syla_syla 30.08.04, 22:03 kochane mamusie czy znacie lekarza od usg godnego polecenia w medicover warszawa? czekam na info pozdrawiam s Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenka Re: usg medicover warszawa 31.08.04, 08:44 Polecam dr Andrysiak, przyjmuje w Atrium w środy przed południem. Bardzo sympatyczna kobietka, długo opowiada, co widać na monitorze, uważnie ogląda dziecko. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_borowka Re: usg medicover warszawa 31.08.04, 09:27 Ja równiez polecam Dr Renatę Andrysiak. Jest przemiła. Na USG jak poraz pierwszy zobaczyłam 37 mm fasolkę to obydwie miałyśmy zły w oczach Pozdrawiam, Coraz okrąglejsza Borówka Odpowiedz Link Zgłoś
kdziewonska Re: usg medicover warszawa 20.09.04, 14:13 Ja natomiast moge powiedziec kogo nie polecam - dr. katarzyna Przygoda. Dopatrzyla sie u dziecka w 10 tc duzej przeziernosci karkowej i wyrazila sie slowami "nie znam normy dla 10 tc - moge Pani sprawdzic w ksiazce natomiast jak dla mnie przeziernosc jest za duza." Gdy zapytalam co to oznacza powiedziala, ze prawdopodobnie wade wrodzona Zespol Downa. Po tyg. poszlam do dr. Osobki-Morawskiego, ktory nie dopatrzyl sie zadnej anormalnosci (1,5 mm). w tej chwili jestem w 19 tc i lekarz prowadzacy, ktory robi mi USG przy kazdej wizycie mowi, ze wszystko jest jak najbardziej w porzadku. Pytanie wiec jakim prawem lekarz mowi cos takiego nie majac pewnosci? Mam nadzieje, ze znajdziesz dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: usg medicover warszawa 20.09.04, 14:18 W tym tygodniu w czwartek wybieram sie do dr Pietrasika. To moja pierwsza wizyta. Jak wrócę napiszę co i jak. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olencia Re: usg medicover warszawa 20.09.04, 14:21 ja bylam u Dr Piotra Solowiej w Atrium i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
aaala1 Re: usg medicover warszawa 20.09.04, 15:27 Byłam i dr Pietrasika i dr Andrysiak. apni Andrysiak jest przemiała i opowiada co widać na monitorze,dokładnie ogląda, widac ze sprawia jej przyjemność oglądanie takich Maluszków, pan Pietrasikteż wzbudza zaufanie, ale chyba bardziej trzeba sie upominać, żeby powiedział o i jak Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: usg medicover warszawa - dr Andrysiak 21.09.04, 09:19 Mam pytanie w związku z polecaną dr Andrysiak. Czy wykonuje ona także USG 3d? Odpowiedz Link Zgłoś
agadj Re: usg medicover warszawa - dr Andrysiak 22.09.04, 13:29 Witam Bardzo polecam pania doktor Renate, fachowa, kompetentna, a przy tym przemiła osoba. Szczegółowo opowiadała nam o naszym Okruszku, tu sa nózki tu serduszko dwie komory, dwa przetsionki, aorta, dwie nerki, oko, siatkowka itd. To nie było badanie, ale cudowne spotkanie z naszym nienarodzonym Malenstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: usg medicover warszawa - dr Andrysiak 22.09.04, 13:35 haika napisała: > Mam pytanie w związku z polecaną dr Andrysiak. Czy wykonuje ona także USG 3d? W Atrium nie ma USG 3D, tamtejszy aparat nie daje również możliwości posłuchania bicia serduszka. Ale za to p.doktor jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
syla_syla Re: usg medicover warszawa - dr Andrysiak 16.11.04, 08:44 Dziekuje kochane Pani dr jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
monsiu73 Re: usg medicover warszawa 16.11.04, 11:05 a ja nie polecam nikogo z medicover do USG,bo sprzęt tam maja fatalny.na codzień chodze na Bitwy W-wskiej i tam jest trochę lepszy sprzęt,ale w Atrium u dr Andrysiak-porażka. ta pani rzeczywiście jest miła i pokazuje dzidzię,ale sprzęt nie pozwala na zobaczenie czegokolwiek.Byłam tez u dr Przygody, u dr Pietrasika, u dr Młynarczyk i rzeczywiście nie są rewelacyjni,a dr Przygoda jest bardzo niemiła. Dr Pietrasik milczy i wszystko trzeba z niego wyciągać na siłę. Chyba najlepsza z nich jest dr Młynarczyk. Jeśli chcesz mieć super USG,to polecam dr Makowskiego na Łuckiej.Kosztuje 130 PLN,ale warto) Nie ma porównania ani ze sprzętem,ani z lekarzami z Medicover) Polecam zwłaszcza do USG połówkowego Odpowiedz Link Zgłoś