sylwiq 19.11.04, 12:46 Najprawdopodobniej ma to być chłopiec (ale nigdy nic nie wiadomo).Ja od czytania słowników imion mam juz mętlik w głowie, więc czekam na oryginalne imiona)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komika Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 19.11.04, 12:55 hejka!Mi podobają sie:Igor, Tymoteusz,Antoś i Bartosz)) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiq Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 19.11.04, 13:46 Fajniutkie imiona, czekam na więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
jaikaja1 forum z imionami 19.11.04, 13:49 hej ja mam ten sam problem radzilam sie nba forum z imionami, zajrzyj tam jest mnustwo propozycji...pozdrawiam i zycze owocnego wyboru i rozwiazania buziaczki ania Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 21.11.04, 17:41 Kacper,Aleksander,Konrad,Jakub Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 19.11.04, 15:38 a na kiedy masz termin???? ja no połowę grudnia (ale chyba będzie wcześniej) wiem na 100%, że chlopak o do tej pory nie mam imienia. Narazie myślę nad Beniaminem albo Szymonem ale itak nie mogę sie zdecydować)) Odpowiedz Link Zgłoś
majalatkowska Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 19.11.04, 15:54 ja jeszcze nie znam plci, ale jesli bylby chlopiec, to podoba mi sie Szymek, Patryk, a jak bylam mala mialam taka ksiazeczke o takim uroczym stworzonku, ktore nazywalo sie Euzebiusz - i do tej pory mam sentyment do tego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiq Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 19.11.04, 18:40 Ja jestem dopiero w 19 t.c. tak wiec mam jeszcze troche czasu)Jak narazie po glowie najczesciej kolacze mi Nikodem i Kornel, ale sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
yo_oo Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 19.11.04, 19:13 Mam córe Igę podoba mi sie bo to proste imie a takie lubie, podoba mi sie takze Eryk i Patryk, Alexander Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 19.11.04, 19:28 ja w styczniu rodze core(chyba),ale dla chlopca tez mamy gotowe w razie czego:konrad albo krystian,podoba mi sie tez andrzej i karol,ale juz kilku jest w rodzinie pozdrawiam kama z kingusia 31tc Odpowiedz Link Zgłoś
xmagda Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 21.11.04, 18:04 polecam Marcel !! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiq Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 21.11.04, 18:31 Dziekuję za wszystkie propozycje) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi2004 Re: Pomóżcie znaleźć imię dla maleństwa:) 21.11.04, 20:52 Ja mam termin na 6 grudnia. Wybrałam już imiona. Jeżeli będzie córcia to będzie NATALIA a jezeli synuś to WOJCIECH. Ale podobaja mi sie równiez takie jak: dla dziewczynek KATARZYNA, EMILIA, KORNELIA, KAMILA, a dla chłopców KONRAD, JAKUB, MICHAŁ, MATEUSZ, KORNEL Odpowiedz Link Zgłoś