Dodaj do ulubionych

CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY???

16.02.05, 09:39
Jezeli jestescie to dajcie znaka-kiedy macie terminy porodu, kiedy rodzicie i
gdzie???
Obserwuj wątek
    • ona27 Re: CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY??? 16.02.05, 09:49
      witaj!! Też jestem z częstochowy, mamusią bedę dopiero w październku...,
      jeszcze troszkę czasu..., jak będzie wszystko ok, będę rodzić w szpitalu na
      Mickiewicza. A ty??
    • feminka8 Re: CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY??? 17.02.05, 21:16
      Cześć!Mieszkam w Kłobucku,więc do Częstochowy mam najblizej-zdecydowałam się na
      Parkitkę-moja lekarka tam pracuje.Termin mam na 26 marca, ale wszystko wskazuje
      na to ,że dzidzia będzie wcześniej-to nawet lepiej bo na święta będziemy już w
      domusmile.A narazie kompletuję wyprawkę i z jednej strony to juz nie mogę się
      doczekać,ale z drugiej troche sie boję-mimo,że to mój drugi poród(a może
      właśnie dlatego!).A jak u Ciebie,kiedy masz termin i gdzie rodzisz?Pozdrawiam
      • bartolina2 Re: CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY??? 18.02.05, 10:49
        WITAJCIE MAMUSIE!!!!smile
        TO BEDZIE moj 2 porod termin mam na 27 kwietnia.Corke rodzilam na Tysiacleciu-
        bylo oki, teraz bede tez tam rodzila bo moj lekarz prowadzacy tam pracuje, a po
        drugi nie mialam specjalnie zastrzezen po porodzie.Ciuszki bede miala po corci,
        jeszcze pracuje wiec za jakies 2 tyg. planuje zabrac sie do robienia wyprawki
        do Szpital-ja w zeszlym roku rodzila w Swieta Wielkanocna- tak wyszlo ze cale
        spedzilysmy w Szitalu z Juleczka, ale zycze Ci zebys byla w Swieta juz w domu
        feminko8smilePOZDRAWIAM Ania mama Julki i .............Bartusia(27.04.2005)
    • bartolina2 Re: CZY SA PRZYSZLE MAMY Z CZESTOCHOWY??? 21.02.05, 09:03
      Dziewczyna ale nas malo-widze ze becikowe to w Czestochowie powinni
      placic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hi hi hi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka