Dodaj do ulubionych

pytanie o mdlosci

07.01.05, 18:26
jestem w okolo 5 tc, w 4 mialam lekkie mdlosci, a teraz przeszly zupelnie.
zostalo czeste oddawanie moczu i nie tylko... bardzo chcialabym poczuc te
mdlosci znow bo wiedzialabym ze ciaza sie rozwija i wszystko jest oki. Czy u
was tez tak bylo. mdlosci bardzo wczesnie a potem nic. a i odbija mi sie tak
powietrzem czasami.
Obserwuj wątek
    • koleandra Re: pytanie o mdlosci 07.01.05, 18:35
      Rzeczywiście nie masz się czym przejmować tylko brakiem mdłości... ciesz się,
      że ich nie masz. U mnie to juz 16 tydzień a mdłości jak były tak są i jest to
      okropnie męczące. Chciałabym juz ich nie mieć. To wcale nie jest prawda, ze jak
      nie ma mdłości do dziecko sie źle rozwija, jest duzo kobiet, które mdłosci w
      ogóle nie poczuły a urodziły zdrowe dzieci.
      • olina77 Re: pytanie o mdlosci 07.01.05, 19:01
        Ja mam mdłości co parę dni. Myślałam, że już przeszło bo od Świąt była cisza, a
        tu dziś rano ... niespodzianka! A za parę dni zaczynam 5 miesiąc, więc
        teoretycznie dawno powinny się skończyć. Nic miłego, lepiej nie wywołuj wilka z
        lasu skoro nie przychodzi. Nie ma za czym tęsknić!
    • 1alfa1 Re: pytanie o mdlosci 10.01.05, 22:13
      ?
      • aneczka1236 Re: pytanie o mdlosci 11.01.05, 01:33
        nie martw sie,ja mialam mdlosci rano od 4-go do 8-go tygodnia. Teraz jestem w
        10-tym tygodniu i minely z czego sie ciesze. Tylko musze jesc co 2-3 godziny bo
        mnie ssie w zoladku i zaczyna mdlic,dlatego staram sie caly czas miec cos w
        brzuszku.Pozdrowienia
        • luna333 Re: pytanie o mdlosci 11.01.05, 07:54
          a ja wogóle nie miałam mdłości, nie mam i już chyba mieć nie będę z czego się
          bardzo cieszę smile gdyby nie okropne przemęczenie i czasami ból piersi to wogóle
          bym nie powiedziała że jestem w ciąży - a dzidzia rozwija się ok - więc się nie
          martw że Ciebie nie mdli bo to wcale nie ma wpływu na rozwój dzidzi - z
          mdłościami czy bez wszystko jest ok - dużo dziewczyn nie miało mdłości a zdrowe
          dzieci urodziło smile ciesz się zatem dobrym samopoczuciem smile
          pozdrawiam'y 11tc 4dni smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka