inga011 08.01.05, 20:29 witam jestem w 14 tyg. ciąży , moje pierwsze dziecko urodziło sie ze złożoną wadą serca i nerek Tak profilaktycznie i dla własnego spokoju, chcę sie jeszcze skonsultować -szukam lekarza który jest naprawdę dobry ... i dobrze robi usg dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolalilu Re: USG szukam dobrego specjalisty 08.01.05, 20:35 jeśli w Warszawie to może dr Robert Makowski lub dr Witold Osóbka Morawski obaj z Żelaznej... Odpowiedz Link Zgłoś
gaba29 Re: USG szukam dobrego specjalisty 09.01.05, 10:47 Polecam prof. Dębskiego. To świetny specjalista, kierowane są do niego trudne przypadki z całej Polski. Jest kierownikiem patologii w Orłowskim, prywatnie przyjmuje na ul Szlenkierów 1. Wizyta z USG nie jest tania -300 zl. ale masz pewność że niczego nie przegapi, a gdybyś potrzebowała pomocy zapewni Ci najlepszą z możliwych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: USG szukam dobrego specjalisty 09.01.05, 12:39 a ja jednka roszkowskiego polecam. Finlandzka 9, tel: 616 13 87, zapisy po 12.00. To wysokiej klasy specjalista, niektorzy twierdza ze najlepszy. Jest jeszcze dr Dudarewicz w Lodzi, poszukaj na forum, dziewczyny w twojej stuacji jezdzily do niego. trzymam kciuki, pozdrawiam aga 27tc Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: USG szukam dobrego specjalisty 09.01.05, 13:00 dr Dudarewicz z Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś