gb.1 08.12.04, 18:05 Hej dziewczyny czy znacie tego lekarz ginekologa. Proszę o wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota0510 Re: dr Z. Dutkiewicz z Wawy 09.12.04, 08:41 To jest bardzo dobry i rzeczowy lekarz. Sam fakt, że ciężko się do niego dostać świadczy o jego kompetencji. Ja również prowadzę u niego ciążę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda742 Re: dr Z. Dutkiewicz z Wawy 09.12.04, 12:21 ja tez u niego prowadze ciaze i przed ciaza tez do niego chodziłam (parę lat), baardzo polecam, jest świetnym fachowcem i to nie tylko moja opinia, bardzo rzeczowy, odpowiada na wszystkie pytania. Ma jedną wadę - nie pracuje w żadnym szpitalu, także nie będzie przy moim porodzie, trochę mnie to martwi, ale od jego położnej wiem, że odsyła do swoich kolegów. I stąd moje pytanie do Doroty0510 - czy wiesz może, do jakich szpitali odsyła na poród? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota0510 Re: do magdy 742 09.12.04, 13:34 Jestem dopiero w 19 t.c. i jeszcze nie rozmawiałam z dr. o porodzie. Ja jednak wybrałam już szpital, w Międzylesiu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś