21.02.05, 16:52
witajcie mamuski
czy w tez macie ogromna chec na czekolade
ja jka tylko maz wyjdzie z domu odrazu szukam czegos slodkiego
macie takie zachcianki a moze na cos innego
mnie po slodyczach zawsze pozniej meczy zgaga
ale nic nie moze mnie powstrzymac wink
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jagodasoft2 Re: czekolada 21.02.05, 17:39
      Cos w tej czekoladzie musi byc. Ja przed ciaza wcale nie jadlam czekoladowych
      rzeczy, a sama czekolade to moze 1 kostke na rok. A w ciazy zaczely mi smakowac
      wszystkie czekoladowe batony, a szczegolnie wieczorami musze cos przekasic.
      • afryka13 Re: czekolada 21.02.05, 18:48
        Ja to już chyba jestem uzależniona. Niby dużo nie utyłam(37 tydz) ale pewnie
        gdybym tyle nie pochłaniała wszystkiego co czekoladowe to waga była by niższa.
        Co tam jak będę karmić to sie ograniczę (chyba). Pzdr cieplutko
        • ewucha28 do afryka13 21.02.05, 19:55
          Jak bedziesz karmiła to bedziesz musiaławink) sie ograniczyc bo czekolada
          wywołuje alergie,jedz teraz na zdrowie,ale proponuje wybieraj te ktore mają w
          swoim składzie przynajmniej 70%cacao,albo sa bezcukrowe(ale słodkie) takie dla
          diabetykow.Pozdrowionka
          • afryka13 Re: do afryka13 21.02.05, 23:31
            Ja miałam krotki okres kiedy nie mogłam patrzec na jedzenie w tym na czekoladę,
            ale to było przez tydzień. Jak odstwiłam materne bo o mało po niej nie umarłam
            to ochota na czekoladkę wróciła smile)))
          • afryka13 Re: do afryka13 do Ewuchy 21.02.05, 23:34
            Zaczęłam kupować gorzką Wawela, ale taka z 70 % kakao to mi nie wchodzi. Co
            ciekawe z różnych rzeczy(sery pleśniowe,ananasy, cola) które uwielbiałam umiem
            zrezygnować a z czekolady ani, ani. Słaba wola :p
    • amelia42 Re: czekolada 21.02.05, 19:06
      hehe, a ja właśnie wróciłam ze sklepu bo naszło mnie właśnie na czekoladębig_grin
      Kupiłam sobie taką jedną z nadzieniem tofi ale kiedy w sklepie zobaczyłam
      jeszcze żelki Haribo to stwierdziłam że kategorycznie muszę je miećsmile)
      Pozdrawiam wszystkie "czekoladki"smile
    • kapoosta Re: czekolada 21.02.05, 19:57
      a ja od kąd jestem w ciąży w ogóle nie mam ochoty na słodycze, mimo, że
      wcześniej jadłam ich mnóstwo. Właściwie to nie mam żadnych zachcianek. Aż sama
      się dziwię.
      Pozdrawiam
      Marta 31 tc.
      • leysa Re: czekolada 21.02.05, 23:20
        Ja tak samo. Aż się dziwię, bo przed ciążą nie wytrzymałabym jednego dnia bez
        czekolady, a w pierwszym trymestrze zupełnie nie mogłam na nią patrzeć. Teraz
        już mi trochę przeszła ta awersja (17tc), ale specjalnych czekoladowych
        zachcianek nie mam. Jem czekoladę berdziej z przyzwyczajenia niż ochotysmile
    • pimpek_sadelko u mnie kroluje salceson!!!!!!!!!:)))))))))))/nt 21.02.05, 20:01

• mamaaga5 Re: czekolada 21.02.05, 23:52
      A ja nie mam Zadnych zachcianek, ale czekolade kocham niezależnie od stanu!!!

pozdrawiam mamusie
    • fenka Re: czekolada 22.02.05, 09:49
      Jedz i ciesz się, póki można - po porodzie czekoladę trzeba odstawić,
      można "zaszaleć" jedynie z biszkoptami, suchymi waflami... fajna perspektywa,
      prawda? wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka