Dodaj do ulubionych

Bardzo prosze o odzew

12.11.04, 23:37
Mam problem, spoznia mi sie okres juz 20 dzien, testy wykluczaja ciaze.
Czy u ktorejs z was wyszedl test dopiero po tak dlugim czasie?
Jesli tak, to czy badalas rowniez wczesniej krew na bhcg i jaki byl wynik.
Chcialabym byc w ciazy, ale boje sie, ze skoro testy nie wykazuja to musi byc
jakies zaburzenie. W 10 dni po spodziewanej miesiaczce bhcg bylo tylko mniej
niz 1,2sad, co o tym myslicie?Obiawy mam wszystkie, caly komplet, ale tym sie
nie sugeruje, bo mam je odkad zaczelam sie starac. Aha, nigdy mi sie nie
spoznial tyle okres, zawsze mam w granicach 28-31 dni, najwieksza obsuwa to
było 33 dniowy cykl, - jednorazowo, a teraz wlasnie mija 51 dc.
Obserwuj wątek
    • agnimagni-wroc Re: Bardzo prosze o odzew 13.11.04, 11:17
      ja nie jestem ekspertem ale na 100% powinnas isc do lekarza. Na USG po takim
      czasie na pewno bedzie cos widac jezeli to ciaza.
      Powodzenia!
      Aga
      • aga_lub_marcin Re: Bardzo prosze o odzew 13.11.04, 12:57
        Na USG wczoraj juz chcialam isc, ale w szpitalu do ktorego sie wybralam z
        polecenia kolezanki(dobre usg) swietowali wczoraj i musze do poniedzialku
        czekacuncertain
        Aga
        • marchewka1000 Re: Bardzo prosze o odzew 13.11.04, 13:43
          mi wyszło ze jestem w ciąży za 2 testem idż do dobrego lekarza z długą praktyką
          to bez usg ci powie czy jesteś chociaż usg też powinnaś zrobić.Powodzenia
          • nadianka7 Re: Bardzo prosze o odzew 14.11.04, 10:02
            Mnie test ciazowy wyszedl dodatni dopiero za trzecim razem!! Zaszlam w ciaze w
            pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Najprawdopodobniej z
            powodu zawirowan hormonalnych z tym zwiazanych mialam spozniona owulacje. Tez
            uwazam, ze powinnas pojsc na USG-to najbardziej miarodajne badanie w tak
            wczesnej ciazy. Wiem, ze czekanie dluzy Ci sie w nieskonczonosc, ale to juz
            jutro!!! Koniecznie daj znac, jak poszlo! Pozdrawiamy i tzrymamy nasze 4
            kciuki!
            Nadia&Zuzia(chyba)35tc.
    • e_rubi Re: Bardzo prosze o odzew 14.11.04, 10:29
      Powinnas zrobic badanie krwi na poziom betahcg, odplatnie mozna zrobic w kazdym lab bez skierowania. Na usg moze jeszcze nic nie wyjsc, mialy tak 2 moje kumpele, lekarz nic nie wykryl i braly hormony na wywolanie okresu bedac juz w ciazy. Bo jesli mimo wszystko cos ci sie opoznilo, to moglas zajsc w ciaze po prostu troche pozniej i nic nie bedzie widac nawet na bardzo dokladnym sprzecie. Ja nie wierze w te testy moczu, bo mi 3 koleje robione w odstepach kilku dniowych nic nie pokazaly...mialam jedenak przeczucie i zrobilam wlasnie test krwi, ktory potwierdzil ciaze. Od razu pobieglam do lekarza, ale jeszcze nie bylo nic widac. Dopiero 3 tyg pozniej zobaczylam Malenstwo na usg. Powodzenia.
      • aga_lub_marcin Re: Bardzo prosze o odzew 14.11.04, 14:34
        zaczelam "brudzic" bielizna na brązowo, ciekawe czy przeksztalci sie to w @ -53
        (chyba) dc , stracilam rachube
        • aga_lub_marcin Re: Bardzo prosze o odzew 15.11.04, 14:04
          Torbielka na jajniku, dzidzi nie ma. Dziękuję wszystkim za pomoc w przetrwaniu
          do badaniasmile
          Pozdrawiam brzuszki
          Aga
    • aajn2 Re: Bardzo prosze o odzew 15.11.04, 15:27
      Mi na początku ciąży nie wyszedł test ciążowy!!! Powtórz go za jakiś czas. Aga
      • aga_lub_marcin Re: Bardzo prosze o odzew 15.11.04, 15:32
        ale chyba nic z tego w tym cyklu, plamie od wczoraj, to okres idzie jak nic,
        coprawda malenko, z mala domieszka krwi i nie boli, ale napewno sie
        rozkreci.;/ moze w nastepnym cyklu sie udasmileDziękuje
        • e_rubi Re: Bardzo prosze o odzew 15.11.04, 18:44
          Trzymam kciuki.
    • ikw1 Re: Bardzo prosze o odzew 16.11.04, 01:03
      moze jeszcze Ci sie uda ja miałam cos podobnego(rozpisywałam sie o tym na forum
      dla starających sie) :
      zrobiłam test - poszłam do lekarza jeszcze przed @ zeby od nowego cyklu mogl mi
      przepisac cos na owu bo myslałam ze od odstawienia pigułek (3mc) nie miałam
      owu, idąc do gina zrobiłam usg "obsługiwała" mnie rentgenolozka ktorej
      powiedziałam ze robiłam test i nie jestem w ciązy w opisie usg było ze jama
      macicy pusta i niewielki miesniak na tylnej sciance macicy. Lekarz przepisał mi
      co chciałam i czekałam do @ zeby zacząć te leki brać i czekam i czekam i czuję
      tę @ brzuch mnie pobolewa, po seksie charakterystyczne upławy, nawet tampon na
      noc bo juz na 100% @ i nic. W piątek zrobłam drugi test i 2 kreseczki i nie po
      5 minutach ale od razu i w zasadzie do tej pory jestem zdziwiona taka byłam
      pewna ze w ciązy nie jestem. nawet popalałam sobie fajki z tej pewności !!!
      • aga_lub_marcin Re: Bardzo prosze o odzew 16.11.04, 13:53
        hehe wielkie gratulacje, uwielbiam takie historiesmile)
        U mnie raczej się nie znajdzie juz bejbik z tego cyklu bo @ sie rozkrecila na
        dobre.
        Jeszcze raz serdecznie gratuluje( poszukam calej historii na f. "dla
        starajazych sie")
        Jeszcze mam pytanko, ten ' niewielki miesniak" rzeczywiscie jest?
        Pozdrawiamsmile
        Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka