Dodaj do ulubionych

CIĄŻA, POMOCY

28.11.16, 18:19
Witam,
mam pytanie, dzisiaj mija 63 dzień cyklu. Do stosunków z partnerem dochodziło regularnie, bez zabeczpieczenia. Na początku miesiąca było mi nie dobrze..wymiotowałam, dużo spałam, nie kontrolowałam tego.Miałam dostać okres, jednak spóźniał się przez tydzień. Po planowanym okresie dostałam zapalenia pęcherza, brałam antybiotyki. Okresu nadal nie było. Ostatnie dni źle się czuje, kłuje mnie w podbrzuszu, bolą mnie piersi, są bardzo wrażliwe. Robiłam dzisiaj test ciążowy jednak wyszedł negatywny. Martwie się czy to ciąża..lub jaka jest inna przyczyna. Dodam, że nie dawno miałam robione badania na TSH, prolaktyne, testosteron i inne hormony i wszystko było w normie! Moje cykle zawsze były dosyć regularne. :-[
Obserwuj wątek
    • milamojamila Re: CIĄŻA, POMOCY 29.11.16, 09:32
      63 dzień cyklu ?! To jak długie masz te cykle? Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Zrób jeszcze raz test, albo od razu idź na badanie z krwi.
    • redheadfreaq Re: CIĄŻA, POMOCY 29.11.16, 14:26
      Idź do lekarza, to może nie być ciąża (zwłaszcza, jeśli test jest negatywny) a np. torbiel.
    • e_le_n_a Re: CIĄŻA, POMOCY 06.12.16, 14:29
      Ja mam 69 dzień cyklu i to jest koniec 10 tc... na tym etapie ciąża powinna być jasna i widoczna... w środku przynajmniej smile
    • lidek0 Re: CIĄŻA, POMOCY 06.12.16, 19:08
      Wpis trąci trolem, każda kobieta byłaby już po wizycie u lekarza, tym bardziej starająca się o dziecko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka