Dodaj do ulubionych

pierwsze USG

12.03.05, 17:17
Idę w przyszłym tygodniu na pierwsze USG. Czy możecie mi powiedzieć, jak się
przygotować. Czy powinnam być naczczo i czy zawsze to pierwsze USG jest
dopochowowe?
Obserwuj wątek
    • majka.majka Re: pierwsze USG 12.03.05, 17:20
      Nie musisz być na czczo, pęcherz pusty i pierwsze jest dopochwowe, bo przez
      brzuszek jeszcze nic nie widać i nie nic nie boli, a widoczki cudowne.
      Pozdrawiam (16 tydz. się zaczyna)
    • j04nn4 Re: pierwsze USG 12.03.05, 17:25
      tzn podstawa w ktorym jestes tygodniu i gdzie idziesz j w 5 tyg mialam pierwsze
      usg ale na bardzo dobrym sprzecie i nie musialam miec dopochwowo potem poszlm
      do szpitala w 6 tyg mialam usg szpitalne dopochwowo potem nastepne w 14 tyg
      tez dopochwowo do 14 z regoly robia dopochwowe bo najdokladniej widac ale nie
      ma co sie wstydzic lekarz nawet nie patrzy miedzy nozki tylko bezpodrednio
      trafia nazelowanym wkladem w nasza roze ja bylam na usg dopochwowymm z moim
      mezem i ani j ani on sie nie skrepowal dokktor zrobil to bardzo dyskretnie
      wiec nastawiaj sie na dopochwowe chyba ze bedzie mial lekrz brdzo dobry sprzet
      jeden z najnowszych to moze byc przez brzuch ale ja akurat bylam w prywatnej
      przychodni i caly osprzet mieli ful wypas teraz chodze prywatnie do gin i i tak
      robil mi dopochwowo bo mial nie najnowszy sprzet dopiero polowkowe robil mi
      przez brzuch w 22 tyg dodam ze jak bylam w tej prywatnej klinice to musialam
      wypil litro wody by napelnic plynami brzuch bo tak wczesnie nie zbieraja sie
      wody ale raczej licz na dopochwowe pozdrawim asia i 24 tyg brzusio
    • j04nn4 dodam jeszcze 12.03.05, 17:28
      dodam jeszcze ze jak bedziesz miala dopochwowe to nie ma zadnych konkretnych
      nakazow jak byc na czczo albo cos ja oba razy mialam robione po posilkach raz
      okolo 12 a drugi raz po 20 tylko lepiej sie wysiusiaj bo bedziesz czula
      dyskomfort pozdrawiam asia i 24 tyg brusio
    • magdulka26 Re: pierwsze USG 12.03.05, 18:07
      Nie musisz być na czczo ,ale na pewno będziesz miała robione dopochwowo .Ja od
      15 tc mam już robione przez brzuch ,bo mały jest za duży żeby go inaczej
      podglądaćsmile) pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka