magdek2 13.09.04, 10:53 czy macie jakieś pozytywne lub negatywne doświadczenia z CZMP w Łodzi odnośnie porodu, może jakiś godny polecenia lekarz ? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika23 Re: CZMP w Łodzi 13.09.04, 11:21 Niestety nie mam żadnego doświadczenia z CZMP,ale sama zdecydowałam się tam rodzić.Ponieważ uważam,że jest to dobrze wyposażony szpital jeżeli chodzi o specjalistyczne wyposażenie.W razie wystąpienia jakiś powikłań w czasie ciąży,będę spokojna o zdrowie moje i dzidziusia.Mnie osobiście prowadzi ginekolog,Zofia Raczkowska.Narazie byłam u niej na pierwszej wizycie i robi dobre wrażenie,jest bardzo dokładna.Polecać jej nie będę,ponieważ po jednej wizycie trudno stwierdzić,jaki to lekarz.pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
zziolkowska Re: CZMP w Łodzi 13.09.04, 15:13 Hej!Jestem w 38tyg drugiej ciąży. Pierwsze dziecko- córeczkę urodziłam w CZMP w 2002r i było naprawdę dobrze. Również teraz chodzę do tamtejszej przychodni i szykuję się na poród właśnie w CZMP. Pierwszą ciążę prowadziła dr Joanna Stefanowicz, teraz dr Joanna Jaworska- Pietraszek. Obie super. Poród odbierał dr Grzegorz Buczek. Nie chodziłam prywatnie, nie miałam położnej, pierwszy poród, z mężem był ekspresowy. Polecam. Być może to ja miałam szczęcie i trafiłam na bardzo fajnych i kompetentnych ludzi? Trzymajcie się. Zośka Odpowiedz Link Zgłoś