Dodaj do ulubionych

Odeszły mi wody!!

19.03.05, 01:38
dziewczyny! własnie odchodzą mi wody, a byłam dziś u lekarza i po stanie
mojej szyjki stwierdził, że w tym tygodniu jeszcze nie urodzę, a tu proszę?
czy któras tak miała? że szyjka jeszcze nie calkiem gotowa, a tu chlusnęło?
acha i jak na razie żadnych skurczy. kiedy do szpitala?

pozdrawiam
Ania40tc
Obserwuj wątek
    • renata28 Re: Odeszły mi wody!! 19.03.05, 01:45
      Ja po odejściu wód nie miałam skurczy przez ok. 1,5 godziny, ale potem jak się
      zaczęlo to był jeden za drugim. Miałam mieć cesarkę więc ledwo zdążyli. Wody
      odeszły mi o 0.00, a córeczka urodziła się o 2.50. Także różnie bywa, w każdym
      razie trzymam kciuki i jedź lepiej do szpitala. Nigdy nie wiadomo, może uda ci
      się urodzić szybko.
      Trzymam kciuki, daj znać jak wrócisz do domu z maleństwem, co słychać.
      Pozdrawiam
      • gosia152 Re: Odeszły mi wody!! 19.03.05, 08:07
        jedź koniecznie bo jak nie urodzisz w ciągu 24 godzin to moze wdać sie
        zakażenie; zresztą wierzę że w tej chwili jest już po wszystkim, a przynajmniej
        napewno jesteś w szpitalu, daj zanać, i powodzenia!!!
        • szept_ciszy Re: Odeszły mi wody!! 19.03.05, 08:13
          kiedy do szpitala? NATYCHMIAST!
    • afryka13 Re: Odeszły mi wody!! 19.03.05, 12:33
      Ja mam cos jak skurcze smile co 12 min.A gin mi powiedział, ze szyjka zamknieta i
      to jeszcze potrwa, wody mi nie odeszy. Chyba wpadam w panikę smile
      • majalabeille Re: Odeszły mi wody!! 19.03.05, 17:32
        No to Cie nie pociesze... ja bylam w czwartek (13 stycznia br.) u ginki i
        powiedziala (po badaniu szyjki) ze to jeszcze potrwa... w sobote ok 20 zaczely
        mie sie delikatne bole brzucha (takie jak przed @)ok. godziny 00:40 moj maz
        zadzonil do ginki zapytac co robic bo skurcze byly juz bardzo bolesne i
        wydawalo mi sie, ze nie ma miedzy nimi zadnej przerwy... Lekarka kazala szybko
        przyjechac do szpitala (jadac do szpitala jechalam z mysla, ze odesla mnie do
        domusmile)a o 2:50 (16 stycznia br)urodzil sie moj najwiekszy skarb Patryczek.
        Wody odeszly mi dopiero na lozku porodowym. Pozdrawiam i zycze poodzenia.
      • majalabeille Re: Odeszły mi wody!! 19.03.05, 17:36
        aaa zapomnialam dodac, ze moja ginka bardzo sie zdziwila, ze tak szybko sie
        zaczelo. Jak przyjechalismy z mezem na porodowke po spisaniu wszystkich
        formalnosci aprowadzili na na ale do porodow rodzinnych i chcieli tam zostawic
        zeby poczekac az akcja porodowa bardziej sie rozkreci... ale polozna po badaniu
        stwirdzila, ze ona nas juz nie moze zostawic bo za chwile bede rodicsmile
        Pozdrawiam
    • blanka75 Re: Odeszły mi wody!! 19.03.05, 18:35
      Miałam identycznie. Ranao byłam na badaniu KTG , po którym lekarz stwierdził,
      że urodzę dopiero za jakieś 3 tygodnie ... a już o 1-szej w nocy odeszły mi
      wody. Bez skurczy , pojechałam natychmiast do szpitala i za 3 godziny trzymałam
      w ramionach moją córcię smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka