struszek 22.11.04, 19:41 Bardzo prosze POOZCIE!!! Szukam jakiegos dobrego poradnika odnosnie ciazy i porodu.Czy ktos moze mi cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: Przed ciaza? 22.11.04, 20:06 www.babyboom.pl/dzieci_0_2/ciaza_i_porod/kalendarz_ciazy_hit/kalendarz_ciazy_i_trymestr.html Owocnej lekturki, bacha Odpowiedz Link Zgłoś
struszek Re: Przed ciaza? 23.11.04, 19:29 Serdecznie dziekuja za pomoc.Mam teraz co czytac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anedka Re: Przed ciaza? 22.11.04, 20:12 ja polecam "macierzyństwo ciąża i poród" pauli spenser.Książka zawiera tematy z cyklu jak rośnie twoje dziecko od poczęcia do porodu,dieta ,ćwiczenia i inne sposoby by w zdrowiu i dobrej kondycji przeżyć ciążę,wszystko co powinnaś wiedzieć o porodzie,opieka nad niemowlęciem-pierwsze najważniejsze tygodnie,.Kosztuje 29 złotych , a dostarczyła mi naprawde wiele informacji co zrobić przed zajściem i zaraz po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Przed ciaza? 22.11.04, 20:19 www.dziecko-info.com/start/index.shtml www.mediweb.pl/womens/vad03.php kobieta.gazeta.pl/edziecko/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś