bobofrutt 28.08.04, 22:45 jestem w 26 tygodniu, mam potworne odrosty i naprawdę źle się z nimi czuję, czy mogę zrobić baleyage? poradźcie mi, proszę. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenax Re: farbowanie włosów?? 29.08.04, 10:05 Mozesz i zrob to koniecznie. Ja tez nie chcialam przesadzac z farbowaniem w ciazy mimo ze wszyscy dookola mowili ze to nie stanowi problemu. Poszlam w piatek i czuje sie cudownie. W ciazy tez trzeba ladnie wygladac Magda 32 tc Odpowiedz Link Zgłoś
iwonady Re: farbowanie włosów?? 29.08.04, 12:29 oczywiscie że tak.... udanej wizyty!..))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: farbowanie włosów?? 29.08.04, 15:42 W pierwszej ciazy 3 razy nakladalam farbe i moje dziecko jest zdrowe, madre i piekne. Nie uwazam, zeby jakos to wplynelo na jego rozwoj a ja niestety ciagle pracowalam i musialam wygladac jak czlowiek. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: farbowanie włosów?? 29.08.04, 20:05 byłam w ciąży już 2 razy na balleyage. teraz też mam ochotę pójść, ale w 9 miesiącu z niechęcią myślę o 3 godzinach na fotelu. chyba poczekam do porodu. też miałam obiekcje, ale wszystcy mówią, że obecnie farby są bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
anetchen Re: farbowanie włosów?? 30.08.04, 11:19 Jestem w 9 miesiącu ale umówiłam się właśnie na czwartek na balleyage. Mam nadzieję, że jakoś tam wysiedzę, najwyżej ucieknę z połową włosów pofarbowanych... tylko żebym tam nie zaczęła rodzić! Moja fryzjerka mnie pocieszała, że kilku klientkom farbowała włosy na parę dni przed terminem... Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: farbowanie włosów?? 30.08.04, 11:33 to podziwiam cię. ja już poczekam te trzy tygodnie. myślałam, że może na same odrosty pójdę, ale przypomniałam sobie, że to wcale krócej nie trwa a efekt o wiele gorszy. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrea_25 Re: farbowanie włosów?? 31.08.04, 10:24 ja jestem w 9 m-cu i bede robic baleyage w sobotke, tyle ze zrobi mi kolezanka fryzjerka w domku, chyba troche wygodniej, nie zamierzam czekac do porodu bo chce byc piekna na przywitanie dzidzi no a potem raczej nie bedzie czasu, mozesz robic smialo, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: farbowanie włosów?? 31.08.04, 10:35 podobno nie ma stwierdzonego naukowo wplywu farbowania wlosow na stan dziecka w ciazy. wprawdzie mowi sie, ze farba moze dostawac sie przez skore glowy do krwi (co niby mogloby jakos tam zaszkodzic dziecku), ale nie ma potwierdzonego wplywu. balejaz jest chyba jeszcze lepszy, bo farbuje sie tylko wlosy, a nie dotyka (w zasadzie) skory glowy. co jednak nie jest obojetne na zdrowie (i mamy i dziecka), to opary chemiczne u fryzjera. trzeba zadbac, aby bylo dobrze przewietrzone i najlepiej isc w czasie, gdy jest malo osob i nie robia zadnych trwalych czy innych zabiegow z uzyciem "smierdzacych" chemikaliow Odpowiedz Link Zgłoś