martucha1 Re: USG LIM dr Janik? 25.01.05, 19:49 Byłąm u niego raz i polecam Jest miły, kontaktowy, badanie trwa dość długo. Zapytałam o niego mojego lekarza i powiedział, że jest w porządku (choć najlepszy w LIM-ie jest Mrozek). Ja jednak zamieniłam wizytę u Mrozka na Janika, bo zrobił na mnie super wrażenie )) Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: USG LIM dr Janik? 25.01.05, 20:09 Ja tez bardzo polecam. Nie mam co prawda porownania bo do tej pory mialam robione USG dwa razy i dwa razy u dr. Janika,ale jest super mily i bardzo zaangazowany i jest to bardzo mila wizyta. Juz sie ciesze bo wybieram sie do Niego znowu w najblizszy poniedzialek. PS. Juz w 13 tygodniu "wrozyl" co do płci, a na polowkowym potwierdzil swoja diagnoze. Ale umawialismy sie ze to tylko "na zarty" Odpowiedz Link Zgłoś
skimag1 Re: USG LIM dr Janik? 02.02.05, 12:24 Jestem teraz w 32 tc. Prowadzi mnie Janik. Jestem z niego zadowolona. Nie mam co prawda kłopotów z ciążą, ale lekarz wydaje się kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś