiej tam zadzwoń "Corfamed" ul. Kluczborska 37,tel.321 73 15.Spytaj sie swojego lekarza prowadzącego,moze gdzies jest taniej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margin1 Re: Test PAPPA Wrocław - gdzie? za ile? 19.08.04, 20:09 Ja taki test robiłam niedawno. Lekarz genetyk zaproponował mi laboratorium "diagnostyka"ul Weigla 12 . Test można wykonać codziennie do godz 18. Ja czekałam na wynik tydzień i zapłaciłam 82 zł. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Test PAPPA Wrocław - gdzie? za ile? 19.08.04, 20:44 Piękne dzięki. zapomniałam jeszcze zapytać o badanie przezierności karkowej we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
margin1 Re: Test PAPPA Wrocław - gdzie? za ile? 19.08.04, 21:26 Ja robiłam na ul Dyrektorskiej w szpitalu. Drugie piętro! Pytać o dr Floriańskiego (specjalista). Płaciłam 100zł, ale jeśli postarasz się o skierowanie to zrobią bezpłatnie. Badanie USG brzucha i dopochwowe! Zeby otrzymać takie skierowanie muszą być podstawy do tego np wiek. Ja mogłam mieć robione bezplatnie, ale nie wzięlam skierowania od lekarza prowadzącego, a do Wrocławia mam 80km, więc nie było sensu wracać się po druczek, wolałam zapłacić. Na USG umów sie wcześniej telefonicznie, bąź osobiści. Lepiej się przejdź, tak najlepiej w południowych godzinach! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesm1 Przeziernosc karku... 20.08.04, 09:39 Ja mialam zbadana przeziernosc karku na normalnym badaniu USG w przychodni... fakt, ze duzo zalezy od sprzetu i od lekarza... warto o to poprosic wczesniej... Agnesm Odpowiedz Link Zgłoś