12.03.19, 10:45
Cześć mam pewne pytanie, wiem że na pewno mi pomożecie. Ostatni okres miałam 12.01.19 chociaż zdarzały mi się takie cykle. Ale od 8 miesiący wszystko było okey. Okres występował tak jak powinien. Nie umiem wyliczyć dni płodnych.. A staramy się z mężem o dziecko. Uorawialismy seks 10.03.19od tamtego momentu strasznie boli mnie brzuch, i mam taki strasznie wzdety. Do tego kuja mnie jajniki czy to może znaczyć że nam się udało? Czy to 3 dni to zamalo żeby coś powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • bombonierka Re: Ciąża 15.03.19, 19:16
      Sprawdź sobie bete hCG bo na test ciążowy jest jeszcze za wcześnie. Podobno beta już jest podwyższona 48 h od zapłodnienia.
    • lidek0 Re: Ciąża 17.03.19, 18:21
      Beta daje wynik miarodajny 10 dni po potwierdzonej owulacji. Przy staraniach o dziecko warto wiedzieć kiedy się ma owulację, obserwować siebie. Ale ostatni okres w styczniu oznacza jak dla mnie zaburzenia hormonalne i zamiast starań poleciłabym badania /przy staraniach bardzo się przydadzą/
    • elizunia2401 Re: Ciąża 18.03.19, 12:58
      Okazało się że mam zespół policystycznych jajników. Więc zajście w ciążę może być utrudnione
    • lidek0 Re: Ciąża 21.03.19, 19:16
      Tak się zapędziłaś w tym spamownaiu, że nie zauważyłaś, że to nie ciążą a pco sad, żenująca reklama w kolejnym wątki, już zgłoszone do admina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka