raxneta 30.11.04, 11:11 Szukam dobrego i sprawdzonego ginekologa w Warszawie! Czy może znacie kogoś takiego??? Polećcie mi kogoś, please. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yo_oo Re: DOBRY GINEKOLOG - W-wa 30.11.04, 13:13 witam Cie ja mam mojego ginekologa od 5 tyg ciazy. Nazywa sie dr Raczyński. Przyjmuje w Łomiankach i centrum Damiana. Nie wiem ile kosztuje wzyta bo bylam juz u niego 5 razy i ciagle przyjmuje mnie w Instytucie Matki i Dziecka. Jest tam szefem porodowek. Jest cieply i sympatyczny. Polecam Go calym sercem. Na forum nie znalazlam o nim info. Cigle tylko ja pisze o nim. ale podal mi swoja komorke i gdy tylko cosik ze mna jest zle to dzwonie do Niegi i zazwyzaj prosi bym przyjechala do Niego do Instytutu. Pomaga. Robi USG w instytucie. Milo powital takze mojego meza i Core tlumaczy wszystko i wogole jest fajny jesli ejstes zainteresowana nim to napisz na yo_oo@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
raxneta Re: DOBRY GINEKOLOG - W-wa 02.12.04, 15:30 ale zbieg okoliczności, bo ja też jestem Raczyńska pozdrawiam i poproszę o kontakt na prv. Odpowiedz Link Zgłoś