bartolina2 16.02.05, 09:39 Jezeli jestescie to dajcie znaka-kiedy macie terminy porodu, kiedy rodzicie i gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona27 Re: CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY??? 16.02.05, 09:49 witaj!! Też jestem z częstochowy, mamusią bedę dopiero w październku..., jeszcze troszkę czasu..., jak będzie wszystko ok, będę rodzić w szpitalu na Mickiewicza. A ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
feminka8 Re: CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY??? 17.02.05, 21:16 Cześć!Mieszkam w Kłobucku,więc do Częstochowy mam najblizej-zdecydowałam się na Parkitkę-moja lekarka tam pracuje.Termin mam na 26 marca, ale wszystko wskazuje na to ,że dzidzia będzie wcześniej-to nawet lepiej bo na święta będziemy już w domu.A narazie kompletuję wyprawkę i z jednej strony to juz nie mogę się doczekać,ale z drugiej troche sie boję-mimo,że to mój drugi poród(a może właśnie dlatego!).A jak u Ciebie,kiedy masz termin i gdzie rodzisz?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartolina2 Re: CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY??? 18.02.05, 10:49 WITAJCIE MAMUSIE!!!! TO BEDZIE moj 2 porod termin mam na 27 kwietnia.Corke rodzilam na Tysiacleciu- bylo oki, teraz bede tez tam rodzila bo moj lekarz prowadzacy tam pracuje, a po drugi nie mialam specjalnie zastrzezen po porodzie.Ciuszki bede miala po corci, jeszcze pracuje wiec za jakies 2 tyg. planuje zabrac sie do robienia wyprawki do Szpital-ja w zeszlym roku rodzila w Swieta Wielkanocna- tak wyszlo ze cale spedzilysmy w Szitalu z Juleczka, ale zycze Ci zebys byla w Swieta juz w domu feminko8POZDRAWIAM Ania mama Julki i .............Bartusia(27.04.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
bartolina2 Re: CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY??? 21.02.05, 09:03 Dziewczyna ale nas malo-widze ze becikowe to w Czestochowie powinni placic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś